Cilek Kokulu Parfüm

bu ANGIE dediğiniz parfüm tamam çilek kokuyo ama yürüyünce arkanızdan koku bırakıyo mu ?
etrafı koku sarıyo mu ?
ben öyle istiyorum da :))

Çİlek kokusuyla çilekli şeker kokusu çok farklı. Gerçek çilek çok ferah ve taze kokar. Oysaki çilek kokulu denen parfümler genelde çilekli sakız yada çilekli şeker gibi kokuyor. Mesela nmiss dior cherie yi denedim. Bana çilekli şeker gibi geldi. Taze çilek gibi kokan bulsam ben de alırdım.

aa evet nurdant bir de bunun ayrımı çok önemli
genelde meyveli parfümler sanki şekerle karıştırılmış gibi kokuyor
taze çilek kokması önemli
yoksa şekerli gibi olnlar insanın içini bayıltıyor

bu ANGIE dediğiniz parfüm tamam çilek kokuyo ama yürüyünce arkanızdan koku bırakıyo mu ?
etrafı koku sarıyo mu ?
ben öyle istiyorum da :))
sevgili limonkabuğu, parfüm arkandan koku bırakınca ne oluyor çok merak ediyorum??? ilgi çekmek için parfümden daha önemli şeyler de var :) böylee şeyler bence çokk çocuksa şeyler önemli olann eşinin veya erkek arkadaşının o kokuyu içine çektikten sonraki halii :}}} ihihihihi

:roflol::roflol:enteresan
haklilik payi var lakinsengözlerimebaksanab

ya ben çilek kokulu parfüm görmüştüm bir parfümeride ama dikkat etmedim adına falan bunu yazmamdan kasıt çilek kokulu parfüm var dünya yüzünde :))) bulursun inşallah arkadasım ....

sevgili yorumcu selin -ne tesadüf benim adım da selin-
parfüm kokmıycaksa neden alayım o zaman
zaten o zaman adı parfüm olmaz di mi?
koku enteresan bir şeydir
koku hafızası diye bir şey de vardır
bazen ne yazık ki acıdır hatta
bazı insanlr bazı insanlrı kokularıyla hatırlar
her neyse
sanane arkadaşımlaelaelaelaelaeklava:klava:

cnm rebul colors serisinde var.. sanırım pembe olanı. hem çok güzel kokuyor hem de 8saat kalıcılk garanti. fiyatı da çok uygun 20ytl mi ne :)

bebeğimŞeniz arkada kokum kalsın derken arka taraftan bahsetmiyorum elbet
biraz edebiyatın kıt sanırım.yani kokuyu sıkınca etrafta da duyulsun ha karşı ha sağ ha sol
konuyu dağıtıyorsun atılıverirsin vallahi siteden klava:

bu arada ben dün ANGIE denilen parfüme baktım
çok basit bir kokusu var ben hiç beğenmedim
çarşıdan eve gelene kadar da bileğime sıktığım yerde kokudan eser kalmamıştı

ben 3 sene önce almanya'dan yves rocher adlı parfümerinin kendi üretimi olan çilekli bir parfüm almıştım. o kadar tatlı kokuyordu ki anlatamam size, kendimi resmen jelibon gibi hissediyordum şakkıdı Hatta bir gün başıma şöyle bir olay geldi: dershanedeyim, yine o parfümü sürmüşüm. Sınıfta herkes kokuya bayıldı. Herkes bas bas bağırıyor kim o jelibon yiyeeeeeeeeeeen ben de istiyoruuuuuuuum şeklinde, ama en çok bağıran da benim kaydirigubbakcemile3 Daha sonra baktık jelibon falan yok ortada, koku benden geliyor İnanılmaz severek kullandığım bir parfümdü. bu sene belçika'da aynı mağazaya sordum çilekli olan parfümü artık üretmediklerini söylediler. hüsran içindeyim :1no2:

yves rocher'nin hangi cilekli parfumunu sordun belcika da canimfisfisfis
ben buraya fotosunu ekledim yves rocher cilekli parfumunu halada satista yani ben gecenlerde franbuazlisini aldim cilekliside mevcut
acaba baska bir cilekli parfumudemi vardi yves rocher'ninCADIARZU
adi ne idi parfumun...CADIARZU

Bencede Candy harika bir parfüm çilek kokusunu anımsatıor ve inanırmısın bir kazağıma sıkıp kaldırmıştım abarmıorum 1 sene sonra koku hala üzerinde o derece kalıcı

escada sexy graffiti çilek kokusu.ama eğer uygun bi parfüm istiosan she nin pembe şişeli parfümü de çilek kokulu ve sadece 19,99 fiyatı.ve heryerde bulabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…