Çıldırtan sözler...

bebek olmadan önce çok iyiydik kaynanamla ama oğluşum olunca kaynanamın 35günlük bebeğimi defalarca söylememe rağmen öpmesi ve annem oğlum diye sevmesine sinir oluyorum dr 2 ay öpmeyin dedi ama onu bile dinlemiyo ve havaya atarmış gibi yapıyo öyle yapma uykusunda korkuyo diyorum sanki hiç ona dememişim :mymeka:

benim kaynanamda oğlum dıyor bu önemli değil desin ama geçen kızının çocuguna memesını vermıs cocuk bır yasında yalnız bırakamıyorum aynısını yapar dıye kucagına almıs aa meme arıyo dıyo canı cocuk ıstemiş galıba çok meraklıysan doğur bı tane offfff
bu kaynanaları ne yapmalı bilmem

sakın ısırma
aman dikkat et kızım
bambişkoyu getir
aşkım yavuz bişeyler yapmış
çocuğu al da ben bi sigara içeyim

benim kaynana sen emzirirken benimde göğsüm sızladı emziresim geldi sütüm gelecek nerdeyse
nasıl töbe töbe

sütün yetmiyor
kalk sen şu çocuga bı mama yap aç cucuk bak aranıyoo

(yavrum ayda 1 kılo alırdı bazen fazlası bıle olurdu ama sonunda çocuga mama yedırmıyo aç birakıyo oldumm) çok bilmişler laelaelaelaelae

sokaktan gelir gelmez meme verme çocuğa sıcaktan sütün acımıştır

daha yeni emdi habire emişirmisiniz

gazı var bunun karnı taş gibi

oğlum sana hiç bakmazlar mı

bizimkiler ayrı alem annemde kaynanalık yaptığı için başımda iki tane var
annem :
pütürlü yapma yiyemez
sağlık ocağına götür sen onu özeller paracı
sütümün bittiğine inandıramadım emzir emzir dedi durdu
kaynanam ayrı alem delirtiyor beni sanki o bakıyo bütün gün çocuğa
uyku saati geldi onun uyıcak
şeker koy muhallebiye bak nasıl yiyor
kucak istiyo bak gel yavrum gel
emziğini ver ağzına

ya galiba ben biraz şanşlıyım gibi geliyo bana ikizlerime hemileyim ama kayınvalidem ankarada otuluyor artık arda sırada katlanırım zaten onlarda her zaman gelcek değilya annemantalyada yaşıyo ama annemin bu kadar aşırıya düşceni sanmam ablamın kızında düşmemişte yani bendede düşmez helerde... ama ablam kayınvalidesinden bıkmıştı resmen sizin hesap

bizim kız yabancı birisini görünce basıyor çığlığı bunu gören herkes

bu kızı sen kendine çok alıştırmışsınnn diyor ve bu laf beni çileden çıkarıyoorrr,

annesiyim tabi alışacak tövbe tövbeee yaaaa

bir de sütümün az kaldığını öğrenen herkes bana acıyarak bakıyor yaaa kardeşimm 7. ayına kadar vermişim işteee yoookkk illaaa verceksin 2,5 yaşına kadar kiii milllettin çenesi kapansın

ozamanda aaaaa hala emiyormu der tuhaf tuhaf bakarlar
bende aynı şeyi yaşadım annem dahil herkes aynı şeyi yaptıı
süt kesildi dedğimde ben 2 yaşına kadar emzridim hayatta mama aldığımı
bilmem demeler acıyarak bakmalar herkes destek olcağına köstek oldu

aaaa evet kimsenin bebeği hayatta mama almaz seninki alır

kimsenin bebeği hayatta emzik almaz seninki alır

herkes iyi anne bir sen kötü annesin hep eleştiri hep kıyas hep rekabet noluyoruz yaaaa

bir de ben annelerin ya da daha da fenası babaların ağızlarından çıkan herhangibirşeyi bebeklerine verdikleirni görünce çıldırıyorum yaaa tekme tokat girişip ellerinden bebeği alasım geliyor

hele emzik yere düşünce hijyenik anne ya da babalar temizlemek için su yerine ağızlarını kullanmazlar mııııı sonra da direk ebbeğe tıkarlar o süper hijyenik emziği ayyyyyyy sinir bu insanlar yaaa

sallama sallamaya alıştırmıyoruz...
aaa ergeç alışır merak etmeee sen
niye alışsın ki 3 aylık hala sallamıyoruz meselaaa

aa nıye sallamıyorsunuz sallamazsan uyumaz
emzik verin yoksa arsız olur başedemezsınız
kundak yapın eli ayagı düzgün olur
altını sık değiştirmeyın hasta olur
yıkamayın hastalanır
ağlar tabi sendeki sinir ona geçti
40 ınız çıkmadan dışarı çıkmayın
sütün doyurmuyo ondan ağlıyo
ağzı olan konuşuyo işte
bunların hepsıni kaynanam yumurtluyo kızlar
hepinizee sabır diliyorum banada tabii

kızlar sizi okudukça gözüm korkuyo valla.. zaten iyice sinirli oldum.. banada böyle yaparlarsa yolarım valla...

ah be canım yolamıcağın insanlar olabilio inan ole kalakalıosun içinden sövüon:roflol:

sen böyle zırt bırt kucağına alırsan bu bebek kucağa alışır (drlar her ağladığında emzirin dediler bende öyle yaptım ) :bbo:

bebeği kundak yapmadığın için uyumuyorkaydirigubbakcemile3

belini bağlayalımda divrek olsun :) (divrek ne yaaa )

bebeği kalın giydir o daha bebek

bebeği çok giydirme pişer delikafadulden

her ağladığında bu bebek aç demeleri beni delirtiyor lmaz:

bebeğin suyuna tuz koyun kokmasın :1shok:

akşam bebekle dışarı çıkma çalınırsınnaniknanik

tek başına uyuma basılırsınşakkıdı

vs vs vs

beni en çok delirten

sütün yetmez... (ikizlerim var olabilir ama sadece anne sütüyle beslenen ikizlerde var belki yetecek kim biliyorki)

sütün nasıl olsa yetmez...

x'inde ikizleri var onunda sütü yetmemiş... (benim ikizlerim sürekli kıyaslanır halde)

bebeklerin sarılığı çok artmış hemen hastaneye götürelim...

ben bebeklere iyi bir doktor bulayım (ben bulamıyorum çünkü)

bebeklerin karnı ağrıyor, sütün gaz yapıyor...
Anne olmak çok zormuş daha başlangıçtayım ama çevremdeki herkes bebeklerimin dünyaya gelmesiyle çok değiştiler (canım annem hariç).

ah ah hepinizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar.ben biraz daha şanslı görüyorum kendimi çünkü ne eşimin ne de benim ailem yakınımda değiller ayrı şehirdeyiz yakın olsaydım vay halime.
uzaktayım ama sanki burda yokmu böyle boş konuşan en yakını üst komşum ev sahibinin hanımı ay beni delirtiyoo yok kucağa alıştırmışsın,yok çocuk her ağladığında kucağa alınmaz,e çocuk ağlamaktan çatlasınmı en çokta saçını sıfıra vur diyo ona sinir oluyorum neymiş saçı gür olurmuş hah her gördüğümde aynı şeyleri söyer yaşlıdır kalbini kırmıyım diyorum ama bikeresinde bizim zamanımızda şöyle böyle yapardık bilmem ne ay sinirlendim dayanamadım tersledim hala benimle idialaşıyo yok öyle değil benim dediğim doğru diye bende o benim çocuğum ben bildiğim gibi büyütürüm hem senin zamanın geride kaldı dedim bir daha o konuyu açmadı.naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…