Çıldırtan sözler...

atletini ters giydir nazar değmesin :1shok: atet nekadar fonksiyonluysa artık ters çevirince nazar savar uhrevi bir silaha dönüşüyor
hahahha bezini de ters bağlasak tam süper olacak yanii
bi de severler severler sonra .oklu pis çirkiin derler neymiş nazar değmezmiş böle diince, kendileri .oklu:dilcikar:

gazı var bu çocuğun şekerli su ver,halbuki hiç gaz sancısı çekmedi kızım
geceleri güzel uyuyomu evet deyince aa 1 kaç ay geçsin bak görürsün uyuyomu
kaç kilo, sütün varmı,hapşırdı hastamı,sese alıştır sonra zorluk çekersin evde tek başımayım bütün gün kimle konuşup ses yapçaksam,emzirirken su içme bebeğe süt yerine su gider sanki yediklerim hemen göğsümden çıkıyo:)

sese alıştır sonra zorluk çekersin evde tek başımayım bütün gün kimle konuşup ses yapçaksam,emzirirken su içme bebeğe süt yerine su gider sanki yediklerim hemen göğsümden çıkıyo:)

ayy tövbe tövbeee..
ne demek su içme ya...

bu sesealıştır olayını bana da diyip duruyorlar.
neymiş tvyi açıp bebeği yanına yatıracakmışım..
öle uyumuyor,ben de istemiyorum işte öle uyumasını:dilcikar:

emzirirken su içme süt yerine sumu gider:roflol::roflol:ay bunu da ilk kes duydum harika bir hayal gücü

evet kıslar kaynanam söylemişti bunu hayal gücü çok geniştir kendisinin:)bide diyo dışardan geldiğinde üşüdüysen hemen emzirme sütün üşümüştüt soğuktur:)

ahahaha takmış süte.
yaw sen sanki deposun,süt de orda bekliyor,
yukarıdan dolduruyosun,memeden akıyor kaydirigubbakcemile3

sorma valla cnm yeni doğum yaptığımda fena takmıştı süte her anne ister bol sütünün olmasını ama çevredekilerin böyle sütün yetiyomu varmı soruları bunaltıyo insanı...depo muamelesi yapıyodu gerçekten, sırf böyle laflarla sorularla bunalmamak için kimsenin kalmasını istememiştim yanımda 2-3 gün kaldılar okadar o süre yetti bana:)

ayyyyhhh koptum gülmekten bana laf kalmamış hepsi söylenmiş....
ennnn sinir olduğum ise emzir bunu aç derler..çünkü yalanıyor sürekli..bebeklerde var emme refleksi sanki kendileri büyütmedi..işlerine gelince bizde büyüttük demesini biliyorlar..emziririm yine yalanır,senin sütün az yetmiyor baksana çocuk meme arıyor...bunları söyleyenlerde en sevdiğim 2 kişi teyzem ve anneannem...kıramıyorsun bişey diyemiyorsun..oysaki özellikle anneannem çok olgun ve anlayışlı bir kadındır..ömrümde ilk defa sinr oldum onlara..
senin sütün yok
senin sütün yetmiyor
senin sütün yaramıyor yesene.ye ye ye
ayağına çorap giy üşütme gazı ondan var..kapıyorsun sen bir yerlerden soğuğu yoksa gazı olmaz...
artık eve gidice nasıl ağladım bilmiyorum,hem ağlıyorum hem bağırıyorum anneme bir daha bana tek kelime söylemesinler duymak istemiyorum diye...annemde söylemiş çok kızdığımı bozulmuşlar ama napayım..olan sütüm çevre yüzünden gidecekti..

evet hep ye derler ye ye yeeeee, bilerek mi zayıflıosun, emziren kadın kilo vermez kilo alır, çocuğuna günah.....sende uyuma bütün gün bebek salla taşı ev işi yemekle uğraş baklm koca dötün kalıyomu
emzirirken su içme bana da hep diolar inadıma içiorum çünkü sadece emzirirken susuyorum, snra içince de sen bilirsin ama bilerek kötülük edion diolar kötülük edicem birilerine az kaldı ama sabrımı zorluyorum
bi de her karışanda sonunda karışmak gibi olmasın, sen bilirsin, sonra siz çekersiniz demiyomu kafayı yedirtirler adama

1 ya$indan önce doktorlarin önerisiyle oglumun bazi $eyleri yemesini ve icmesini yasakladigim icin $u cümleleri cok duydum; Bizde cocuk yeti$tirdik, bak hepsi saglikli..Bir$ey oldu mu? Biz bilmiyor muyuz sanki cocuga ne verilir? Doktorlar cok biliyor..Bak bu cocuk ilerde yemek ayrimi yapacak, söylemedi deme..
Artik uzun bir süre bu cümleleri duymak istemiyorum..

karnımdaki çocuğun büyümesini nasıl sağlıcaksam hamileliğimde 15 kilo ldım kızım 2.600 doğdu bişey yemedikin ki çocuk küçük oldu
22 gün önce oldu sen zamanını hesaplayamamışsındır çocuk erken mi olur 4 frklı doktora gittim hepsimi yalan söyledi bunların
aynen sütün yetmiyor,
bu çocuk büyümüyor,(dediklerinde ayda 1- 1,5 kilo alıyordu)
şu andal perstantel değerlerinde % 75 le gidiyoruz yine küçük görünüyor gözlerine
daha bir sürü işte sinir oldum yine

ayy evet bi de ilerde bunları duycaz büyüyünce daha zor valla.bir de işin içine terbiyesi yetiştirmesi gircek.ben mesela 2 yaşına kadar asla tv izletmeyi düşünmüyorum ama eminim kimse buna dikkat etmicek ve aman azcık izlesin bişey olmaz dicekler.Sonra abur cuburu kontrollü tüketmesine dikkat edicem.büyükler güya çocuğa iyilik yapar gibi aaa çocuk o al sana çikolata al sana şeker sonra Allah korusun bi tanıdığın kızı şeker hastası oldu 6 yaşında

Sutun yok heralde... (keske gogsumuz seffaf olsada gorunseydı varmı yokmu) :1closedeyes:

Bu bebek ac heralde... ( sankı tazmanya canavarı cocuk sureklı ac) :1closedeyes:

Fılancanın bebegı soyle boyle.. (yok kılosu yok uykusu) :mymeka:

Sunu ye sut olsun bunu ye sut olsun.. (ısrar ısrar) :bbo:

Neden gulmuyo... (sankı sebek her daım gulecek)
:1closedeyes:

Bunların hepsını bana bırılerı demedı ama cevremden cok duyuyorum acayıp sınır oluyorum..

atletini ters giydir nazar değmesin :1shok: atet nekadar fonksiyonluysa artık ters çevirince nazar savar uhrevi bir silaha dönüşüyor

Hey Allahım yaaa.... :roflol::roflol: Bunlara kendılerı de ınanıyorlar degıl mı yaaa... -tatlicadiarzu-

bende bişeyler eklim

bu çocuğa ince giydirmişsin (2 kat üst 2 kat alt ev 22 derece)
senin sütün yok göğsün çok yumuşak(hey allahım ya)
ver ben sallim ver bana ver ver (uyuz oluyorum ya )
niye bu çocuk böyle sert bakıyor (hamileyken ayarlayamadım bakışını kusura bakmayın)
en çok kıl olduğum cümlede "annelik kolay mı biz neler çektik"(biz sanki kolay diyoruz anneliğe biz hiç bişey çekmiyoruz)

sezeryanla doğum yaptım eve gelir gelmez
hadi seni bi iyice yıkayım sütün gelsin (dikişler ıslansın iltihaplasın umrunda değil
doğduğu ilk gün şu bebeği ver yıkayım ferahlasın ( karnımda çok yorulmuş
ıslak mendille silme soğuk o üşüyo
bu mendil ıslak iyi temizlemiyo bide selpak mendille sil (
meyve sebze ye süt olmaz yoksa (gazdan çatlayım
misafirlerin yanına çık ayıp olur (dün doğum yaptım ağrıdan ölüyom
suyla mama olurmu sütle yapalım

benim annemde bomba bişey dedi dün .
Ben kızımı kendime alıştırmışım bebeğimde 2,5 aylık he . :)
ee napıyım bırakıyım siz emzirin , kime alışcak tabiki bana alışcak

cay vermiyormusun?verilmez mi cocuga. versen daha iyi olur
su verilmez mi cocuga.
bugün huysuzlandi dedigimde ee cocuk bu huysuz da olacak. kolay mi? (sanki sikayet etmisim. nasil diye soruyorlar bir de )
pudra kullanilmiyor dendigimde her seferinde eskiden kullandiklarina atifta bulunmalar
bizim bütün aile cocuklarini yürütecle büyüttü. ne olacak ki? ( ee bananee )
Tuzsuz yemegi cocuk sever mi tabi.
bla bla blaaa. kimsenina gzi torba degil ki baglayasin ama annelerin cok ama cok sabirli olup herkese he deyip kendi bildiklerini yapmalari gerekiyor. yoksa herkesin gözünde cok kötü bir insan oluyorsunuz malesef.... doktorlar kitaplar hep yanlis onlar kac cocuk büyüttü yaa hep dogru. bilimde hic gelismiyor yaa...

kız doğduğundan beri aynı laf..

yanaklarından öpme yüzü çirkin olur.

off..
öpücem işte,öpüyorum da..
niye çirkin olsun yahu??

ayh sinirlendirmeyin beni..
yorgunum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…