Aaa bunu da bilmiyordum ne öyle ayol yeşile dönüp kamuflaj yapmış komando olur insanBu güzelmiş. Şeyle karıştırdım ben morluk için fondoten gibi boyuyorlar. Onu tavsiye etmiyorlar çünkü rengi değişiyor yeşile dönüyormuş
Ay nasil gelmez. Paraciklar agacdan mi toplaniyoryurtdışında mı yaşıyor yoksa?öyleyse ona elbette pahalı gelmez
Ben de istiyorum ama daha zamanı var sanırım. Göz kapaklarım düşükGoz kapağı ameliyatı da olanlar var ya memnunlar da ikiye katlanıyor ya git gide.. fazlalığı alınınca daha dinc ve genç duruyor. Benim takip ettiğim bi fluencer yaptırmış gayet hos olmuş ama ben bu tür medikal işlemlerde çok tirsagim
Benim dee ne eyeliner duruyor ne far görünüyor bu tür işlemleri bende 40 dan sonraya bıraktım. Şimdi olabildiğince cilt bakımına devamkeeBen de istiyorum ama daha zamanı var sanırım. Göz kapaklarım düşük
göm valla sefan olsunn.çocuğun sınavları bitti.ben de kuaförden başlayıp kendime bakacağım.spor salonuna da yazıldım.denize 64 kilo gidemem fil gibi.boyumda kısa yusyuvarlak oldum 58 olmam lazımHemen 2tane alayim
Sacada gömmek lazim
Yüz yogası fayda eder mi acabaBenim dee ne eyeliner duruyor ne far görünüyor bu tür işlemleri bende 40 dan sonraya bıraktım. Şimdi olabildiğince cilt bakımına devamkee
ben kafatasının yarısını komple açtırmış kadınım ama hala iğne yaptırırken korkarım.kaş istiyorum cız cız kesme sesini duyuyoruz dediler diye vazgeçtimGoz kapağı ameliyatı da olanlar var ya memnunlar da ikiye katlanıyor ya git gide.. fazlalığı alınınca daha dinc ve genç duruyor. Benim takip ettiğim bi fluencer yaptırmış gayet hos olmuş ama ben bu tür medikal işlemlerde çok tirsagim
Instada melis öcal i takip ediyorum bayağı ayrıntılı gösteriyor mutlaka oluyordur ama ben onu düzenli yapamam istikrarlı.. onun yerine yine maddi düzlüğe çıkınca foreo luna ufo gibi cihazlar düşünürüm ya da gua shua taşı gibi manüel cilt ürünleriYüz yogası fayda eder mi acaba
Boyunuz ne kadar?göm valla sefan olsunn.çocuğun sınavları bitti.ben de kuaförden başlayıp kendime bakacağım.spor salonuna da yazıldım.denize 64 kilo gidemem fil gibi.boyumda kısa yusyuvarlak oldum 58 olmam lazım
1.57Boyunuz ne kadar?
Gerçekten mii ne ameliyatı oldun benim arkadaşımda 10 saat süren beyin ameliyatı olduben kafatasının yarısını komple açtırmış kadınım ama hala iğne yaptırırken korkarım.kaş istiyorum cız cız kesme sesini duyuyoruz dediler diye vazgeçtim
Ayni sayiliriz. Bana gore 156 im baskasi boyumu ölcunce 157
beyin tümörü ameliyatı ama 2 sene oldu iyiyim artık.benim burnum güzel ama kızın ki babaya çekmiş beğenmiyorum.18 ine gelince onu ameliyat ettireceğimGerçekten mii ne ameliyatı oldun benim arkadaşımda 10 saat süren beyin ameliyatı olduben burnumu kesin düşünüyorum düğün öncesi kırıldı sonra o kemer daha büyüdü ucu düştü gibi ya cok istiyorum böyle gerçekten ifade değiştirmeyecek ufak dokunuşlar ama ben korkagim pimpirikli hep kötüyü önce düşünürüm bi de doktor seçmek belli başlı problem benim gibi birine
Benimde kazadan önce idare ederdi. Valla doktora karar verirsem tüm birikimi bozdurup yarın ameliyat günü alırım o kadar gıcık alıyorum..beyin tümörü ameliyatı ama 2 sene oldu iyiyim artık.benim burnum güzel ama kızın ki babaya çekmiş beğenmiyorum.18 ine gelince onu ameliyat ettireceğim
bdv de bir üye vardı arabasını satıp komple estetik olmayı düşünüyordu.bizde mi öyle yapsak ne?Benimde kazadan önce idare ederdi. Valla doktora karar verirsem tüm birikimi bozdurup yarın ameliyat günü alırım o kadar gıcık alıyorum..
Aynen o da tümörden oldu maşallah gayet ıyi çok cok geçmiş olsun son ciddi hastalığınız olsun inşallah ailecek
Tarlayı satip pavyonda yiyen dayılar gibi bizde kendimize yesek nolur dimiibdv de bir üye vardı arabasını satıp komple estetik olmayı düşünüyordu.bizde mi öyle yapsak ne?
Hatırladım o konuyu çok net ama tombilibaykus muydu başka biri miydi üyeyi anımsamadımbdv de bir üye vardı arabasını satıp komple estetik olmayı düşünüyordu.bizde mi öyle yapsak ne?
nik değiştirdi ta kendisiHatırladım o konuyu çok net ama tombilibaykus muydu başka biri miydi üyeyi anımsamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?