Cilek Kokulu Parfüm

angie diye bi parfüm var bariz çilekkk kokuoo bölee 50 ml fln heralde bi de 5 ytll ben makromarketten almıştımm çilek kokusunu seviosan tavsiye ederimm:)

Body Shop'ta cilek esansi var, kizlar da yazmis zaten...

Angie dediginiz kokuyu da cok merak ettim, bulursam denemek isterim : ) Ustelik yerli mali sanirim degil mi?
Tesekkurler kizlar..

çilek var mı emin değilim de yves rocher de frambuaz ve vanilya parfümü var koklamıştım ve çoooook beğenmiştim, çok tatlıydı ama pasta gibi kokmiyim diye almadım sırnaşık şey body shopn parfümlerinde çilek görmedim ben(gözümden kaçmadıysa tabiki) ama bende body shopn çilekli vucut losyonu var çok hoş kokuyor ama kalıcı değil tabiki .. a.s.

Mmmm, aslinda hakli olabilirsin. Body Shop her ulkede ayni urun cesitlerini cikarmiyor.. Belki TR'de olmayabilir...:uhm:

YVES ROCHER plaisirs nature eau de toilette fraise(cilek)
ben kullaniyorum ama frambuazlisini gercek sanki tavsiye ederim....)

var evet yves rocher nin cileklisi var parfum losyon dus jeli vs...yerimseniben

hiç aklımda yoktu ama özendim şimdi, gidiyim bi yves rocher e

ballerinacım vardır belki canım burda da, ben çok incelemedim aslında, tekli olan parfümlere baktım sadece yoktu orda çilek. ama bir de kendi parfümünü yapman için olan küçük küçük parfümler var onlardandır belki Şeniz

elifciğim yves rocher ın kalıcı mı acaba canım?? a.s.

angie diye bi parfüm var bariz çilekkk kokuoo bölee 50 ml fln heralde bi de 5 ytll ben makromarketten almıştımm çilek kokusunu seviosan tavsiye ederimm:)

benim kardeşim de bu parfümü ordana aldı aynı yerde mi oturuyoruz yoksam kıssırnaşık şey

ama kokusu pek kalıcı diil:1no2:

yves rocher ın sitesinden baktım arkadaşlar
çilek, vanilya, frambuaz, şeftali, hindistancevizi ve böğürtlenli var , fiyatları da 28 ytl.

hindistancevizi dışında hepsinden almak istiyorum :çok üzgünüm:

candy de elma kokulu ama herkes çilek sanıo çok tatlı şeker gibi onu kullanıom

evet canim kalici bence resmen bildigin meyve kokuyor ya...:lepi:
esim frambuaz mi yedin sen diyo o derece yani...:roflol:
turkiye sitesindede gosteriyor zaten degil mi yves rocher nin ben baktim turkiye sitesindede var bence tum cesitleri guzel burada bazilari hindistan cevizlisine dahi hasta...
magazina gidip alicaksan kokulari dene bence internetten siparis edeceksen baska tabii ama bence hepside guzel ve ucuz
zaten yves rocher meyve sebze konusunda profesyonel bence canim sırnaşık şeyyerimseniben

Canımm... Eğer çilek kokulu parfüm istiyorsan sana tavsiyem: ESCADA SEXY GRAFITI
a.s

yves rocher e gittim, çilekli de çok güzeldi diğerleri de güzeldi, sadece vanilya ağır gibiydi.
migrosda gördüm bide çilekli parfüm ama parfümün adını hatırlamıyorum benneyaptımki adı her neyse tavsiye etmiyorum, koluma sıktım, kokladım baya yoğun 1 kokusu vardı, 1 saat sonra falan kokliyim 1 dedim baktım hiç kokmuyor uçmuş :sm_confused:

D&P Parfümde var ben 1yıl öncesine kadar hep onu kullanıyordum.

escada nın sexy grafity ai artık üretilmiyomuş.. bide ben lisedeyken emotionun bi deodorantı vardı belki hatırlarsınız plastik şişeyi sıkınca fıslıyodu resmen çilekli dondurma gibi kokuyodu çokda kalıcıydı ama artık yok yaa

adınıda zor hatırldım emotion id(ay di) pembe plastikti şişeyi avcunla sıkınca parfüm çıkıyodu içinden kokusu burnuma geldi resmen ya lisedeyken çok kullandım onu aaaaaaaaaah ah yok piyasada ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…