Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Bunu denemeyi çok istiyorum içerisindeki oksijenleyici magnezyum yüzünden. Magnezyum hem cildi reoksijenize ediyor hem de nemlendirmede başarılı. Ürünün içeriği de temiz bence.

C Calcifer geldi urun. Haftada 1-2 kullanilmaliymis. Persembe ve Pazar kullanacagim. 1ayda azalacakmi kirmizilik bakalim. Gerci ben yuz yikayinca oluyor. Duru su ile yikasam bile kipkirmizi olur

C Calcifer geldi urun. Haftada 1-2 kullanilmaliymis. Persembe ve Pazar kullanacagim. 1ayda azalacakmi kirmizilik bakalim. Gerci ben yuz yikayinca oluyor. Duru su ile yikasam bile kipkirmizi olur
Bu işte böyle ciltler sakinleştiriyor. Bence faydasını görürsün. Çok beğenilen bir ürün. Zaten Kore malı

Corsx ürünlerine bayılıyorum. Hem yüz temizleyicisi hem de güneş kremini kullanıyorum. Efsane
Günes kreminin kokusu cok guzel. Yazin kullanirim diye aldim. Megerse koreliler kisin bile kullaniyormus. Bende kullanmaya basladim
Bende begendim ya. Yuz temizleme jelinide aldim. Kiehls bitince kullanacagim onu

Günes kreminin kokusu cok guzel. Yazin kullanirim diye aldim. Megerse koreliler kisin bile kullaniyormus. Bende kullanmaya basladim
Bende begendim ya. Yuz temizleme jelinide aldim. Kiehls bitince kullanacagim onu
Ben yaz kış kullanırım. İki parmak kuralı ile sürüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…