Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çileğin (kedimin adı ) güzel evi ingilizce nasıl yazılıyoo .... :)) YARDIM
kedime yatak yaptım eski bavuldan üstüne çileğin güzel evi yazmak istiyorum okadar çevirdim olmadı çeviri sitelerinden beceremedim yardımcı olurmusunuz
okadar biliyorum canım.. işte çeviri yapınca birebir çıkmıyo ya ona takıldım mesela bunu çevirince çilek en güzel evim diye çıkıyo ,
sağol cevap verdiğin için :13:
okadar biliyorum canım.. işte çeviri yapınca birebir çıkmıyo ya ona takıldım mesela bunu çevirince çilek en güzel evim diye çıkıyo ,
sağol cevap verdiğin için :13:
kız google translete kullanma o öyle saçma sapan çeviriyo mesela my sweet home benim güzel evim demek bende çileğin güzel evi yazdım sana orada çilek's yazdım ya ordaki "s" takısı aidiyet anlamında hani çileğin demek doğrusu bu bacım sen raat ol
kız google translete kullanma o öyle saçma sapan çeviriyo mesela my sweet home benim güzel evim demek bende çileğin güzel evi yazdım sana orada çilek's yazdım ya ordaki "s" takısı aidiyet anlamında hani çileğin demek doğrusu bu bacım sen raat ol