- Emoji Skoru
- 115
- Puanlar
- 323
sonrasını henüz görmedimde şimdiki haliyle ilgili bi anıyı anlatmak istedim bunca komediyi duyduktan sonra...
ben 7. ayıma yeni girdim geçen doktordayız doktorum iki dakka beklermisin dedi tam çıkarken tabi dedim diğer hastayı aldı.yanında yaşlıca bir kadın hastaya şöle bi baktı bak dedi aynı haftadasınız bi şuna bak bi kendine nasıl çıkcak bu çocuk yeter artık yeme ( 42 kilo almış şimdiye kadar) yanındaki yaşlı olan olan atladı aaa siz çok biliyonuz o yemezse nasıl beslencek o çocuk dedi. bu sefer doktorumuz dayanamadı. madem o kadar iyi biliyosun ne bana getiriyosun git kendin kontrollerini yap çocuk öle annenin her yediğini yemez sindirmez bilmediğiniz işlere karışmamayı ne zaman öğrenceniz siz demezmi :)))) nasıl güldüm anlatamam. ay bu çok bilmiş yaşlılar öldürür adamı.
doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem
eger mümkünse annenizden başka kimsenin yanınızda kalmasına müsade etmeyin
sinirlerinizi bozuyorlar lohusalıktada bu hiç iyi değil
az ağlamadım ben
kaynanam ilk hastaneden çıktıgım gün geldi akşamı gitti ama o gün bile yetti
eşinize diyinki beni bir tek annem anlar yeni doğum yapmış halimlede başkasına nazım geçmez
zor durumda kalmak istemiyorum yanlız annem kalsın diyin
böyle söylediğiinizde anlıyor erkekler :))
yoksaaa mazallah anneleriinin ısrarına daayanmazlar erkekler biraz ana kuzusu olurlar :)
sevgili kayınvalideciğim daha ilk günden çocuk aç kaldı, sütün gelmedi, sütün koyu değil,iki ay boyunca kızım sütün yetmiyor mu? diye sorması beni çileden çıkarmıştı.... Bende yeter artık bir daha sizden bu lafı duymak istemiyorum demiştim....
ikra o yine iyimiş ben çok daha kötü bir olayla karşılaştım dogum yptğım gün kimseyede anlatamadım kaynanam ben daha amelythanedeyken bebeğim odadayken gidip odada başlamış anneme bagırmaya daha torununu kucagna almadan sen kızını düşündün amelyat ettirdin benim oğlumun parası gitti diye kendini yırtmış oralarda ki beni mecbur sezeryana aldılar çünkü 10 gün geçmiş günüm dr saolsun hayatımı riske atmış hayati risk var dedi en son ve kocamda aasla para düşünücek bir adam değil canını verir benim için ben orda canımla uğraşırken o oğlunun parasnın derdine düşmüş yazıklar olsun senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şimdi bize eziyet çektiren kadınlar acaca doğum yaptıklarında bizim sıkıntılarımızı yaşamadılar mı? yaşadılarsa bize niye yardımcı olmazlar? yaşamadılarsa bizde mi tuhaflık var?
kayınvalidemden inciler
1- bebegin altını aç yumurta kırıp bezini kapat sabaha kadar cildi çekecek o yumurtayı vitamindir
2- banyodan sonra başasagıu tutup salla suyu aksın
3-hamileyken beslenemedin o yüzden bebegin göbegi kurumuyo(22 kilo aldım hamilelikte)
4-göbegine kahve koyalım çabuk kurusun
5-altını her temizlediğinde vajinasıyla oyna yuvarlak olsun
6-bol bol çenesini bastırki halası gibi güleryüzlü olsun
7-bacaklarını sık emzirirken bacaklarına süt gitsin
8-sütüm gezmeye gitti evde yok de ki sütün bol olsun
9-güle güle deme kimseye sütün gider
10-o iğrenç süt çayını nasıl içiyon öfff çok pis kokuyo
11-ben 6 cocuk büyüttüm
12- neden kızın adını eylül koydun eylül soguk ve hüzünlü bi aydır (kızımın adı ecrin eylül. ecrini eşim eylülü ben seçtim. eşimde bende eylül dogumluyuz ve eylülde tanıştık)
13- ecrin güzel isim
14-kaka yapmadıkça altını temizleme çiş sıcak tutar
15-gündüz uyursa uyandır dürt ki gece uyusun
16- kız çocuklarını erken oturtmak lazım catısı otursun ilerde dogumu kolay olsun( kızım 4,5 aylık)
17- sık emzirme obez olcak çocuk
18- aynı benim çocuklugum
19-tuzlu suyla yıkayalımda teri kokmasın
daha neler neler. kızım aglıyo bu kadar yazabildim allah bize sabır versin kızlarklava:
kayınvalidemden inciler
1- bebegin altını aç yumurta kırıp bezini kapat sabaha kadar cildi çekecek o yumurtayı vitamindir
3-hamileyken beslenemedin o yüzden bebegin göbegi kurumuyo(22 kilo aldım hamilelikte)
11-ben 6 cocuk büyüttüm
12- neden kızın adını eylül koydun eylül soguk ve hüzünlü bi aydır (kızımın adı ecrin eylül. ecrini eşim eylülü ben seçtim. eşimde bende eylül dogumluyuz ve eylülde tanıştık)
13- ecrin güzel isim
16- kız çocuklarını erken oturtmak lazım catısı otursun ilerde dogumu kolay olsun( kızım 4,5 aylık)
daha neler neler. kızım aglıyo bu kadar yazabildim allah bize sabır versin kızlarklava:
kayınvalidemden inciler
11-ben 6 cocuk büyüttüm
13- ecrin güzel isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?