• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt bakımı konusunda oldukça bilgiye sahip olanlardan yardım bekliyorum lütfen bakın

yok kız sebamed krem al demedim. eczacı onu mu gösterdi diye sordum. valla ben pek krem kullanmıyorum çok deneme yapmadım yani öneremicem.

hakiki gül suyunu aktarlara sor bakalım. bi de rosense diye bi marka var pembe ambalajlı. onu bulursan herkes ondan çok memnum. internet sitesinde bayilerinin adları adresleri yazıyo. sizin orda var mı bak bakalım. ben de alcaktım bugün ama dükkanın adını unutmuşum bulamadım.:mymeka:

fondöten kapatıcı pudra hepsi aynı ya gözenekleri tıkıyo. cildin sorunluysa daha beter yapıyo. alışkanlık yhaline getirmemek lazım. sürünce de mutlaka çok iyi temizlemek lazım cildi.

yazma kız nburaya sevgilim yok diye. bi sürü abaza var okuyan olur:roflol:

yok kız sebamed krem al demedim. eczacı onu mu gösterdi diye sordum. valla ben pek krem kullanmıyorum çok deneme yapmadım yani öneremicem.

hakiki gül suyunu aktarlara sor bakalım. bi de rosense diye bi marka var pembe ambalajlı. onu bulursan herkes ondan çok memnum. internet sitesinde bayilerinin adları adresleri yazıyo. sizin orda var mı bak bakalım. ben de alcaktım bugün ama dükkanın adını unutmuşum bulamadım.:mymeka:

fondöten kapatıcı pudra hepsi aynı ya gözenekleri tıkıyo. cildin sorunluysa daha beter yapıyo. alışkanlık yhaline getirmemek lazım. sürünce de mutlaka çok iyi temizlemek lazım cildi.

yazma kız nburaya sevgilim yok diye. bi sürü abaza var okuyan olur:roflol:

eczacının gösterdiği kremin markasını göremedm ben yha xd tmm ben su bazlı nemlendirici almalıyım o kadar!
tmm sorarım anlaşıldı :))

az sürersem de mi zarar verir? sadece göz altı için sürsem ?

tmm değiştirdim mesajımı sadece sen gör die (sende değiştir oke ;)) yha senle msnden konuşsak ne ii olur msn adresin var mı senin ?

pft uzun süredir giremedm buraya hiç kimsede bişi yazmamış xd
ben cilt doktoruna gittim sonunda ama kil maskesi ve su bazlı nemlendiriciyi sormayı unuttum! eyvahedigeldismile
sadece svilce giderici krem verdi o da svilcelerimi giderse de svilce izlerini gidermedi halbuki svilce izi giderici yaz demiştim! doktor senin yüzünde svilce göremiom ben senin deip durdu!
neyse bu kremle svilcelerim gitti (izleri gitmedi ama alsanaalsanasmile)
sonra neutrogena da aldım yüz temizleyici jeli onu da kullanıorum yüzüm tertemiz oluo ne güzel
ancak şimdi de cildim için ne kullancağımı bilmiorum yani cildimin yüzüm gibi pürüzsüz görünmesi için ne sürmem gerekio?

Back
X