çileğin (kedimin adı ) güzel evi ingilizce nasıl yazılıyoo .... :)) YARDIM

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
kedime yatak yaptım eski bavuldan üstüne çileğin güzel evi yazmak istiyorum okadar çevirdim olmadı çeviri sitelerinden beceremedim yardımcı olurmusunuz

çilek's sweet home... özel isim olduğu için direk çilek yazdım normalde çilek ingilizce strawberry şeklinde yazılır

çilek's sweet home... özel isim olduğu için direk çilek yazdım normalde çilek ingilizce strawberry şeklinde yazılır

okadar biliyorum canım.. işte çeviri yapınca birebir çıkmıyo ya ona takıldım mesela bunu çevirince çilek en güzel evim diye çıkıyo ,
sağol cevap verdiğin için :13:

Son düzenleme:
okadar biliyorum canım.. işte çeviri yapınca birebir çıkmıyo ya ona takıldım mesela bunu çevirince çilek en güzel evim diye çıkıyo ,
sağol cevap verdiğin için :13:

kız google translete kullanma o öyle saçma sapan çeviriyo mesela my sweet home benim güzel evim demek bende çileğin güzel evi yazdım sana orada çilek's yazdım ya ordaki "s" takısı aidiyet anlamında hani çileğin demek doğrusu bu bacım sen raat ol

tamam canım çok sağol ,demekki azıcık bende anlıyomuşum ingilizceden ama google ın suçu Tütlü türlü denedim olmadı ,demek google danmış sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…