Aha bu. Sen bunu alabilirsinBu ginseng ne ginseng isampuan alacagim. Tek onu siparis vermeyim diye geziniyorum
O ışık dolgusu fondoten gibi renk veren bir şey miBen iki krem kullandım bimiyorum herhangi bi irritasyon olmadı şuan revoulation caffein solution serum ama bende aman aman etki etmiyor gözaltı şeyleri ışık dolgusu lazım bana ışık hızıyla
ben ucuz diye simple marka serum aldım gratisten 6 ay önce.yüzüme bir sürdüm yanmaya başladı alev alev.2 gün haşlanmışım gibi dolandım çöpe attım.bazılarıysa memnun o markanın ürünlerinden.bir daha asla almam.Ben iki krem kullandım bimiyorum herhangi bi irritasyon olmadı şuan revoulation caffein solution serum ama bende aman aman etki etmiyor gözaltı şeyleri ışık dolgusu lazım bana ışık hızıyla
Ay yine laf dinlemedim ben. Aylardir gözüm Sundahangi şampuanı alacaksın önce onu yaz çabbukkkkk
bir şampuan 450 tlden fazla ha.kalsınnn.ben indirimden organix john fridea zor alıyorum .sana iyi alışverişlerrrrAy yine laf dinlemedim ben. Aylardir gözüm Sunda
Korean Skin Care, Hair Care & Beauty Products | Stellar K-Beauty
Bringing K-beauty products we've tried, tested and loved to you here in Sunny Singapore.stellarkbeauty.com
Cok pahaliAha bu. Sen bunu alabilirsinEki Görüntüle 3077731
Yok 150 ml indirimde . Neye cevireyim soyle ?bir şampuan 450 tlden fazla ha.kalsınnn.ben indirimden organix john fridea zor alıyorum .sana iyi alışverişlerrrr
Yok cokukse dolgunluğu yitmisse botoks gibi düşün doluyorO ışık dolgusu fondoten gibi renk veren bir şey mi
Bebeğimmm keşke siseni atmasaydım içine başka ginseng koyup seni sürüyormuş gibi hayal ederdimAha bu. Sen bunu alabilirsinEki Görüntüle 3077731
Icerigi nasilsenin şampuan da öyle
o efsaneee.içeriğe laf yok zaten fiyata var.saçı boşver paraları cilde gömelimmmIcerigi nasil
Sonunda bir şey de sana pahalı geldiCok pahali
yurtdışında mı yaşıyor yoksa?öyleyse ona elbette pahalı gelmezSonunda bir şey de sana pahalı geldi
Bu güzelmiş. Şeyle karıştırdım ben morluk için fondoten gibi boyuyorlar. Onu tavsiye etmiyorlar çünkü rengi değişiyor yeşile dönüyormuş
Bir zamanlar bundan kullanmıştım diye.çocularına anlatırsın ahahhaBebeğimmm keşke siseni atmasaydım içine başka ginseng koyup seni sürüyormuş gibi hayal ederdim
Evetyurtdışında mı yaşıyor yoksa?öyleyse ona elbette pahalı gelmez
abovv yeşile mi dönüşüyormuş?kurbağa kermit gibi dolanamam ben.o kalsınBu güzelmiş. Şeyle karıştırdım ben morluk için fondoten gibi boyuyorlar. Onu tavsiye etmiyorlar çünkü rengi değişiyor yeşile dönüyormuş
Hemen 2tane alayimo efsaneee.içeriğe laf yok zaten fiyata var.saçı boşver paraları cilde gömelimmm
Ahahaha atmassydim sandığa koyardım bi zamanlar bi ginseng vardı kızlarım kuyruğa girerdik onu almak için diyeBir zamanlar bundan kullanmıştım diye.çocularına anlatırsın ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?