- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Sorduğuna pişman oldun mu hahahahBen gidiyorum oynamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorduğuna pişman oldun mu hahahahBen gidiyorum oynamıyorum
Niye yahuBen gidiyorum oynamıyorum
Evet. Sabah 4.30da kargo geldi sabah yuz temizleme rutinime ekledim hemen yuzume Gore dogru serumu aldigimi umuyorumJumiso mu o
Teyo Teyo olalı böyle hakaret görmedi
Aklımda bu marka canım zaten sen dedin diye:)Bak bu maske çok uygun ve etkili. Deneyebilirsin. 20mg olanı var 5tl
Evet Arkadaş yurtdışındaydı dimi ben nasıl sorma hatasına düştüm acabaSorduğuna pişman oldun mu hahahah
Niye yahu
Jumiso efsanelerden bence klairs de çok iyi c vitamininde. Amma çok pahalıEvet. Sabah 4.30da kargo geldi sabah yuz temizleme rutinime ekledim hemen yuzume Gore dogru serumu aldigimi umuyorum
Cilt bakımında tek kullandığın ürün bu mu ?Teyo Teyo olalı böyle hakaret görmedi
Burda ikisinin fiyati ayniymis nerdeyseJumiso efsanelerden bence klairs de çok iyi c vitamininde. Amma çok pahalı
Heh tam olarak bu bu buCilt bakımında tek kullandığın ürün bu mu ?
Merhaba çay ağacı yağını sivilceye direkt mi sürüyorsunuz yoksa tüm yüze mi uyguluyorsunuz ?Valla ben çok basit şeyler yaparım, kimyasalı çok kullanmam. Sabah akşam Simple yüz temizleme jeli. Tonik niyetine gül suyu. Sivilce için çay ağacı yağı. Her duş sonrası e vitamini ve sarı kantaron yağı. Bir de yüz yogası. Kesinlikle hepinize doğal şeyleri tavsiye ederim. Tabi kişiye göre değişir ama denemeye değer.
Gelen son zamlardan sonra benim de bütçem ancak buna yetecek gibi duruyoCilt bakımında tek kullandığın ürün bu mu ?
Çay ağacı yağını ya toniğimle ya da suyla karıştırıp seyreltiyorum. Seyreltilmiş halini her gece pamukla yüzümü siliyorum, siyah noktalar için de iyi geliyor. Büyük bir sivilcem var ise de kulak çubuğunun ucuyla direkt yağı sürüyorumMerhaba çay ağacı yağını sivilceye direkt mi sürüyorsunuz yoksa tüm yüze mi uyguluyorsunuz ?
Ya leva sana ufak al dene dedim keşke bize de bıraksaydın
Ufak aldım canım ama 7 taneYa leva sana ufak al dene dedim keşke bize de bıraksaydın
Ufak aldım canım ama 7 tane
Bütün çeşitlerini aldım bazıları 2 tane gelmiş