Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Diğer grupta nsccsk de önerdi kesin alayım o zaman peptitlerle çok güzel uyumu.. ben de retinole ya svr olmuşken en iyisi medik8 istiorum. Luvitin oyle yapmasına üzüldüm daha bende denemedim. O kadar marka cıktı ki dermabienin de begeneni çok.

Ben kendimce ne neyle iyi gider neyin nesi güzeldir bir sürü ürün kullana kullana çözdüm aslında.simdilerde kullanmadığım içerik ve markalara şans vermeye çalıyorum.

Mesala arbutin alırsam dernoskin azeleik cosmed

Dermoskini seviyorum. Yüz yıkama köpüğü kullandım. Cosmed yağ bazlı temizleyicisini kullandım tam bir f/p ürünü.
İşte ben de deneme yanılma döneminde olduğum için retinole cesaret edemedim. Bir arkadaşım yurt dışından getirecek retinolü

Ne ile başlayacaksın

dolapta ingiltereden getirip satanlar var ama pahalıya satıyorlar onlar da.
Yani dimi ben bi kere yurtdışındaki yesstyle sitesinden aldım görümcem getirdi. ürün dolar bazıyla sepette çok uygun ama ödeme noktasınd türk lirasına çevirip ödeyince işte burda 1000 e gelecek ürünleri 700 e aldım. Dolaptakiler de böyledir sanıyorum azıcık ucuza

Cosrx güneş kremi 6 dolar. Türkiye'de 450tl

kiehles aman işte nasıl yazılıyorsa kullanan var mı ürünlerini?gözaltı kremini alayım diyorum
Ben midnight recovery serumunu kullanmıştım bi de koca kutu kremini.avokadolu goz kremini övüyorlar valla ama bilmiyorum nasıl. Içeriği temiz âmâ cruelty free değil sanırım

Ben midnight recovery serumunu kullanmıştım bi de koca kutu kremini.avokadolu goz kremini övüyorlar valla ama bilmiyorum nasıl. Içeriği temiz âmâ cruelty free değil sanırım
Bazı dermatologlar göz kremini önermiyor sadece serum öneriyor. Göz çevresi ince olduğu için kremin ağır geleceğini söylüyorlar

Bazı dermatologlar göz kremini önermiyor sadece serum öneriyor. Göz çevresi ince olduğu için kremin ağır geleceğini söylüyorlar
Ben iki krem kullandım bimiyorum herhangi bi irritasyon olmadı şuan revoulation caffein solution serum ama bende aman aman etki etmiyor gözaltı şeyleri ışık dolgusu lazım bana ışık hızıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…