• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Goz kapağı ameliyatı da olanlar var ya memnunlar da ikiye katlanıyor ya git gide.. fazlalığı alınınca daha dinc ve genç duruyor. Benim takip ettiğim bi fluencer yaptırmış gayet hos olmuş ama ben bu tür medikal işlemlerde çok tirsagim

Goz kapağı ameliyatı da olanlar var ya memnunlar da ikiye katlanıyor ya git gide.. fazlalığı alınınca daha dinc ve genç duruyor. Benim takip ettiğim bi fluencer yaptırmış gayet hos olmuş ama ben bu tür medikal işlemlerde çok tirsagim
Ben de istiyorum ama daha zamanı var sanırım. Göz kapaklarım düşük 🥲

Hemen 2tane alayim 😛
Sacada gömmek lazim 🥹
göm valla sefan olsunn.çocuğun sınavları bitti.ben de kuaförden başlayıp kendime bakacağım.spor salonuna da yazıldım.denize 64 kilo gidemem fil gibi.boyumda kısa yusyuvarlak oldum 58 olmam lazım

ben kafatasının yarısını komple açtırmış kadınım ama hala iğne yaptırırken korkarım.kaş istiyorum cız cız kesme sesini duyuyoruz dediler diye vazgeçtim :KK45:

Yüz yogası fayda eder mi acaba 🤔
Instada melis öcal i takip ediyorum bayağı ayrıntılı gösteriyor mutlaka oluyordur ama ben onu düzenli yapamam istikrarlı.. onun yerine yine maddi düzlüğe çıkınca foreo luna ufo gibi cihazlar düşünürüm ya da gua shua taşı gibi manüel cilt ürünleri

ben kafatasının yarısını komple açtırmış kadınım ama hala iğne yaptırırken korkarım.kaş istiyorum cız cız kesme sesini duyuyoruz dediler diye vazgeçtim :KK45:
Gerçekten mii ne ameliyatı oldun benim arkadaşımda 10 saat süren beyin ameliyatı oldu 😢 ben burnumu kesin düşünüyorum düğün öncesi kırıldı sonra o kemer daha büyüdü ucu düştü gibi ya cok istiyorum böyle gerçekten ifade değiştirmeyecek ufak dokunuşlar ama ben korkagim pimpirikli hep kötüyü önce düşünürüm bi de doktor seçmek belli başlı problem benim gibi birine

Ayni sayiliriz. Bana gore 156 im baskasi boyumu ölcunce 157 😂 bende dubayim 🥹
Tek ogune gectim birkac gündür.
Sporum yok istesemde.

C Calcifer cica sleeping mask olur dimi bugun 🤭

Yag bazli temizleme urunu
Su bazli temizleme urunu
Tonic
Nemlendirici
Ve cica sleeping mask kullanip tembel cilt bakimi yapayim bugün.

Cok yorgunum 🤦 sporum yok Ama 20bin adimim var

Gerçekten mii ne ameliyatı oldun benim arkadaşımda 10 saat süren beyin ameliyatı oldu 😢 ben burnumu kesin düşünüyorum düğün öncesi kırıldı sonra o kemer daha büyüdü ucu düştü gibi ya cok istiyorum böyle gerçekten ifade değiştirmeyecek ufak dokunuşlar ama ben korkagim pimpirikli hep kötüyü önce düşünürüm bi de doktor seçmek belli başlı problem benim gibi birine
beyin tümörü ameliyatı ama 2 sene oldu iyiyim artık.benim burnum güzel ama kızın ki babaya çekmiş beğenmiyorum.18 ine gelince onu ameliyat ettireceğim :KK45:

beyin tümörü ameliyatı ama 2 sene oldu iyiyim artık.benim burnum güzel ama kızın ki babaya çekmiş beğenmiyorum.18 ine gelince onu ameliyat ettireceğim :KK45:
Benimde kazadan önce idare ederdi. Valla doktora karar verirsem tüm birikimi bozdurup yarın ameliyat günü alırım o kadar gıcık alıyorum..

Aynen o da tümörden oldu maşallah gayet ıyi çok cok geçmiş olsun son ciddi hastalığınız olsun inşallah ailecek

Benimde kazadan önce idare ederdi. Valla doktora karar verirsem tüm birikimi bozdurup yarın ameliyat günü alırım o kadar gıcık alıyorum..

Aynen o da tümörden oldu maşallah gayet ıyi çok cok geçmiş olsun son ciddi hastalığınız olsun inşallah ailecek
bdv de bir üye vardı arabasını satıp komple estetik olmayı düşünüyordu.bizde mi öyle yapsak ne? :KK45:

bdv de bir üye vardı arabasını satıp komple estetik olmayı düşünüyordu.bizde mi öyle yapsak ne? :KK45:
Tarlayı satip pavyonda yiyen dayılar gibi bizde kendimize yesek nolur dimii🤩 valla eşimden iki doğum hediyesi istemedim dedim ileride bana sponsor olacaksin 😄söz verdi annenim bi miras işi var çözülürse tum sulaleyi değiştiririz ama Allah bilir 'ne zaman.. Valla ev kredisi 5 yıl sonra bitsin rabbena hep bana dicemmm

Su urun hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
Bugün ilk defa gordum burda. Insta da koreli bir Adam var. Öve öve bitiremiyor 🤔

Eklentiler

• IMG_20220602_213109.jpg
    IMG_20220602_213109.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 45
Back