Bacaklari tirasmi ediyosub agda mi ? A Arrietty_Onun icin dus oncesi at kili fircasi ile bacaklari fircala dusta vucut peelingi kullan ardindan kabak lifi ile guzelce masaj yapıp durulan çık bebeğim fayda saglar. Kil kokleri kalin ise epilasyon oneririm maalesef.
Goz alti morluklarin ne derece gormem lazm dermisimoyle bi sorunum yok bilemiyorum ama ışık dolgusu öneriliyor onun için
Epilasyon /agda
Kalin degil gozenekler var ama.Onun icin dus oncesi at kili fircasi ile bacaklari fircala dusta vucut peelingi kullan ardindan kabak lifi ile guzelce masaj yapıp durulan çık bebeğim fayda saglar. Kil kokleri kalin ise epilasyon oneririm maalesef.
Goz alti morluklarin ne derece gormem lazm dermisimoyle bi sorunum yok bilemiyorum ama ışık dolgusu öneriliyor onun için
Duşta kabak lifini de dene ama olu deriyide guzel atar.Kalin degil gozenekler var ama.
At kili fircasi
Benimde ten beyaz damarlarim gorunuyo acikken skntiydi hepEpilasyon /agda
Genc iken jilet
Oyle kotu degil Ama gozume batiyor. Sut gibi beyaz bacaklarim mubarek. Günes altinda yatsamda yanmaz
Kabak lifinin benim dildeki ismini bulmam lazimDuşta kabak lifini de dene ama olu deriyide guzel atar.
Benimde ten beyaz damarlarim gorunuyo acikken skntiydi hep
Kozmetik magazalarinda oluyo at kili fircalari dus eldivenlerinin yaninda falanKabak lifinin benim dildeki ismini bulmam lazim
Sans yok bende. 2kardesim bronz ben sut gibi. Ondada anneme cekseydim
Konjac lifi dedikleri degil dimi bu ?Kozmetik magazalarinda oluyo at kili fircalari dus eldivenlerinin yaninda falan
Aynen canm bak su tarz olanlardan alabilirsinKonjac lifi dedikleri degil dimi bu ?
Yeni bitirdim metoduGeç kalmadım dimi
Bir de düzenli yaptığını düşünseneYeni bitirdim metodu
Nasil rahatladimburnumun ustundeki siyah noktalar gitti
Kil maskesinde yüzüm sted gibiydi amatemizleyince birsey yoktu
Ayda 1 diye denk geldim. Dogru mudur?Bir de düzenli yaptığını düşünsene
Ben haftada bir yapıyorumAyda 1 diye denk geldim. Dogru mudur?
Az once de insta da 2haftada bir olur demis biriBen haftada bir yapıyorum
Bana haftalık iyi geliyor cildimi irrite etmediAz once de insta da 2haftada bir olur demis biri
Benim yerime de yap. Yarın ben de yapacağım