- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Dermoskin be rightHangi krem birşey gözükmüyor Tavuk_suyu_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dermoskin be rightHangi krem birşey gözükmüyor Tavuk_suyu_
Çok sürmeyin diye uyarı aldım serumGöz kremleri genelde 15ml olur bu da öyle ambalaj tasarımından belki size öyle gelmiştir. Gözaltı serumunu da ihmal etmeyin hergün sabah akşam göz kreminin altına sürün bence yoksa çöpe gidecek 30 ml sür sür bitmez.
Güzel önce normal olanı kullanın sonra peptitliye geçersiniz Tavuk_suyu_Dermoskin be right
Ben kullanıyorum gayet memnunum zaten peptit efsane bir içerikDermoskin be right
çaylar bana fayda etmiyor melatonin kullanmayı düşünüyorumBu akşam aktif rutinim vardı
Çift aşamalı temizlik
Hyaluronic Tonik
Bha serum
Mizon nemlendirici
Göz kremi
Uyku getirmesini umduğum bitki çayım ve
Kapanış
Ben de yeni başladım işe yarayacak mı bilmiyorum. Evden çalıştığım bir işim vardı ve bu süre zarfında mesai kavramı yok olmuştu gece dörde kadar uyuyamıyordum uyku düzenim her şeyim karıştı yani istifa ettim sonunda ve şimdi kendime yeni bir düzen kurmaya çalışıyorum. Ama beden alışmış o saate kadar uyanık olmaya ve beyaz ışığa maruz kalmaya yatağa yatsam da dönüp duruyorum sabaha kadarçaylar bana fayda etmiyor melatonin kullanmayı düşünüyorum
Ben de yeni başladım işe yarayacak mı bilmiyorum. Evden çalıştığım bir işim vardı ve bu süre zarfında mesai kavramı yok olmuştu gece dörde kadar uyuyamıyordum uyku düzenim her şeyim karıştı yani istifa ettim sonunda ve şimdi kendime yeni bir düzen kurmaya çalışıyorum. Ama beden alışmış o saate kadar uyanık olmaya ve beyaz ışığa maruz kalmaya yatağa yatsam da dönüp duruyorum sabaha kadar
İşe yaramazsa çaylar ben de deneyeceğim melatonini çare bulmam lazım hiç sağlıklı değil çünkü
Sabah rutini
Gözlerimi göz solüsyonu ile yıkadım (çünkü alerji)
Yüzümü sadece suyla
Tonik
C vitamini (Skinmaster dün bitti bugün Mia Klinika yı açtım inşallah anlaşabiliriz )
Peptit krem
Göz kremi
Güneş kremi
Kullanmadım ama beğenen çok fazlaBunu almayı düşünüyorum aramızda kullanan varmı kızlar Kova hatunu yesa Kirmizi krizantem selennn Beyondparadise Bearhug noegthy
Celenes bitince bu markanın yıkama jelini denicem bugün temizleyince yüzümü göz bölgem de kaş da kızarıklık oldu akşamda aynı şekilde olunca şüphelendim bitsin ya bunu alcam yada marudermninkini alcam bakalım selennnKullanmadım ama beğenen çok fazla
Home ofis çalışmak çok zor bizde pandemi kapanışlarında bu şekilde çalıştık evdesin diye etrafındakiler çalıştığının farkında değil ev işine yetiş sonra akşam sabaha kadar veri girişi yap falan bende çok zorlandım
Sonra sabahın körüne alarm kurdum YouTube da ısınma hareketleri diye geçiyor kalktım onları yaptım sonra biraz başka hareket ekledim peşine kahve diyet kahvaltısı ekledim çok sürmedi uykum düzene girdi geri yatmayınca (ki zaten insanın uykusu ciddi açılıyor) sanada bunu tavsiye ederim
skinmaster çok düşük yüzdeli bir c vitamini çok çok başlangıç seviyesi yüzde üç falan o yüzden ahım şahım bir etkisi de yok malesef ama zararı da olmadı cildime. Ben ilk maruderm ile başladım o yüzde on ikiydi ve çok ağır geldi bana kistik sivilce döktüm maalesef, sonra alışmak için buna geçtim. Korkumdan azar azar artırarak gidiyorum mia klinika da yanılmıyorsam c vit oranı yüzde 7 ya da 8 civarı.C vitamini skinmaster nasildi .
mia klinika nasıl
Yorum yapabilir misiniz
Ben purest bitirdim Sonra facelab aldım
Bu bitince ne alırım bilmiyorum ikisi de idare eder çünkü iste budur diyemedim (tabii purest bi tık daha iyi)
Kullanmadım ama favorilerde duruyor uzun zamandır listemde üç tonik var denemek istediğim biri de bu hangisini alırım önce bilmem güzel yorumlar gelirse bunu alabilirimBunu almayı düşünüyorum aramızda kullanan varmı kızlar Kova hatunu yesa Kirmizi krizantem selennn Beyondparadise Bearhug noegthy