Diğer grupta nsccsk de önerdi kesin alayım o zaman peptitlerle çok güzel uyumu.. ben de retinole ya svr olmuşken en iyisi medik8 istiorum. Luvitin oyle yapmasına üzüldüm daha bende denemedim. O kadar marka cıktı ki dermabienin de begeneni çok.Ginseng ben doa dan aldım bayıldım. Bha yı doa dan aldım tonik olarak ama kışın serum olarak alacağım. Retinol bu yıl korkumdan yapamadım çünkü serumları rutinime tam ekleyememiştim.
Luvit benim cildim sevmedi içeriği çok iyi amam anlaşamadı
Ben de çok seviyorum cilt bakımı
Sürsem böyle ohhhh
Dermoskini seviyorum. Yüz yıkama köpüğü kullandım. Cosmed yağ bazlı temizleyicisini kullandım tam bir f/p ürünü.Diğer grupta nsccsk de önerdi kesin alayım o zaman peptitlerle çok güzel uyumu.. ben de retinole ya svr olmuşken en iyisi medik8 istiorum. Luvitin oyle yapmasına üzüldüm daha bende denemedim. O kadar marka cıktı ki dermabienin de begeneni çok.
Ben kendimce ne neyle iyi gider neyin nesi güzeldir bir sürü ürün kullana kullana çözdüm aslında.simdilerde kullanmadığım içerik ve markalara şans vermeye çalıyorum.
Mesala arbutin alırsam dernoskin azeleik cosmed
Ne ile başlayacaksınDermoskini seviyorum. Yüz yıkama köpüğü kullandım. Cosmed yağ bazlı temizleyicisini kullandım tam bir f/p ürünü.
İşte ben de deneme yanılma döneminde olduğum için retinole cesaret edemedim. Bir arkadaşım yurt dışından getirecek retinolü
The ordnary düşük yüzdesiyleNe ile başlayacaksın
var mı yeni bilgiler?Ne ile başlayacaksın
Tje ordinary arkadşım ingilterede yaşıyor 5 pounda almış retinol ve iki ürününü daha çok memnun.. Burda ordinary in o sunu alamayizzThe ordnary düşük yüzdesiyle
Yok daha update olmadık biraz da buraya bakıp uçan kaçan var mı yakalayım dedimvar mı yeni bilgiler?parlak cilt istiyorummmmmm
dolapta ingiltereden getirip satanlar var ama pahalıya satıyorlar onlar da.Tje ordinary arkadşım ingilterede yaşıyor 5 pounda almış retinol ve iki ürününü daha çok memnun.. Burda ordinary in o sunu alamayizz
Yani dimi ben bi kere yurtdışındaki yesstyle sitesinden aldım görümcem getirdi. ürün dolar bazıyla sepette çok uygun ama ödeme noktasınd türk lirasına çevirip ödeyince işte burda 1000 e gelecek ürünleri 700 e aldım. Dolaptakiler de böyledir sanıyorum azıcık ucuzadolapta ingiltereden getirip satanlar var ama pahalıya satıyorlar onlar da.
Almaya kalksak bile Türkiye de çok fazla sahtesi var melsefTje ordinary arkadşım ingilterede yaşıyor 5 pounda almış retinol ve iki ürününü daha çok memnun.. Burda ordinary in o sunu alamayizz
meliketoprakcem diye bir hesaptan alıyorum ben.o herşeyi ingiltereden getiriyor sattığıAlmaya kalksak bile Türkiye de çok fazla sahtesi var melsef
Cosrx güneş kremi 6 dolar. Türkiye'de 450tlYani dimi ben bi kere yurtdışındaki yesstyle sitesinden aldım görümcem getirdi. ürün dolar bazıyla sepette çok uygun ama ödeme noktasınd türk lirasına çevirip ödeyince işte burda 1000 e gelecek ürünleri 700 e aldım. Dolaptakiler de böyledir sanıyorum azıcık ucuza
Ben midnight recovery serumunu kullanmıştım bi de koca kutu kremini.avokadolu goz kremini övüyorlar valla ama bilmiyorum nasıl. Içeriği temiz âmâ cruelty free değil sanırımkiehles aman işte nasıl yazılıyorsa kullanan var mı ürünlerini?gözaltı kremini alayım diyorum
Ben daha butik ürünler alıyorum. Yeni markalar var içerikleri çok iyi. Pahalı aşmaya gücüm yetmez.meliketoprakcem diye bir hesaptan alıyorum ben.o herşeyi ingiltereden getiriyor sattığı
Bazı dermatologlar göz kremini önermiyor sadece serum öneriyor. Göz çevresi ince olduğu için kremin ağır geleceğini söylüyorlarBen midnight recovery serumunu kullanmıştım bi de koca kutu kremini.avokadolu goz kremini övüyorlar valla ama bilmiyorum nasıl. Içeriği temiz âmâ cruelty free değil sanırım
kimsenin gücü yetmiyor artık.eskiden 1.5 ayda bir cilt bakımına giderdim artık yolunu unuttumBen daha butik ürünler alıyorum. Yeni markalar var içerikleri çok iyi. Pahalı aşmaya gücüm yetmez.
hangi şampuanı alacaksın önce onu yaz çabbukkkkkBu ginseng ne ginseng isampuan alacagim. Tek onu siparis vermeyim diye geziniyorum
Ben iki krem kullandım bimiyorum herhangi bi irritasyon olmadı şuan revoulation caffein solution serum ama bende aman aman etki etmiyor gözaltı şeyleri ışık dolgusu lazım bana ışık hızıylaBazı dermatologlar göz kremini önermiyor sadece serum öneriyor. Göz çevresi ince olduğu için kremin ağır geleceğini söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?