Çillerim yüzünden kimse beğenmiyor ?

Çil sevmeyen çili kötü bulan hiç kimseye rastlamadım bugüne kadar. Erkeklerin çil sevdiğini hatta çekici bulduklarını çok duydum ama.

Daha 23 yasindasiniz ya niye bu kadar kompeks yaptiniz ki illa şimdiye kadar olması mi gerekirdi bir anormallik goremedim ben bunun icin sebep aramayin kader kismet

Biliyor musun senin sorunun çil falan değil. Hiç kendini sevmeyi denedin mi? Çevrendeki bütün insanlar kusursuz mu? Kusursuz değillerse onları kim neden sevmiş? Herkes kusursuz olsaydı kimsenin birbirinden farkı olmazdı bizi biz yapan şeyler olmazdı. Senin kendine saygı duyman, kendini sevmen erkeklerin seni beğenmesinden daha önemli.

Allah baska dert vermesiin.
Insan kendini oldugu gibi kabullenmeli.
Ben cilleri cok severim sen sevmezsin
Benim saclarim kivircik sevmiyorum.ama bir baskasi sever. Seni cilin var diye sevmeyecek.kisi de birak sevmesin zaten.

Yüzümün tamamı çilli. Ve niye bu konu bu ara açıldı gayet iyi biliyorum. Çünkü kıştan çıkıp baharın güneşi ile iyice belli olmaya başladılar. Öncelikle cilim var kimse beni sevmedi hikaye. Bir sürü sevgilim oldu simďi de evliyim. Çillerime yüzündeki yıldızlara hayranım diyen bile oldu.

Gel gelelim sevmiyorsan düzenli olarak 50 spf güneş kremi kullanacaksın. Ben solante pigmenta kullanıyorum. Yazın rengini hafifletsin diye simya evi facebook grubundan immortelle alıyorum. Günlük de onları kapatmayacak bir cc krem kullanıyorum. O da püre beauty marka. Böylece ne görüntü ağırlaşıyor ne de kat kat fondotenle cildimi boğuyorum.

Ha hep iyi şeyler mi geldi başıma hayır. Katalogdaki çilli mankene iyy çilli çilli ne çirkin niye basmışlar bunu diyen ve karşımda oturan arkadaşım da vardı. Ya da dokunabilir miyim bulaşır mi diyen de. Takılmamak lazım. Iyi bir stille hiç rahatsız edici değil.

Bol cilliyim. Bir ara saclarimi bakır kizil yapmıştım. Cok begeniliyordu, herkes dogal sanıyordu ( gene bakir askim depresti bak :) bu zmna kdr hic kotu yorum almadim. Herkes ne kdr hos bi hava kattigini soyleyip durur. Sadece bir seferinde gittigim bi cildiyeci ( yaslica bi doktordu) cillerimi siyah nokta zannetti, halbuki bayagi kahverengi kendileri :) ona dumur olmustum ve ilk defa acaba yuzumu siyah noktalarin bastığını zannettirecek kdr kotu mu acaba diye düşündüm ama sonra cok.yersiz olduğunu gordum. Ciller candır. Eminim sana cok yakisiyordur. Sen kendini begeneceksin once ki baskalari da begensin.

23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım :KK43: ?

Şaka mı yapıyorsun?? Çiller dünyanın en doğal güzellik kusurlarından biridir ve asla insanı çirkin yapmaz gayet de güzel ve sevimli durur. Benim de çillerim var ve onları çok seviyorum çillerimle de gayet güzelim. Sen önce kendini beğen, sen kendini beğenmediğin için kimse seni beğenmiyor diye düşünüyorsun.

Not: Güneş koruyucunu yaz kış sürmeyi unutma, çillerin güneşle çok temas etmemeli.

Benim bi erkek arkadasım vardı yüzü çilden sivilceden görünmüyordu ama gel birde bana sor yıllarca aşk acısı çektim onun yüzünden ölesiye aşıktım ona:) çünkü tatlı dili şeytan tüyü vardı.. çil bence güzel bişey siz sadece henüz denk gelmediniz

Haklısınız demekki çillerle alakası yok bu işin doğru kişiyi bekliycem bende ☺️

Picosure diye bi lazer var...çilleri göturuyo hem de yan etkisi yok beyaz tenliler icin...ama sonrasinda cildini saglam koruman lazim geri gelmemeleri icin...nicole kidman da cilli ama su an cilleri yok ...demek ki tedavisi var umutsuz olma...

Evet lazerle geçtiğini biliyorum ama uzun uzun araştırdım yeniden çıkabiliyormuş yada yüzde yanıklar olabiliyormuş yinede deniycem ama teşekkürler tavsiyeniz için ☺️

Yüzümün tamamı çilli. Ve niye bu konu bu ara açıldı gayet iyi biliyorum. Çünkü kıştan çıkıp baharın güneşi ile iyice belli olmaya başladılar. Öncelikle cilim var kimse beni sevmedi hikaye. Bir sürü sevgilim oldu simďi de evliyim. Çillerime yüzündeki yıldızlara hayranım diyen bile oldu.

Gel gelelim sevmiyorsan düzenli olarak 50 spf güneş kremi kullanacaksın. Ben solante pigmenta kullanıyorum. Yazın rengini hafifletsin diye simya evi facebook grubundan immortelle alıyorum. Günlük de onları kapatmayacak bir cc krem kullanıyorum. O da püre beauty marka. Böylece ne görüntü ağırlaşıyor ne de kat kat fondotenle cildimi boğuyorum.

Haklısınız burada yazılanları gördükçe çillerimle ilgili olmadığını anlıyorum belkide başka bir sorun vardır bunu bulmaya çalışıcam.immortelle dediğiniz rengini açmak için kremmi?

Sorun çil falan değil özgüven sorunu bence.. Çile bayılırım çok beyaz tenliyim yaz başlarken çillenirim, fondoten kullanmam bronz allık, highlighter bir efsane oluyor.. eşim de make-up artist asla kapattırmaz çillerimi, biz çil yapıyoruz insanlara makyajla sen kapatıyosun diye kızar bb bile sürsem.. Zaten insan insanı tipinden çok haliyle tavrıyla beğenir, eğer kusur arayacaksanız kendinizde o konulara biraz eğilin derim.. Bi de lütfen biraz özgüven ;)

Bencede tüm sorun öz güvenle alakalı,insan kendisiyle barışık olursa herkez onu beyenir,beyenmeyen zaten kıskançlığından beyenmez oda kaçınılmaz gerçeklerden birisi zaten,her kadın kendini beyenmeli ve kendi değerini bilmeli,:kahve:

Sorun sadece çiller değil bence hani çillerim olmasa güzel olabilirim demişsin ya çilli ne kadınlar var yemyeşil gözlü sarışın ince benim kuzenler böyle ve kimse çillerini görmüyor bile demek ki çillerin olmasa da o kadar güzel değilsin konu tamamen seninle alakalı aslında umarım anlatabildim .

Back
X