Dikkatli OLNiyet ettim bakımlı olmaya
Verdim kutsalı verdim kutsalı
Dikkatli OL
Ben hazır alıyorum hiç denemedimFaydalı bilgiler için teşekkür ederim. Evde serum hazırlayan var mı?
FiddyGideyim de fiddy yapayımLevaiz
Ben onu hem istiyor hem korkuyorumGideyim de fiddy yapayımLevaiz
Bu çok doğru birşey değil aslında:)Faydalı bilgiler için teşekkür ederim. Evde serum hazırlayan var mı?
Mutfak malzemelerini kastetmemiştim aslında belirli oranlar dahilinde askorbik asit hyaluronik asit vs alıp karıştıranlar oluyor youtuberlarda görmüştüm ben cesaret edemem tabi yüz bu sonuçtaBu çok doğru birşey değil aslında:)
Hele evdeki mutfak malzemelerini yüze sürmek tehlikeli bile
Ben ona da cesaret edemezdim:)Mutfak malzemelerini kastetmemiştim aslında belirli oranlar dahilinde askorbik asit hyaluronik asit vs alıp karıştıranlar oluyor youtuberlarda görmüştüm ben cesaret edemem tabi yüz bu sonuçta
25 dk bha asiti sür bekle
2 aydır yapıyorum bir sıkıntı olmadı aksine çok iyi geldi bana cildin aside alışık mı?Ben onu hem istiyor hem korkuyorum
Sanki böyleee tahriş edecek gibi üst
üste ürün
Ay yok ona hiç cesaret edememMutfak malzemelerini kastetmemiştim aslında belirli oranlar dahilinde askorbik asit hyaluronik asit vs alıp karıştıranlar oluyor youtuberlarda görmüştüm ben cesaret edemem tabi yüz bu sonuçta
Hayır Calcim hiç kullanmadım asit:)2 aydır yapıyorum bir sıkıntı olmadı aksine çok iyi geldi bana cildin aside alışık mı?
Benim gibi sabırsızlara hiç uygun değil sanki25 dk bha asiti sür bekle
Onu yıkamadan kil maskesini sür talimata göre bekle ve yıka
Son olarak yağ bazlı temizleyiciyi sür 25 dk bekle ve masaj yaparak yüzünü yıka.
Düzenli yaparsan gözenekler 0zeründe inanılmaz başarılı
Bha asitli urunum yok galiba25 dk bha asiti sür bekle
Onu yıkamadan kil maskesini sür talimata göre bekle ve yıka
Son olarak yağ bazlı temizleyiciyi sür 25 dk bekle ve masaj yaparak yüzünü yıka.
Düzenli yaparsan gözenekler 0zeründe inanılmaz başarılı
O zaman ilk önce cildini aside alıştır. Ondan sonra yaparsın. Bha asidini haftada bir kullanmayla başla sonra sıklaştırabilirsün. Ama her gün kullanmaHayır Calcim hiç kullanmadım asit:)
Yağ bazlı temizleyici yerine doğal yağlar da kullanabilirsinBha asitli urunum yok galiba
Yag bazli temizleyicide. Kotami doldurdum. Bu konu da cok zararli yararli oldugu kadar
Simdi sen neler kullaniyorsun calciYağ bazlı temizleyici yerine doğal yağlar da kullanabilirsin