Gec gordum onu600tl üzerine
Birsey diyesim geliyor. Taslanirim Ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec gordum onu600tl üzerine
Söyle söyle kaç Euro kaç sterlin kaç dolar hajjsjsGec gordum onu
Birsey diyesim geliyor. Taslanirim Ama
Gecen korendy den alacaklarimi sepete attim dedim mi sana ?Söyle söyle kaç Euro kaç sterlin kaç dolar hajjsjs
YoooGecen korendy den alacaklarimi sepete attim dedim mi sana ?
Neyse üzüldüm simdi 25% indirim var olmasi
Yeniliyorum, missha Pure Block ya da cosmed kullanıyorum 50spf. Bir şey fena dokundu bana ama anlamadım. Bir de oynamadan duramıyorum. Minik büyük tüm sivilceleri sıkasım geliyor.Güneş kremini gün içerisinde yeniliyor musun?
Link atsanaa link eczanede 460 dediler dün banaDay2day benim favorilerde şu an 293tl
Oynarsanız çok daha kötüye gider. Dermatoloj en iyisiYeniliyorum, missha Pure Block ya da cosmed kullanıyorum 50spf. Bir şey fena dokundu bana ama anlamadım. Bir de oynamadan duramıyorum. Minik büyük tüm sivilceleri sıkasım geliyor.
Biraz daha geçmezse dermatologa görüneceğim.
Akşamları çift aşamalı temizlik yapman lazım güneş kremi kullandığın için. Cosmed atopia tavsiye ederim f/p ürünü.Link atsanaa link eczanede 460 dediler dün bana
Dün akşam itibariyle cilt bakım rutini oluşturmaya çalıştım kendime efenim.
Sabah
Cilt temizleme jeliyle yıkadım
Tonik
C vitamini
Güneş kremi
Akşam rutini olarak da şimdi;
Cilt temizleme jeli
Tonik
Hyalu b5 serum
Göz çevresi için kırışıklık karşıtı bir serum arayışındayım, kullanıp memnun olduğunuz ürünler varsa öneri almak isterim
Eczanede ben serum istiyorum dedikçe la roche krem vermeye çalıştırlar, kırışıklık karşıtı olan türü bile değildi, almadım.
Hyalu b5 Serum ve c vitamini önerdi sonra, göze de sürebilirsin dedi ama ürün açıklamalarında göz çevresi hariç diye belirtmiş hep.
Teşekkür ederimmm, bakayım hepsineAkşamları çift aşamalı temizlik yapman lazım güneş kremi kullandığın için. Cosmed atopia tavsiye ederim f/p ürünü.
Ben göz çevresi için serum kullanıyorum marka olarak yazayım onlara bak.
She vec
The ordnary
Facelab
The purest
Mia klinika
Ben diğer gruptayim ama bunu görünce yazayım dedim:) jumiso aha tonerle başladım, neogen aha,pha cica ped kullandım şuan bunu devam ettiriyorum ahalarin en masumu ve en az irrite edebilecegi asit hassas ciltler de kullanabilirŞu ürünü inceler misin?
Benim param yetmedi bunu almaya. Doa Kozmetiğin Mandelic asitini aldım ama daha kullanmadımBen diğer gruptayim ama bunu görünce yazayım dedim:) jumiso aha tonerle başladım, neogen aha,pha cica ped kullandım şuan bunu devam ettiriyorum ahalarin en masumu ve en az irrite edebilecegi asit hassas ciltler de kullanabilir
Azelik asit kullanabilirsiniz ya da kullanılırsanız cildinizi çok iyi korumalısınızyazın yüzüme asit kullanmıyorum ya kullanan var mı
Sormaa ben de 3 yil önce ciddi ciddi bu işlere giriştiğimde korendy den isntree, wishtrend, jumiso, Klairs, heimish e ait temizleyici, hyalarunik asit, nemlendirici, peptit ginseng gözaltı serumu güneş kremi toplu alıp 1800 tl, yine yurtdışından 7 8 ürünü 1000 kusur gibi rakamlarda o zamana göre uyguna alınca toplu alımı bitirdim arkadaşım dolar 8 kusurdu tabi. Şimdilerde she vec, svr, miaklinika , cosmed, misecea, maruderm gıbı güzel muadilleri kovaliyorum. Bi ginseng ve peptid şuan 750 tl☹Benim param yetmedi bunu almaya. Doa Kozmetiğin Mandelic asitini aldım ama daha kullanmadım
Azeleik asit kullanılır. Arbutin kullanılır. Asitlere muadil enzim peeling kullanılır ama güneş kremi ihmal etmemek şartıyla tabiyazın yüzüme asit kullanmıyorum ya kullanan var mı
koredny den aldığım son şey cosrx yüz yıkama jeli 2. Kutumu kullanıyorum ve cosrx güneş kremi 3. Kutumu kullanıyorum.ama artık param yetmiyorSormaa ben de 3 yil önce ciddi ciddi bu işlere giriştiğimde korendy den isntree, wishtrend, jumiso, Klairs, heimish e ait temizleyici, hyalarunik asit, nemlendirici, peptit ginseng gözaltı serumu güneş kremi toplu alıp 1800 tl, yine yurtdışından 7 8 ürünü 1000 kusur gibi rakamlarda o zamana göre uyguna alınca toplu alımı bitirdim arkadaşım dolar 8 kusurdu tabi. Şimdilerde she vec, svr, miaklinika , cosmed, misecea, maruderm gıbı güzel muadilleri kovaliyorum. Bi ginseng ve peptid şuan 750 tl☹
She vec cok hoşuma gitti hem tester gönderiyorlar hem de haciko derneği ile işbirliği içindelermiş bi güzel paket patili dostlarımıza mama göndermisler
Bende niasinamide ve cvit+ferrulic asit serumunu aldım yeni geldi böyle indirimlerde aldığım daha açmadığım çok ürün var.koredny den aldığım son şey cosrx yüz yıkama jeli 2. Kutumu kullanıyorum ve cosrx güneş kremi 3. Kutumu kullanıyorum.ama artık param yetmiyor
She vec ben de beğeniyorum. Göz altı serumunu kullanıyorum. Glikolik asiti var açmadım kışın kullanacağım. Flaş indirimde baya baya uygun oluyor.Bir de the fair'in arbutin niaceminide serumu var onu alacağım. İki serum tek şişede
Ginseng ben doa dan aldım bayıldım. Bha yı doa dan aldım tonik olarak ama kışın serum olarak alacağım. Retinol bu yıl korkumdan yapamadım çünkü serumları rutinime tam ekleyememiştim.Bende niasinamide ve cvit+ferrulic asit serumunu aldım yeni geldi böyle indirimlerde aldığım daha açmadığım çok ürün var.
The fair hic bilmiyorum. Bha ve glikolik asit de denemedim.kisin retinol düşünüyorum . Ginseng içeriğini çok seviyorum ama i m from cok pahalı onu doa dan bha yi ise yw cosmed ya luvit ya cyrene markası düşünüyorum. Bayılıyorum cilt bakımı ile uğraşmaya gözüm sürekli ürünlerde hepsi bebeklerim gibi sürekli favliyorum biseyler