o mallardan etrafımda çok var.daha bugun arkadaş toplantısında konusu geçti.6 aylık oğlum var ve 3 aydırda aynı ortamı paylaşıyoruz.bugun kalktı bana neden mama veriyosun dedi.bende sütüm yetmiyo doyurmuyo diince nerden biliyosun dedi.ölürmüsün öldürürmüsün.be mübarek bebeğimin ne zaman ne istediğini benden iyi kim bilebilir.ilk oğlumdada çok çektim bu konuda.yok yok gelmiyo.ben güzelce ağzının payını uslübüna göre verdim.ama anlamıyolarki.benim sütüm yetse ayda 100 tl mama parası vermeye çokmu meraklıyım sanki.uykumda kalkıp mama yapıp yedirmeye.ama anlamıyolar.anne sütünün gelmesi ne kadar doğlasa olmamasıda okadar doğal.bide ayyyy mamamı veriyon ne verem yarım porsiyon iskendermi verem.ama allah ın sopası yok ben böle kalbimi kırıp sanki bebeğime zehir veriyomuşum gibi davrananları allah a havale ediyorum.ne diim allah bizlere sabır versinaa..ama anne sütü çok yararlı..(sanki var da biz vermedik)
mama verme...(tabii aç kalsın oğlum..)
sütün yokmuuuuuuuu...........
Allah hepinizi bildiği gibi yapsın..
bu mallar yüzünden sütüm azdı daha da azaldı..kayboldu gitti..
- söylemeyeyim dedim ama bu bebek eksik dogmus poposu yok.
- boyu kilosu normal ayinda gununde dogdu bebegim.
-sütünn yetmiyor herhalde ac bu bebek (klasik)
-esim verir cevabini genelde bagirarak . ( hastaneye gitmistim bikere bikac saat bakmisti bebegime kendi memesini vermeye calismis kayin babam agzindan kacirdi duyunca kafayi yedim esime söyledim yüzüne bisey söylemedik ama ac bu bebek ac deyince bozuyor esim annesini ). anne acsa al sen doyur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?