Lekeler, Çiller Çillerim Var... Solaryuma Girebilir miyim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

white_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
73
0
86
Sakarya
ya kızlar ben cok beyaz tenliyim ve yüzümde çiller var solaryum bu çilleri daha koyu ve kalıcı hale getirirmi
ve solaryum merkezinin güvenilir oldugunu nerden anlıcam burda tek bi yerde var solaryum
tecrübelilerden yardım lütfennn:1shok:

Evet benimde sırtımda kollarımda ve yüzümde çiller var ve solaryuma girmek istiyorum. Çilleri arttırır mı? Çillerin kalıcı olmasına neden olur mu? a.s.

Benimde Cillerim var bir kac defa solaryuma girdim bende cogaldi ciller...

Sizde nasil bir etki yapar bilmiyorum....

hiç sanmıyorum çoğaltıcanı zaten bronzlaşıcagınız için çok fazla belli olmaz çilleriniz en azından benim öyle oluyo
her yaz denize gidiyorum ve çillerim nerdeyse görünmez oluyo

gitmeyin derim zaten çillenmeye eğilimli cildiniz o ışınlarla daha da artış gösterecektir...

solariumu hic tavsiye etmem ciller dahada artip koyulasacaktir ayrica solarium cildi hizli bir sekilde yaslandiriyor.

solaryum demek cildin hızlı yaşlanması demek.. kesinlikle tavsiye etmem. yaz ve kış güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmayın.
artık beyaz cilt modası var hem. herkes cilt beyazlatıcı arıyor yahu.

Konunuz,içeriği bakımından daha uygun olduğu için Lekeler,çiller ve cilt rengi sorunları bölümümüze taşınmıştır. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…