Kızlar çilek kokulu parfüm kullanan var mı?
Ya da piyasada böyle bir parfüm var mı biliyor musunuz?Ben aradım ama bulamadım.
yves rocher türkiyede çok pahalı satış yapıyor yurt dışında sudan ucuz ayrıca hiç kalıcı değil kokuları
sevgili limonkabuğu, parfüm arkandan koku bırakınca ne oluyor çok merak ediyorum??? ilgi çekmek için parfümden daha önemli şeyler de var :) böylee şeyler bence çokk çocuksa şeyler önemli olann eşinin veya erkek arkadaşının o kokuyu içine çektikten sonraki halii :}}} ihihihihibu ANGIE dediğiniz parfüm tamam çilek kokuyo ama yürüyünce arkanızdan koku bırakıyo mu ?
etrafı koku sarıyo mu ?
ben öyle istiyorum da :))
sevgili limonkabuğu, parfüm arkandan koku bırakınca ne oluyor çok merak ediyorum??? ilgi çekmek için parfümden daha önemli şeyler de var :) böylee şeyler bence çokk çocuksa şeyler önemli olann eşinin veya erkek arkadaşının o kokuyu içine çektikten sonraki halii :}}} ihihihihi
sevgili limonkabuğu, parfüm arkandan koku bırakınca ne oluyor çok merak ediyorum??? ilgi çekmek için parfümden daha önemli şeyler de var :) böylee şeyler bence çokk çocuksa şeyler önemli olann eşinin veya erkek arkadaşının o kokuyu içine çektikten sonraki halii :}}} ihihihihi
ben 3 sene önce almanya'dan yves rocher adlı parfümerinin kendi üretimi olan çilekli bir parfüm almıştım. o kadar tatlı kokuyordu ki anlatamam size, kendimi resmen jelibon gibi hissediyordum şakkıdı Hatta bir gün başıma şöyle bir olay geldi: dershanedeyim, yine o parfümü sürmüşüm. Sınıfta herkes kokuya bayıldı. Herkes bas bas bağırıyor kim o jelibon yiyeeeeeeeeeeen ben de istiyoruuuuuuuum şeklinde, ama en çok bağıran da benim kaydirigubbakcemile3 Daha sonra baktık jelibon falan yok ortada, koku benden geliyorİnanılmaz severek kullandığım bir parfümdü. bu sene belçika'da aynı mağazaya sordum çilekli olan parfümü artık üretmediklerini söylediler. hüsran içindeyim :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?