Onarıcı kremimi sabah akşam kullansam sıkıntı olurmu hergun sadece sivilceli bölgeye sürüyorum noegthyLeke serumu ve gözaltı serumunu da sürdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onarıcı kremimi sabah akşam kullansam sıkıntı olurmu hergun sadece sivilceli bölgeye sürüyorum noegthyLeke serumu ve gözaltı serumunu da sürdüm
Kremin adı nedirOnarıcı kremimi sabah akşam kullansam sıkıntı olurmu hergun noegthy
Bu krem kuru ciltler için üstünde yazıyor zaten sivilce kurutma gibi bir özelliği olduğunu sanmıyorum. Şuan kreminizde yok sanırım bunu sabah akşam kullanıp bitirin nemli yüzünüze sürün ama içinde Hyalüronik Asit varmış.Dermoskin onarıcı krem sadece sivilceli bölgeye dokunduruyorum noegthy
Orda yanlışlık yaptım almış bulundum normal ciltler için olanı vardı onu alacaktım aslında oyuzden tum yüzüme nemlendiricim olmayınca kullanıyordum alınca sadece sivilce üzerine kullanmaya başladım noegthyBu krem kuru ciltler için üstünde yazıyor zaten sivilce kurutma gibi bir özelliği olduğunu sanmıyorum. Şuan kreminizde yok sanırım bunu sabah akşam kullanıp bitirin nemli yüzünüze sürün ama içinde Hyalüronik Asit varmış.
Bariyer onarma özelliği de var bu kremin o yüzden sabah akşam kullanın benceOrda yanlışlık yaptım almış bulundum normal ciltler için olanı vardı onu alacaktım aslında oyuzden tum yüzüme nemlendiricim olmayınca kullanıyordum alınca sadece sivilce üzerine kullanmaya başladım noegthy
Bence o kadar paraya değmez kullanan bir arkadaşım ahım şahım bir etkisi yok demiştiKızlar estee lauder advanced night repair kullanıp memnun kalan var mı? Cidden farklı bambaşka muadili olmayan bir ürün denilebilecek kadar iyi mi?
Teşekkür ederimBence o kadar paraya değmez kullanan bir arkadaşım ahım şahım bir etkisi yok demişti
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim
bu ara radarımda kendisi ama yorumların çoğu reklam gibi geldi emin olamadım öyleyse gerek yokmuş cidden
Hangi marka kollajen içiyorsunBir de 2 yıldır düzenli kolajen içiyorum, bariyer serum ve gözaltı kremi de sürüldü
Voonka kullandım tadına alışamadım, Flava yı çok beğendim sonra Natures Supreme markasının portakallı olanını kullandım o içlerinde en iyisi idi ama çok zam geldi diye tekrar almadım. Şuan Suda Kolajenin ananaslı olanını kullanıyorum ama aşırı tatlı olduğu için pek ısınamadım, geçenlerde indirimden Flavanın 3 lü setini aldım elimdeki bitince onlara geçerim. İndirimde denk gelirsem ya Flava ya Natures Supreme almaya devam edicemHangi marka kollajen içiyorsun