Dur foto atayım benSimdi sen neler kullaniyorsun calci
Aha Bha ayrı mı kullanıyorsun?O zaman ilk önce cildini aside alıştır. Ondan sonra yaparsın. Bha asidini haftada bir kullanmayla başla sonra sıklaştırabilirsün. Ama her gün kullanma
Aha kullanmıyorum ben kotam dolu hahahah.Aha Bha ayrı mı kullanıyorsun?
Hacı uygulamada sıkıntımız var bizim üşengeçim ben bu konuda
Ay ben sanki hepsini kullanmam lazım gibi hissediyorum tam bir budalatüketiciAha kullanmıyorum ben kotam dolu hahahah.
Toplu foto atacağım şimdi
Aha bende boyleyim.Ay ben sanki hepsini kullanmam lazım gibi hissediyorum tam bir budalatüketici
Bana da göster ocağıma incir ağacı dikelim hadiAha bende boyleyim.
Su 1haftadir neler aldim
Emin misinBana da göster ocağıma incir ağacı dikelim hadi
Bana da göster ocağıma incir ağacı dikelim hadi
Emin misin
Ben arkadaki Sefiller 1. ciltim şu anİlk sayfaya bakın ekledim
Sen ne istiyorsun onu belirle ve cilt tipini bil gerisi rutin oluşturma. Ama şunu unutma her akşam yapamasan bile akşamları çift aşamalı temizlik yapmalısınAy ben sanki hepsini kullanmam lazım gibi hissediyorum tam bir budalatüketici
Ya ben de çat diye başlamadım, yanlış ürün bile kullandım ve cildimi mahvettimBen arkadaki Sefiller 1. ciltim şu an
Cilt tipim aynı senden canım; kışın kuruya dönük karma yazın yağlıya dönük karmaSen ne istiyorsun onu belirle ve cilt tipini bil gerisi rutin oluşturma. Ama şunu unutma her akşam yapamasan bile akşamları çift aşamalı temizlik yapmalısın
Ben gidiyorum oynamıyorumEn son aldiklarim
Daha maskeyi, cosrx in jelini kullanmadim.
Laneige in ester sleeping mask i harika birsey. Birde lip sleeping mask aldim. Kizimda geziyorOda harika birsey.
Eki Görüntüle 2963953
Jumiso mu oEn son aldiklarim
Daha maskeyi, cosrx in jelini kullanmadim.
Laneige in ester sleeping mask i harika birsey. Birde lip sleeping mask aldim. Kizimda geziyorOda harika birsey.
Eki Görüntüle 2963953
Bak bu maske çok uygun ve etkili. Deneyebilirsin. 20mg olanı var 5tlCilt tipim aynı senden canım; kışın kuruya dönük karma yazın yağlıya dönük karma
Ben bi bha tonik alıp ekleyeyim sonra bu fiddy temizlemeye geçerim:)
Kil maskesi de almadım hala onu da almam lazım.