Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

gülsuyu çok iyi cidden

Hindistan cevizi yağı sürüyor musunuz cildinize ? Ben biraz havuçla karıştırıp sürmüştüm çok iyi geldi ama tüylenme yapar diye korktum. Biraz araştırdım kimi diyor tüylenme yapar , kimi de yapmaz diyor arada kaldım.
Kullanan var mı ?

Merhaba,
X xnobodyx nın dediği gibi o marka gerçekten çöp hiç bir işe yaramıyor.
Cilt bakımında en önemli şey rutin oluşturmak. Güneş kremi kulanıyorsanız akşamları çift aşamalı temizlik yapmak cildinizin daha iyi temizlenmesini sağlar.
Benim cildim yazık yağlıya dönük karma kışın kuruya dönük karma şeklinde. Yasın Nemlendiriciyi sadece yatarken kullanıyorum. Kışın sabah akşam kullanıyorum.

Yeni ürünler olarak;
- hyaluronik asit
- C vitamini
- Maskeler
- leke için serumlar
- Aha Bha asitleri
- niacinamide serum

bunları araştırıp rutininize ekleyebilirsiniz. ama bunları kullanırken dikkatli olmak lazım. Çünkü c vitamini ve türevi asitler güneşte leke yapar. Kullanacaksanız cildinizi güneşe karşı çok iyi korumalısınız. Lekeden kurtulayım derken cilde yeni lekeler ekleyebilirsiniz

Komedon yapma ihtimali yüksek olduğu için doğrudan kullanmıyorum. Kil maskesini kendim yaparsam içine bir kaç damla ekliyorum

Kullandığınız ürünler çok iyi gerçekten. rutininize kil maskesi ve nemlendirici ekleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim Sinız bitmek üzere tekrar almayacağım.
Doa kozmetik ten BHA etkili yüz yıkama jeli , nicademia serum yüzde 5, maddelik asit yüzde 5 önerdiler almayı düşünüyorum. Tonik olarak da gül suyu kullanayım diyorum . Uygun olur mu karma yağlı cildime ?

Yanlız nemlendirici kremim yok. Aloe Vera kullanıyordum. Var mı kullanıp memnun kaldığın ? Yoksa serumlar yeterli gelir mi ?

Komedon yapma ihtimali yüksek olduğu için doğrudan kullanmıyorum. Kil maskesini kendim yaparsam içine bir kaç damla ekliyorum
Ben havucu rendeleyip , Hindistan cevizi yağıyla bir iki dakika pişiriyorum ocakta . Tarifi Tülay’dan inciler sayfasında görmüştüm . Cildime inanılma iyi geliyor. Korkuyorum tüylenme yapar mı diye ..

Ben havucu rendeleyip , Hindistan cevizi yağıyla bir iki dakika pişiriyorum ocakta . Tarifi Tülay’dan inciler sayfasında görmüştüm . Cildime inanılma iyi geliyor. Korkuyorum tüylenme yapar mı diye ..
hiç düzenli kullanmadım o yüzden bilemiyorum ben

Doa kozmetik'in ürünlerini beğeniyorum Bende de Bha Tonik asit'i var. Gül alerjik yapıya sahip olduğu için her cilde iyi gelmeyebiliyor. ama tonik olarak çok iyi. deneyerek öğrenebilirsin ancak .
Nemlendirici olarak kullandıklarımın fotoğrafını ekliyorum. Asitleri kullanırken cildini çok iyi koru mutlaka

Kışın bu kremi

Yazın da bu kremi kullanıyorum.

Asitleri ilk defa kullanacağım ben korkuyorum biraz açıkçası ..
Çok iyi oldu nemlendiriciler tavsiyeleri bakıyorum hemen internetten . Teşekkür ederim Calci

Topigi takibe aldım cok guzel ..
Goz alti torbalarına önerileriniz nedir.. yazın cilleniyorum .. doğal oneriler var mi..

Benimde cildimde hafif sarkmalar var sanki.

Yaşım 33 , cildim karma sayılır ama yağlı değil.

T bölgemde siyah noktalarım var. Serum olarak ne kullanmalıyım ?

Basta belirttigin gunes kremi o kadar dogru ki C Calcifer keske liseye basladigindan itibaren kullansaydim diyorum
Suan yuzum vucudumun diger kisimlarina gore daha koyu tonda
Olsun yine de geç değil. cilt tonu eşitsizliği için kulanabilecek serumlar var. Ben şimdi onlara başladım. benim de dudak bölgem ve çenemde bir renk eşitsizliği var onun üzerine gideceğim

Olsun yine de geç değil. cilt tonu eşitsizliği için kulanabilecek serumlar var. Ben şimdi onlara başladım. benim de dudak bölgem ve çenemde bir renk eşitsizliği var onun üzerine gideceğim
Simdi kullanmaya basladim gunes kremi
Dermatologa gidip serum istiycem

Benimde cildimde hafif sarkmalar var sanki.

Yaşım 33 , cildim karma sayılır ama yağlı değil.

T bölgemde siyah noktalarım var. Serum olarak ne kullanmalıyım ?
anti-age ürünleri kullanabilirsin. bir de hyaluronik asit cilt bakımının rutinine eklersen iyi olur. Çünkü bu asit ciltteki suyu tutuyor ve cildin elastikiyetini tutuyor.
İlk olarak cit tipinizi iyice öğrenip ona göre günlük rutin oluştrmalısınız. Rutini bir bütün olarak yaparsanız siyah noktalarınız azalır gider. direk soruna yönelik derseniz BHA asit tonikleri kullanabilir ama çok dikkatli kullanmanız lazım. Cildi soyduğu için cldinizi çok iyi korumalısınız. Siyah noktalardan kurtulayım derken lekeli bir cilde sahip olabilirsiniz

Merhaba, çok güzel topik. Ben beş aydır akne tedavisi gördüğüm için kullanabildiklerim sınırlı. Doktorum yüzümü yalnızca ılık suyla yıkamamı tavsiye etti zaten soyucu şeyler kullandığım için. Bir de nemlendirici olarak Cerave'nin su bazlı nemlendiricisini önerdi. Şimdi akne tedavim büyük oranda geçti ve normal cilt bakımına yavaş yavaş dönüyorum. Babe'nin yağsız güneş kremini kullanıyorum. Celenes'in yağlı cilt için olan yüz yıkama jelini çok seviyorum. Cruelty free ve içeriği de hoşuma gidiyor. Şimdilik benden bu kadar

Kullandığın ürünler çok iyi gerçekten. Özellikle Cerave çok iyi diyorlar. benim de güneş kremini cosrx. Bu markanın ürünleri çok iyi çok seviyorum. Hem Hibrit UV hem Vegan hem de Cruelty Free

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…