- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Ben de bu rutin işlere yeni girdim. Hiç bilgim yok. sadece nispeten temiz içerikli şeyler kullanmaya çalışıyorum.
Eskiden cildim çok kuru diye bir sürü piyasa ürünü kullandım, nivea diadermine neutrogena vb.
bazen evde bi şeyler yaparak uyguladım. hep bi sivilcelenme problemi yaşadım.
şimdi yeni bi kaç ürün seçtim kendime. Şu ana kadar sorun yaşamadım.
Sabah
Isana kuru ve hassas ciltler için köpük temizleyici
Saf Gül suyu ile Tonik (bunu ara sıra yapıyorum)
herbaderm super serum hyaluronic acid 3d
simple 15 faktörlü güneş koruyuculu nemlendirici krem.
Akşam
procsin c vit serum
peeling için bana hangisi uygundur, maske yapmalı mıyım vb konularda bilgim olmadığı için detaya girmiyorum.
Merhaba,Tam aradığım
Kızlar bana da bi yardımcı olun.
Karma bir cildim var ve gözeneklerim genişliyor ve siyah noktalar var burnumda, sivilcelenmeye meyilli bir de.
Asit falan hiç kullanmadım.
Suan sinoz yüz yıkama jeli ile sabah akşam yıkıyorum . Sabah güneş kremimi mutlaka sürüyorum , gece de aloe Vera sürüyorum bazen de cinkolu krem .
Şimdi yeni ürünler denemek istiyorum. Neler önerirsiniz ?
Komedon yapma ihtimali yüksek olduğu için doğrudan kullanmıyorum. Kil maskesini kendim yaparsam içine bir kaç damla ekliyorumHindistan cevizi yağı sürüyor musunuz cildinize ? Ben biraz havuçla karıştırıp sürmüştüm çok iyi geldi ama tüylenme yapar diye korktum. Biraz araştırdım kimi diyor tüylenme yapar , kimi de yapmaz diyor arada kaldım.
Kullanan var mı ?
Kullandığınız ürünler çok iyi gerçekten. rutininize kil maskesi ve nemlendirici ekleyebilirsiniz.Ben de bu rutin işlere yeni girdim. Hiç bilgim yok. sadece nispeten temiz içerikli şeyler kullanmaya çalışıyorum.
Eskiden cildim çok kuru diye bir sürü piyasa ürünü kullandım, nivea diadermine neutrogena vb.
bazen evde bi şeyler yaparak uyguladım. hep bi sivilcelenme problemi yaşadım.
şimdi yeni bi kaç ürün seçtim kendime. Şu ana kadar sorun yaşamadım.
Sabah
herbaderm super serum hyaluronic acid 3d
simple 15 faktörlü güneş koruyuculu nemlendirici krem.
Akşam
procsin c vit serum
peeling için bana hangisi uygundur, maske yapmalı mıyım vb konularda bilgim olmadığı için detaya girmiyorum.
Teşekkür ederimMerhaba,
X xnobodyx nın dediği gibi o marka gerçekten çöp hiç bir işe yaramıyor.
Cilt bakımında en önemli şey rutin oluşturmak. Güneş kremi kulanıyorsanız akşamları çift aşamalı temizlik yapmak cildinizin daha iyi temizlenmesini sağlar.
Benim cildim yazık yağlıya dönük karma kışın kuruya dönük karma şeklinde. Yasın Nemlendiriciyi sadece yatarken kullanıyorum. Kışın sabah akşam kullanıyorum.
Yeni ürünler olarak;
- hyaluronik asit
- C vitamini
- Maskeler
- leke için serumlar
- Aha Bha asitleri
- niacinamide serum
bunları araştırıp rutininize ekleyebilirsiniz. ama bunları kullanırken dikkatli olmak lazım. Çünkü c vitamini ve türevi asitler güneşte leke yapar. Kullanacaksanız cildinizi güneşe karşı çok iyi korumalısınız. Lekeden kurtulayım derken cilde yeni lekeler ekleyebilirsiniz
Ben havucu rendeleyip , Hindistan cevizi yağıyla bir iki dakika pişiriyorum ocakta . Tarifi Tülay’dan inciler sayfasında görmüştüm . Cildime inanılma iyi geliyor. Korkuyorum tüylenme yapar mı diye ..Komedon yapma ihtimali yüksek olduğu için doğrudan kullanmıyorum. Kil maskesini kendim yaparsam içine bir kaç damla ekliyorum
hiç düzenli kullanmadım o yüzden bilemiyorum benBen havucu rendeleyip , Hindistan cevizi yağıyla bir iki dakika pişiriyorum ocakta . Tarifi Tülay’dan inciler sayfasında görmüştüm . Cildime inanılma iyi geliyor. Korkuyorum tüylenme yapar mı diye ..
Doa kozmetik'in ürünlerini beğeniyorum Bende de Bha Tonik asit'i var. Gül alerjik yapıya sahip olduğu için her cilde iyi gelmeyebiliyor. ama tonik olarak çok iyi. deneyerek öğrenebilirsin ancak .Teşekkür ederimSinız bitmek üzere tekrar almayacağım.
Doa kozmetik ten BHA etkili yüz yıkama jeli , nicademia serum yüzde 5, maddelik asit yüzde 5 önerdiler almayı düşünüyorum. Tonik olarak da gül suyu kullanayım diyorum . Uygun olur mu karma yağlı cildime ?
Yanlız nemlendirici kremim yok. Aloe Vera kullanıyordum. Var mı kullanıp memnun kaldığın ? Yoksa serumlar yeterli gelir mi ?
Asitleri ilk defa kullanacağım ben korkuyorum biraz açıkçası ..Doa kozmetik'in ürünlerini beğeniyorum Bende de Bha Tonik asit'i var. Gül alerjik yapıya sahip olduğu için her cilde iyi gelmeyebiliyor. ama tonik olarak çok iyi. deneyerek öğrenebilirsin ancak .
Nemlendirici olarak kullandıklarımın fotoğrafını ekliyorum. Asitleri kullanırken cildini çok iyi koru mutlaka
Kışın bu kremi
Eki Görüntüle 2906104
Yazın da bu kremi kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2906105
Rica ederimAsitleri ilk defa kullanacağım ben korkuyorum biraz açıkçası ..
Çok iyi oldu nemlendiriciler tavsiyeleri bakıyorum hemen internetten . Teşekkür ederim Calci
Olsun yine de geç değil. cilt tonu eşitsizliği için kulanabilecek serumlar var. Ben şimdi onlara başladım. benim de dudak bölgem ve çenemde bir renk eşitsizliği var onun üzerine gideceğim
Simdi kullanmaya basladim gunes kremiOlsun yine de geç değil. cilt tonu eşitsizliği için kulanabilecek serumlar var. Ben şimdi onlara başladım. benim de dudak bölgem ve çenemde bir renk eşitsizliği var onun üzerine gideceğim
anti-age ürünleri kullanabilirsin. bir de hyaluronik asit cilt bakımının rutinine eklersen iyi olur. Çünkü bu asit ciltteki suyu tutuyor ve cildin elastikiyetini tutuyor.Benimde cildimde hafif sarkmalar var sanki.
Yaşım 33 , cildim karma sayılır ama yağlı değil.
T bölgemde siyah noktalarım var. Serum olarak ne kullanmalıyım ?
Kullandığın ürünler çok iyi gerçekten. Özellikle Cerave çok iyi diyorlar. benim de güneş kremini cosrx. Bu markanın ürünleri çok iyi çok seviyorum. Hem Hibrit UV hem Vegan hem de Cruelty FreeMerhaba, çok güzel topik. Ben beş aydır akne tedavisi gördüğüm için kullanabildiklerim sınırlı. Doktorum yüzümü yalnızca ılık suyla yıkamamı tavsiye etti zaten soyucu şeyler kullandığım için. Bir de nemlendirici olarak Cerave'nin su bazlı nemlendiricisini önerdi. Şimdi akne tedavim büyük oranda geçti ve normal cilt bakımına yavaş yavaş dönüyorum. Babe'nin yağsız güneş kremini kullanıyorum. Celenes'in yağlı cilt için olan yüz yıkama jelini çok seviyorum. Cruelty free ve içeriği de hoşuma gidiyor. Şimdilik benden bu kadar