işte çıldırdığım sözler..
süt yok damla akmıyor..
aç bu çocuk mama verelim
bu bebek açlıktan uykuya vermıs kendını..hemen kaldırıp mama verelim..
oooof gazı var..anne sütünden geçmiştir..
hiçbişi yemiosun ki..yeseydın sütün olurdu..
ye ye ye ye ye ki sütün olsun...(sankı bız aç bırakıyoruz kendımızı )
sağalım bakalım süt var mı..
oo o kadar cc mama ıcıomu ? verme verme obez olur..
nıye aglıo kı acaba ? (muneccımım sankı ne bıleyım yaf )
kızlarımın sütü coktu..bunun hıc gelmıo..
öff logusa depresyonu hep bu yuzden :)
:84::84::84::84::84: inanmıyorum yok yoook ben doğumdan sonra kimseyi istemiyorum yanımda şimdiden söylicem annemede annesinde annem yine bi şekilde cevap verebilirim kaynanam gelirse ortamdan çatlarım heralde aayyy kaldıramam sanırım bu başlıcalarıdır kesin daha neler vardır tamam tecrübeliler ama herşeyede yorum yapmasınlar canııım.....
bi de kayınvalidem bnim oğlumu gizli emzirmeme takmıştı. her gelen misafire hayatta burda emzirmez, çekilir böyle odalara falan diyodu. ben memelerimi halka arz etmek zorunda mıyım canım. bi de kayınpderim için de, o da senin baban sayılır diyip duruyodu. ben de en sonunda babam sayılır tabi de bn kendi babama da açıp göstermiyorum dedim.
Beni en çıldırtan laflardan biri de kızımı göründe senin sütün yaramamış demekki... denmesi
katılıyorum.bi anneye bu kadar yaralayan başka bı laf daha olamaz.benım de sutum kılo aldırmıyordu ve sutun yaramıyor demek kı lafı benı çok uzuyordu.kadının düşmanıu kadın.sankı sız doğum yapıp benzer sıkıntılar yaşamadınız.benım uyuz k.valıdem de derdı ay ıkısınde de taşardı taşardı sutlerim dıye.2.doğumda şahsen yanıma yaklaştırmayı bıle duşunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?