Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım?
Benim bi erkek arkadasım vardı yüzü çilden sivilceden görünmüyordu ama gel birde bana sor yıllarca aşk acısı çektim onun yüzünden ölesiye aşıktım ona:) çünkü tatlı dili şeytan tüyü vardı.. çil bence güzel bişey siz sadece henüz denk gelmediniz
Picosure diye bi lazer var...çilleri göturuyo hem de yan etkisi yok beyaz tenliler icin...ama sonrasinda cildini saglam koruman lazim geri gelmemeleri icin...nicole kidman da cilli ama su an cilleri yok ...demek ki tedavisi var umutsuz olma...
Yüzümün tamamı çilli. Ve niye bu konu bu ara açıldı gayet iyi biliyorum. Çünkü kıştan çıkıp baharın güneşi ile iyice belli olmaya başladılar. Öncelikle cilim var kimse beni sevmedi hikaye. Bir sürü sevgilim oldu simďi de evliyim. Çillerime yüzündeki yıldızlara hayranım diyen bile oldu.
Gel gelelim sevmiyorsan düzenli olarak 50 spf güneş kremi kullanacaksın. Ben solante pigmenta kullanıyorum. Yazın rengini hafifletsin diye simya evi facebook grubundan immortelle alıyorum. Günlük de onları kapatmayacak bir cc krem kullanıyorum. O da püre beauty marka. Böylece ne görüntü ağırlaşıyor ne de kat kat fondotenle cildimi boğuyorum.
Sorun çil değildir emin ol .
Ne gudubetler var yanlarında taş gibi erkeklersadece şans tatlım .