Bakiyorum hemenŞu ürünü inceler misin?
Essence cok hosuma gitti. Elimde olsa surekli surerim kafasindayimKıehl's in ürünleri aşırı iyi ve faydalı olacağını düşünüyorum. Hyalıronıc Acid bence günlük rutinde kesinlikle kullanılması gerekiyor.
Kucuk boy buldum. Ve siparis ettimŞu ürünü inceler misin?
İnşallah faydasını görürsün. Kozmetik ve kitap maddi olarak beni bitirdiKucuk boy buldum. Ve siparis ettim
Bu ay cilt urunlerine yatirim yaptim
Iyi ki kitaplari kolay bulamiyorumİnşallah faydasını görürsün. Kozmetik ve kitap maddi olarak beni bitirdi
Kore olan herseyi Severim.Bu işte böyle ciltler sakinleştiriyor. Bence faydasını görürsün. Çok beğenilen bir ürün. Zaten Kore malı
Corsx ürünlerine bayılıyorum. Hem yüz temizleyicisi hem de güneş kremini kullanıyorum. EfsaneKore olan herseyi Severim.
Günes kreminin kokusu cok guzel. Yazin kullanirim diye aldim. Megerse koreliler kisin bile kullaniyormus. Bende kullanmaya basladimCorsx ürünlerine bayılıyorum. Hem yüz temizleyicisi hem de güneş kremini kullanıyorum. Efsane
Ben yaz kış kullanırım. İki parmak kuralı ile sürüyorum benGünes kreminin kokusu cok guzel. Yazin kullanirim diye aldim. Megerse koreliler kisin bile kullaniyormus. Bende kullanmaya basladim
Bende begendim ya. Yuz temizleme jelinide aldim. Kiehls bitince kullanacagim onu
Iki parmak kurali nedirBen yaz kış kullanırım. İki parmak kuralı ile sürüyorum ben
Baş parmağın ve orta parmağına lremı sıkıp o kadarını yüzüne sürüyorsun. En iyi miktar oIki parmak kurali nedir
Bilmiyordum bunu.Baş parmağın ve orta parmağına lremı sıkıp o kadarını yüzüne sürüyorsun. En iyi miktar o
Eki Görüntüle 2963402
Rica ederimBilmiyordum bunu.
Tesekkurler
Hemde fotolu aciklama
Denemiş oldun işteKeske ufak boy almasaydim. Yumusacik oldu yuzum
Verdim kutsalı verdim kutsalıNiyet ettim bakımlı olmaya