• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilek Kokulu Parfüm

arkadaşlar ben yeni üyeyim.üye olmadan daha bu başlığı okumuştum.çilek kokulu parfüm ben de istiyorum.escada sexy graffiti araştırdım ama hiçbiyerde yok.yurtdışında freeshopta bile kadın "o parfüm yeni mi?daha bize gelmedi" gibi bi ifade kullanmış.burda da 3-4 yıldır üretilmiyor eski bi parfüm o dediler.siz açık parfüm olarak mı alıosunuz?nerden buluyosunuz??

arkadaşlar ben yeni üyeyim.üye olmadan daha bu başlığı okumuştum.çilek kokulu parfüm ben de istiyorum.escada sexy graffiti araştırdım ama hiçbiyerde yok.yurtdışında freeshopta bile kadın "o parfüm yeni mi?daha bize gelmedi" gibi bi ifade kullanmış.burda da 3-4 yıldır üretilmiyor eski bi parfüm o dediler.siz açık parfüm olarak mı alıosunuz?nerden buluyosunuz??

burda her yerde var...açık olarakda bulabilirsin ayrıca ben orijinalini ilk capitolden almıştım 2 sene önce,geçenlerdede mısır havaalanından aldım...onu bulamazsan channel'inkini dene istersen oda çok güzel...

allah allah ya ykm'de bi kadın escada her yaz yeni parfüm üretir fln dedi.tekin acara da sordum aynen öyle..ikisi de işte yine escadanın sarılı pembeli şişesi olan bi parfüm var onu gösterdiler meyveli o da,şimdi bu var sexy graffiti yok diolar.

allah allah ya ykm'de bi kadın escada her yaz yeni parfüm üretir fln dedi.tekin acara da sordum aynen öyle..ikisi de işte yine escadanın sarılı pembeli şişesi olan bi parfüm var onu gösterdiler meyveli o da,şimdi bu var sexy graffiti yok diolar.

evet her yaz yeni parfum uretiyorlar
ama escadanin MAGNETISM -kokusu her zaman var onuda tavsiye edebilirm hic cikmiyor vucuttan ama konumuz cilek kokulu parfumler... onun icin escadanin RIO DE JENEIRO öneririm .. sexy grafitti gibi kokuyor nerdeyse

evet her yaz yeni parfum uretiyorlar
ama escadanin MAGNETISM -kokusu her zaman var onuda tavsiye edebilirm hic cikmiyor vucuttan ama konumuz cilek kokulu parfumler... onun icin escadanin RIO DE JENEIRO öneririm .. sexy grafitti gibi kokuyor nerdeyse

hmm tamam onları da deneyim teşekkürler.magnetism nasıl bir koku acaba?? işin aslı ben parfüm delisiyim bir sürü parfüm alıorum ama hiç içime sinmio soradan.bir tek kenzo l'eau par parfümüm yıllardır içime sinerek kullandığm parfüm bir de hugo boss un klasik olan.bunlar dışnda bir sürü parfüm öylece duruyor.ama sıkldm bunlardan da artık yine içime sinecek güzelce kullanabileceğim bir koku arıyorum bulamadım bi trlü :1no2:

canım onu ben de uzun zamandır kullanıyorum ama o şeftali kokulu yanlışın var sanırım...

selam. ben de bugün sexi grafiti aldım açıktan. ilk başta hoşuma gitmedi ama çok hoş bi koku durdukça bayıldım. ama satıcı olan bayan da bunun bana şeftali kokusu olduğunu söyledi.

üst noktası çilek olan bir koku var WISH (Chopard)
sadece cilek değil ama üst noktası gül ağacı , akasya , pembe hanımeli , çin üzümü

ama sen çilek çilek kokmak istiyorsan the body shop 'un çilek serisini dene
resmen taze çilek kokacaksın

bende birçok yerde çilek kokusu aradım ama bulamadım bide söylediğiniz markalara bakıyım

Evet bende kesinlikle body shop'u tercih ediyorum. Body shop ta cilekli vucut spreyi var. Bildiginiz cilek kokuyo super..parfum degil vucut sprayi ama yinede cok kalici ben kullaniyorum..

kızlar kesinlikle d&r dan alabilceğinizi candy öneririm:) yaklaşık 3 senedir kullanyrm artık herkes kokumdan benim geldiğimi anlıyo:) çok hafif yazın rahatlıkla kullanabilceğiniz şekeeeer gbi şeker kokusu :dance:

evet ANGİE cilek kokuluu hem de sırf çilekten yapılmış gibi =)enteresandır ama çileğe alerjisi olan bir arkdasımda alerji bile yaptı kızlar:sm_confused:

Escadanın hemen hemen tüm parfümleri çilek kokuyor.Morgan love pembe kelebekli şişede olanda çilek kokuyor

Bu arada Escadanın yeni çıkan kokusunu aldım-bu yazın limited editionudur.Escada moon sparkle-tıpkı çilek receli kokuyor.HARİKAAA!!!!Bayıldım bu kokuya,kalıcılığıda süper.İçeriğinde zaten çilek esansı ve çilek yaprakları vardır.Deneyin,çilek koku isteyenler kesinlikle beğenir

Back