• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırtan sözler...

benim kayinvalidem de hep soyle der.
cocugum oksursun "ben hiç bir çocugumu boyle oksurtmedim"
cocugum aglasin "ben hiç bir cocugumu boyle aglatmadim"
atesi olsa hiç bir cocugum bu kadar atesi olmadi.
sinir kirizleri geciriyorum o an...:kızgın::kızgın::kızgın:

pilli bebekle karıştırıyo herhalde çocuklarını

cocuğu 40 cıkmadan tuvalete alıstır (bunu söylerken ben yürümeye basladığında ayağı lastikli giydirirdim dökülmesin diye gene kendisi )
saclarını sıfıra ver coğalsın diye nerdeyse orta okula baslayana kadar kafaları hep kel kızlarının erkek cocuğu gibi
ama sac taramaktan acizler banyoda hic sac taramazlar sonra acmak icin yola yola sac taradıklarından sacları yok kız torunlarının
tabi annesi ben sac taramayı sekil vermeyi bilmem der
ama her gittigimde benim basımı ağrıtır kayanana saclarını sıfıra ver diye (catlak kaynana )
sabahın beşinde tatlı uykusundan uyanıp soğuk arabaya sonra arabada terleyip buz gibi bir eve girdigi icin sürekli hasta olan cocuğuma niye bu kadar hasta oluyor bunlar bakamıyorsunuz
kendiler cok özlüyor ya cocukları hasta oldugu hic önemli değil
cocuklarım ve ben yaptıklarım ve hic bir gün takdir edilmedigimiz ve herzaman sebebsiz yere canımızı sıktığı icin hakkımı helal etmiyorum
artı benim kızlarım on yıl sonra oldu ikinci kızımı memeden kestikten sonra ona verecekmisim oda bana oğlunu vermis vermezsem annem evine gönderecekmis kaynana değilde tam bir tımarhanelik ama sözde cok iyi bir kendi tarafında bende bir gariplik varmıs ?

Son düzenleme:
kaynanamın oğlum her ağladığında aç bu çocuk aç demesi.(çocuk sırf açken ağlar sanki)
erkek bebek çok ağlatılmaz şeyi şişer(tövbe tövbe)buda kaynanamdan alıntı:) kim diyo dedim eskiler öyle söyler hep dedi.bende eskiler herşeyi söyler boşver dedim..bidaha diyemedi..

artı benim kızlarım on yıl sonra oldu ikinci kızımı memeden kestikten sonra ona verecekmisim oda bana oğlunu vermis vermezsem annem evine gönderecekmis kaynana değilde tam bir tımarhanelik ama sözde cok iyi bir kendi tarafında bende bir gariplik varmıs ?

bu en son yazdığını okuyunca resmen nutkum tutuldu ne demek ya memeden kesince ona vermek madem al gülüm ver gülüm olucak sıkıyosa oğlunu geri alsın. bu insanların aklı nasıl çalışıyo anlamıyorum

cocuğu 40 cıkmadan tuvalete alıstır (bunu söylerken ben yürümeye basladığında ayağı lastikli giydirirdim dökülmesin diye gene kendisi )
saclarını sıfıra ver coğalsın diye nerdeyse orta okula baslayana kadar kafaları hep kel erkek cocuğu gibi
ama sac taramaktan acizler banyoda hic sac taramazlar sonra acmak icin yola yola sac taradıklarından sacları yok kız torunlarının
tabi annesi ben sac taramayı sekil vermeyi bilmem der ama her gittigimde benim basımı ağrıtır saclarını sıfıra ver diye (catlak kaynana )
sabahın beşinde tatlı uykusundan uyanıp soğuk arabaya sonra arabada terleyip buz gibi bir eve girdigi icin sürekli hasta olan cocuğuma niye bu kadar hasta oluyor bunlar kendiler cok özlüyor ya cocukları hasta oldugu hic önemli değil
cocuklarım ve ben yaptıklarım ve hic bir gün takdir edilmedigimiz ve herzaman sebebsiz yere canımızı sıktığı icin hakkımı helal etmiyorum

ayyy bunu okuyunca fena oldum
diyemedinmi o halde al oğlunu başına çal benide çocuklarımda rahat bırak diye?
vallah kimse kusura bakmasın böyle bi konuda saygı maygı bilmem

Son düzenleme:
saclarını sıfıra ver coğalsın diye nerdeyse orta okula baslayana kadar kafaları hep kel erkek cocuğu gibi
tabi annesi ben sac taramayı sekil vermeyi bilmem der ama her gittigimde benim basımı ağrıtır saclarını sıfıra ver diye (catlak kaynana )
sabahın beşinde tatlı uykusundan uyanıp soğuk arabaya sonra arabada terleyip buz gibi bir eve girdigi icin sürekli hasta olan cocuğuma niye bu kadar hasta oluyor bunlar kendiler cok özlüyor ya cocukları hasta oldugu hic önemli değil

o sana oğlunu kundaktayken mi verdi? madem geri ver oğlunu kundaklayıp sevsin töbe töbe. ne manyaklar var ya

bana yazacak bısey bırakmamıssınız koptum burada aynennnnn oyle o an katlıam cıkartmak ıstıyorum ozellıkle kaynanalar yapıyor bunu hımmmm gorumcem kucagına alır yanaklarından oper oper sonrada ban doner benım cocuklarımada yaparlardı ben sınır olurdum der....kardesım madem sınır oluyordun benı neden sınır edıyosun yaawww

teyzem: kayısı suyu içme gaz yapar
ben: doktor bolca içebilirsin dedi
teyzem: doktorlarda hiç bişey bilmiyo sen benim dediğimi yap :bbo:

annem :naptın bu çocuğa naptın ? ne yedin meyve suyu içme diorum sana ( bu günlerde sadece çorbayla beslenmeye çalışıyodum )
ve sonunda annem yasaklicak bişey bulamayıp su içmemi yasakladı : ) açtım sonunda susuzda kaldım

birisi üstünü çok örtme erkek çocuğu sıkılır derken öteki üstünü ört ört deyip yün yorganlar verdi

Son düzenleme:
annem :uyuma al basar,yanlız kalma al basar,çamaşırını al yoksa al basar ,akşam sokağa çıkma al basar akannehir

babannem ;ne suyu, su sütmü yaparmış çocuk sumu içiçek :1shok:
ben : çocuk nie su içsin babanne ben içicem,sıvı olduğu için sütüm olucak
babannem ;sütün supsulu olur bebek doymaz,hem su süt yapmaz
ben ; nie sen isarıkıza (inek olur kendileri) sütmü içiriyon babanne:jeyyar: (bende inekmi olmuş oldum şindi:uhm:)

yaz bebeğine 2tip insan modeli karışır
1. bu bebeği soy soy sıcak isilik olur
2. ooooo bebeğe uzun kalın giydir o bebek daha üşür :mymeka:

bide hamileyken;
ayyyy sen hiç kilo almadın karnında yok bebek çokkk zayıf rejimmi yapıyorsun sen
1 kere karnımla bebeğin kilosu arasında bir bağ yok 2.si hamileyken rejim yapacak kadar manyak değilim
bebek şişmansa nerde ozaman,yok yok bebek 2,5kilodan fazla doğmaz, ye biraz ye:1shok: ( ohhh bebeğim 2hafta erken gelmesine rağmen 3400 doğdu mors oldular)

ay acaip sinir oldum okurken hepsinide okuyamadım tabi ama sanırım hiç yazılmamış bişii yazcam
bebeği sevmek isteyen babannesi tarafından:aay 3 aylık bebek sürekli uyur mu bööle sürekli dediği de 2 ya da 3 saatte bir kızım 6 aylık hala 2-3 saatte bir uyuyo.. :))

ayy çok sinir bozucu ve benim kayınvalidemde ısrarla kendini övmeyi her şeye karışmayı pek seven tip yandım artık annemle sinir olur ses de çıkaramayız ya allahım sen bir çözüm bul yarabbim.

bende hamıleyım 5 aylık nıye ben kılo almıyormusum yemek yemıyormusum cocuk cılız dogacakmıs salatlık cok yersem gorumcemın kızına yaptklarını duysanız sok olursunzu benın oglumada aynısını yapar dıye odum kopuyor 40 gun yıkayıp salladılar cocugu bde kısın ortasında dogdu cocuk gobegıne fındık cıgneyıp koydular fındık gıbı olacakmıs gobegı ya mıkrop kapsa dıyordum dınleyen yok Allahtan esım den korkuyorlar tek tesellım o

bana yazacak bısey bırakmamıssınız koptum burada aynennnnn oyle o an katlıam cıkartmak ıstıyorum ozellıkle kaynanalar yapıyor bunu hımmmm gorumcem kucagına alır yanaklarından oper oper sonrada ban doner benım cocuklarımada yaparlardı ben sınır olurdum der....kardesım madem sınır oluyordun benı neden sınır edıyosun yaawww
al bendende o kadar kızlarımı ağlatmaktan zevk duyarlar ben dokunsam cocuklarına annelik duyguları kabarır oysa ben hic incitmem

pregant canım
bende öyle dedim ama anlayana

PRINCESS-in-LOVE bu en son yazdığını okuyunca resmen nutkum tutuldu ne demek ya memeden kesince ona vermek madem al gülüm ver gülüm olucak sıkıyosa oğlunu geri alsın. bu insanların aklı nasıl çalışıyo anlamıyorum

canım biz bir sıfır mağlubuz bu konuda bir büyük
iki hasta hemen tansiyonu cıkıyor ama hala taş gibi doktor piskolojik diye yollamıs eve kendisini üc beni cıldırtana kadar ugrasır sonrada sakadan anlamıyorsun diye isin icinden cıkar beni ne hale getirdiler hepsini allaha havele ediyorum

bide kaynanam 40gün bebeğin duruluma suyuna tuz koycakmış ve öyle kalacakmış
zaten hava sıcak çocuk yanıcak pişicek,düşünsenize vücüdu tuzlu suyla durulanacak 40gün çıldırttı beni neymiş büyüyünce teri korkmazmış

kızım yanidoğan aknesi olmuştu neymiş biz eşimle birlikte olmuşuz gusül abdesti almadan suratına bakmışızda ondan olmuş
ohhaaaa ya 40lıyım bide ,valla ciddi ciddide inanarak söyledi
çözümüde: 15günlük kızım babasıyla birlikte banyoya girip banyo yapacaklarmış :oklava: ne alakaysa düşünceye bakya kan beynime sıçradı
gittik ilaç aldık 2günde geçti ne cahiller ya

zaten hava sıcak çocuk yanıcak pişicek,düşünsenize vücüdu tuzlu suyla durulanacak 40gün çıldırttı beni neymiş büyüyünce teri korkmazmış

kızım yanidoğan aknesi olmuştu neymiş biz eşimle birlikte olmuşuz gusül abdesti almadan suratına bakmışızda ondan olmuş
çözümüde: 15günlük kızım babasıyla birlikte banyoya girip banyo yapacaklarmış :oklava: ne alakaysa düşünceye bakya kan beynime sıçradı

i-na-na-mı-yo-rum.
peeeessss
çüüşşşşşşş
ohaaaaaaaaa
daha yazardım ama neyssssss....
:oklava:kötükedihüso:olmaz:

valla bende duyunca şok geçirecektim
bide yüzü geçene kadar beynimi kemirdi

babasıyla banyoya girip babası önce onu yıkayacakmış sonra kendi yıkanıp çıkacakmış
yoksa geçmezmiş
hiç bişeye inancımız yokmuş

ay çok sinirimi bozmuştu
lohusa lohusa bide onunla uğraştım

iğrenç kadın ya ne biçim konuşuyor öyle
terbiyesiz nolacak

kayınvalidelere kalsak yaşadık daha neler neler kuzuların başına teyzemin kıznın kaynanasıda çocuğun yüzünde lekelenmeler çıktı diye adet kanını sürmeye kalkmıştı :(((

Back