- 24 Kasım 2010
- 683
- 12
- 318
anaaaaaaaaaaaaasenin kayınvalıdecin benim 6yasındaki kızımı görse olur heralde 16kılo maşşallah ogluna
Senin küçük, oğlun benim 6 aylık kızıma çok benziyor. Dün de görmüştüm resmi, söyleyecektim unuttum.
en sinir olduğum ben kızıma mama yaparken bunu gören kayınvalidemin bana
kızım çocuğa mama yap aç demesi uyuz oluyorum ya..
yada altını almak için elimde bezle içeri girerken
kızım altını al demesi...
uyuz oluyorum uyuz...
ben etrafımdaki herkese eşe dosta akrabaya annem hariç cok pis tavır koydum, bir de beddua ettimakıl vermeye calıştıkca da bozdum attım yeri geldi çok fena bağırdım öyle herkesin kucağına da vermedim en son kaynanayla da küstüm ve sorunlar bitti....
nasılsa bir daha olmayacak bu oğlan olsun kayınvalidemin bu aralar takıntı cümlesi
tüp bebekle hamile kaldım da
en sinir olduğum ben kızıma mama yaparken bunu gören kayınvalidemin bana
kızım çocuğa mama yap aç demesi uyuz oluyorum ya..
yada altını almak için elimde bezle içeri girerken
kızım altını al demesi...
uyuz oluyorum uyuz...
Kayınvalidelerimiz arasında bi akrabalık var mı aceba...
kırkın çıkmkadan dışarı çıkamazsın,kocanla uyuma kırk basar kocanı,..kırklı kadının mezarı açık olur................
nasıl dışarı çıkılmıyor yahu mecbur doktora gidiyorsun 1 haftalık olunca eskisi gibi zannediyorlar benim kırkım 3 gün sonra çıkacak 5 kez dışarı çıktık hem de gezmeye alışverişe siz kimseye fırsat vermeyin ben öyle yapıyorum çocuk benim çocuğum...
kırk mevlidi okuttuk. millet meraklı olduğu için oğlumu herkese gösterdik. merakı geçmeyenler yavrum uyurken başına gelip bağıra çağıra sevmeye kalktılar. bu da yetmiyormuş gibi içlerinden biri bebek mevlidine gelip bebeği görmediğini idda ediyormuş(ki uyurken başına gelen en meraklılarından biriydi) ne yani oğlumu 50 kişinin elinden geçmesine izin mi verecektim
bebeğimin her ağladığında annemin sen bu kızı emzirdinmi demesi yarım saat önce emzirmiş olmamam ramen ve daha sonra amamn annemin kalbi kırılmasın diye zorla emzirmeye çalışmam ve ve beebiğim karnı tok olduğu için emmek istememesi ve ağlamaya başlamasıııı beni deli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?