arkadaşlar ben yeni üyeyim.üye olmadan daha bu başlığı okumuştum.çilek kokulu parfüm ben de istiyorum.escada sexy graffiti araştırdım ama hiçbiyerde yok.yurtdışında freeshopta bile kadın "o parfüm yeni mi?daha bize gelmedi" gibi bi ifade kullanmış.burda da 3-4 yıldır üretilmiyor eski bi parfüm o dediler.siz açık parfüm olarak mı alıosunuz?nerden buluyosunuz??
allah allah ya ykm'de bi kadın escada her yaz yeni parfüm üretir fln dedi.tekin acara da sordum aynen öyle..ikisi de işte yine escadanın sarılı pembeli şişesi olan bi parfüm var onu gösterdiler meyveli o da,şimdi bu var sexy graffiti yok diolar.
evet her yaz yeni parfum uretiyorlar
ama escadanin MAGNETISM -kokusu her zaman var onuda tavsiye edebilirm hic cikmiyor vucuttan ama konumuz cilek kokulu parfumler... onun icin escadanin RIO DE JENEIRO öneririm .. sexy grafitti gibi kokuyor nerdeyse
escada nın sexy graffiti parfümü var...oda çilek kokuyo.....yolda kaç kişi cevirmişti beni parfumun adını sormak için.....tavsiye ederim....
canım onu ben de uzun zamandır kullanıyorum ama o şeftali kokulu yanlışın var sanırım...
kesinlikle sexy graffiti seftali kokuyor buram buram hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?