- 3 Ocak 2011
- 6.288
- 16.386
- 39
Ben elle uyguluyorum pamukta çok emiyorGeldi canımın canı bakalım anlasabilecekmiyiz pamukla mi uygulayayim elle mi kızlar Kova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem Beyondparadise selennn yesa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben elle uyguluyorum pamukta çok emiyorGeldi canımın canı bakalım anlasabilecekmiyiz pamukla mi uygulayayim elle mi kızlar Kova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem Beyondparadise selennn yesa
Avucuma döktüm iki elimle isittim yüzümun her tarafına gezdirdim doğru mu cnm bnm aldığım toniği hiç kullandinmi hergun kullansam sıkıntı olurmu acaba selennn Kirmizi krizantemBen elle uyguluyorum pamukta çok emiyor
Bende tonikleri bu şekilde kullanırım canım..doğru..bu markanın hiçbir ürününü kullanmadımAvucuma döktüm iki elimle isittim yüzümun her tarafına gezdirdim doğru mu cnm bnm aldığım toniği hiç kullandinmi hergun kullansam sıkıntı olurmu acaba selennn Kirmizi krizantem
Bu yüzden dermotoloğuma sorduğum da johnsons baby kullanabilirsin demişti bana..pH 5.5..başka hiçbir temizleme jeli ve yağı iyi gelmediKızlar celenes temizleme jeli de bana zarar veriyor kaşimin kızarıklığa bakarmisiniz bunuda değişmem gerekiyor sanki ne alsam ki marudermn düşünüyorum ama tereddütlerim var onla da alakalı bilemedim fikir verirmisiniz ilk şişemde böyle şeyler olmuyordu ikinciye sapıttı Kova hatunu B bensimo selennn Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover yesa Atart Beyondparadise noegthy
Maruderm veya Bioderma pembe olan temizleme jeliKızlar celenes temizleme jeli de bana zarar veriyor kaşimin kızarıklığa bakarmisiniz bunuda değişmem gerekiyor sanki ne alsam ki marudermn düşünüyorum ama tereddütlerim var onla da alakalı bilemedim fikir verirmisiniz ilk şişemde böyle şeyler olmuyordu ikinciye sapıttı Kova hatunu B bensimo selennn Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover yesa Atart Beyondparadise noegthy
Aslında en iyisi bir dermotoloğa görünmenizKızlar celenes temizleme jeli de bana zarar veriyor kaşimin kızarıklığa bakarmisiniz bunuda değişmem gerekiyor sanki ne alsam ki marudermn düşünüyorum ama tereddütlerim var onla da alakalı bilemedim fikir verirmisiniz ilk şişemde böyle şeyler olmuyordu ikinciye sapıttı Kova hatunu B bensimo selennn Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover yesa Atart Beyondparadise noegthy
Dermatolog sivilce ilacı verip gönderiyor cnm birşey yaptıkları yok noegthyAslında en iyisi bir dermotoloğa görünmeniz
Bumu marudermn temizleme jelini bulamazsam bunu alayim ozaman Watsonsdan tşk ederim yada evde eczaneden noegthyMaruderm veya Bioderma pembe olan temizleme jeli
Yağ bazlı temizleyici olarak geçiyor int baktım bn bu bazlı arıyorum şansımı bilindik markalar da denicem bakalım olmazsa son Çare denerim Bearhug
Siz bilirsiniz ama belki de bir dönem rutini çok sade tutup sadece doktorun verdiği ürünleri kullanmanız gerekiyordur.Dermatolog sivilce ilacı verip gönderiyor cnm birşey yaptıkları yok noegthy
Şuan ki rutinim de nemlendiricilerim var güneş kremi bile kullanamıyorum onarıcı krem kullanıyorum sadece akşamları arbutin sürüyorum haftada iki gün olmak üzere göz serumu ile okadar noegthySiz bilirsiniz ama belki de bir dönem rutini çok sade tutup sadece doktorun verdiği ürünleri kullanmanız gerekiyordur.
Benim cildim kızarıp pul pul dökülmeye başladığında doktor sadece temizleme jeli ve kendisinin önerdiği kremleri kullanmamı önerdi. Serum, tonik vs hepsini yasakladıŞuan ki rutinim de nemlendiricilerim var güneş kremi bile kullanamıyorum onarıcı krem kullanıyorum sadece akşamları arbutin sürüyorum haftada iki gün olmak üzere göz serumu ile okadar noegthy
Randevu alabilirsem gideyim olmadı cildime uygun ürün ne önerecek merak ettim noegthyBenim cildim kızarıp pul pul dökülmeye başladığında doktor sadece temizleme jeli ve kendisinin önerdiği kremleri kullanmamı önerdi. Serum, tonik vs hepsini yasakladı
Randevu alana kadar daha önce de yazmıştım asitli ürünleri bir süre kullanmayın, peeling, fiddy yapmayın bir dinlendirin cildiniziRandevu alabilirsem gideyim olmadı cildime uygun ürün ne önerecek merak ettim noegthy
Yapmıyorum bu dediklerinizi zaten enzim peeling de bıraktım bir süre su bazlı temizleyici değişince düzelecek cildim daha öncede öyle olmuştu çünkü noegthyRandevu alana kadar daha önce de yazmıştım asitli ürünleri bir süre kullanmayın, peeling, fiddy yapmayın bir dinlendirin cildinizi