- 13 Mayıs 2015
- 4.594
- 13.346
Gözaltı serumu mu yapıyormuş, şaşırdım ve hiç duymadımBurada yazmışlardi göz altına mila yapıyormuş beze yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözaltı serumu mu yapıyormuş, şaşırdım ve hiç duymadımBurada yazmışlardi göz altına mila yapıyormuş beze yani
Evt marudermn göz altı serumu hatta biraz kullanınca üç ay ara vermek gerekiyormuş oyuzden haftada ikiden fazla kullanmıyorumGözaltı serumu mu yapıyormuş, şaşırdım ve hiç duymadım
Her gözaltı serumu milia yapmaz kremler daha yoğundur içerisinde yağ varsa yaparGözaltı serumu mu yapıyormuş, şaşırdım ve hiç duymadım
Bilmiyorum öyle dedilerHer gözaltı serumu milia yapmaz kremler daha yoğundur içerisinde yağ varsa yapar
Yanlış anlamış olabilir misiniz acaba, serumlar yağ bazlı değil kremler yapabilir ama onlarında yapıp yapmadığını birkaç kullanımda anlarsınız zatenBilmiyorum öyle dediler
SkincarismaBir site vardı skin... diye başlayan cilt bakım ürünlerinin içeriklerinin analizini yapan, unuttum aklıma gelmiyor bulamıyorum bilen var mı acaba
Hay sen çok yaşa sevdiklerinle sağlıklı yaşaSkincarisma
Hep beraber yaşayalımHay sen çok yaşa sevdiklerinle sağlıklı yaşa
Bazı serumlar yağ bazlı oluyor arkadaşım da gördüm inanamadım..ama adı aklıma gelmiyorum ürününYanlış anlamış olabilir misiniz acaba, serumlar yağ bazlı değil kremler yapabilir ama onlarında yapıp yapmadığını birkaç kullanımda anlarsınız zaten
Evet öyle bir de ürünleri çok bol sürmekte milia yada kapalı komedon tarzı şeylere neden olabiliyorKızlar e vitamini de yağdır milia yapıyor mesela bende..serumların kremlerin içerisindeki oil yazan içerikler görürseniz araştırın hangisi gözenek tıkamıyor ve ya daha az tıkıyor
Cildin kaldırıyorsa eğer c vit ne kadar yüksek olursa o kadar iyi tabii ki canım düşük yüzdelerden fayda almak daha zor, keşke benim cildim de kaldırabilseydiAslında yaptığın normal ben hep yüksek olarak başladım sadece retinalde en düşükle başladım o bitince en yükseğine geçicek alıştı artık
Ben 1 damla bile sürsem hop çıkıyor..cilde çok faydası var ama ben kullanamıyorumEvet öyle bir de ürünleri çok bol sürmekte milia yada kapalı komedon tarzı şeylere neden olabiliyor
Bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz o üründe Ferulic Asit yok hamilelerin kullanıma uygun bir ürünCildin kaldırıyorsa eğer c vit ne kadar yüksek olursa o kadar iyi tabii ki canım düşük yüzdelerden fayda almak daha zor, keşke benim cildim de kaldırabilseydi
Ah retinol ya çok istiyorum ama hamilelik düşündüğüm için başlayamıyorum maalesef ona
Monlain Bakuchoil almıştım alternatif olarak ama onda da ferulic asit varmış yine kullanamıyorum. Hamile kalırsam kullanamam ürün boşa gider diye. Hoş aylardır bebek olduğu falan da yok açıp kullansam mı diye düşünmüyor da değilim
İnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım..şimdi başla derim güzel haberini alırız (bebiş)sonra kendi kendime sinir olurum başlatmasaydın keşke diyeCildin kaldırıyorsa eğer c vit ne kadar yüksek olursa o kadar iyi tabii ki canım düşük yüzdelerden fayda almak daha zor, keşke benim cildim de kaldırabilseydi
Ah retinol ya çok istiyorum ama hamilelik düşündüğüm için başlayamıyorum maalesef ona
Monlain Bakuchoil almıştım alternatif olarak ama onda da ferulic asit varmış yine kullanamıyorum. Hamile kalırsam kullanamam ürün boşa gider diye. Hoş aylardır bebek olduğu falan da yok açıp kullansam mı diye düşünmüyor da değilim
Var maalesef ürün bende var ve içerik listesinde yazıyor kutudaBildiğim kadarıyla bahsettiğiniz o üründe Ferulic Asit yok hamilelerin kullanıma uygun bir ürün
İnşallah canım Ağustos ayından beri istiyoruz ama henüz olmadı hakkımızda hayırlısı artık hemen olmayacak gibi görünüyor ben de akışına bıraktım olursa olur kafasındayım dediğin gibi açıp kullanacağım olmadı zaten hamilelik işini beklersem sonra emzirme dönemi falan derken skt geçecek her türlü çöpe gidecek ürün en azından kullandığım kadar kullanırımİnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım..şimdi başla derim güzel haberini alırız (bebiş)sonra kendi kendime sinir olurum başlatmasaydın keşke diye