Cilek Kokulu Parfüm

itiraf ediyorum ben aNGIE NİN ÇİLKELİSİNİ AVONUN FOR AWAYIYLA KARIŞTRIP KULLANIYODUM (lülülülülülü

ben açık parfüm alıyorum markası dadya bi kokusu varadı çilek a.saynı çilek gibi kokuyo valla ben çok seviyorum.ama kullanırken arada koku değiştiriyorum yoğun bir koku olduğundan sürekli sıkınca garip geliyo:roflol:

sewgili medinella escada sexy graffiti adlı parfüm çilek değil apaçık şeftali kokuyor...
k.bakma ama çilekle şeftali kokusunu ayrıt bile edemıosun...
bence yorum yapmaasan daha ii olur...
ayrıca yukarda papatya adlı arkadas da ralph lauren için çilek kokuyor demişşş pess yani yaaa meyve we baharat karısımı kokan bi parfum ne zaman çilek kokusu oldu...
arkadaslar tam bilmeden yazmayın allah askınaaa yaaa mıllet almaya gittiginde sasırıp kalırr yaa duzgun yardımcı olun ya da hiç olmayın...

bu rebul angie yi nerde bulabilirim bi ara rebul lovely kullanmıştım ngie serisi yok aldığım markette arkadaşta vanilyalisi var o ankaradan almış ama.. nerelerde satılıyor yardımcı olrsanız sevinirim...

escada nın sexy graffiti parfümü var...oda çilek kokuyo.....yolda kaç kişi cevirmişti beni parfumun adını sormak için.....tavsiye ederim....

yok artık yaaaa!!! arkadasım sexy graffiti denen parfüm resmen şeftali ben şaftali kokusu ararken buldum o parfümü nasıl olur da seftalı kokan bir parfum çilek olurr...
sen ya seftalıyle çilek kokusunu ayrıt edemıosun ya da iki meywenın de aynı koktuguna inanıyorsun...

ewet kesinlikle bende eskiden kullanıodum tam şefatli kokuo çilekte nerden çıktıysa artık hahaha:roflol:

tam çilek çilek kokan body shop.....%30 indirimi yarın son...

en sexy graffiti kullandım kesinlikle çilek değil şeftali kokusudr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…