bende abılerım ablam yeğenlerım annem babam bunların dısında kımsenın cocuuma dokunmasını ıstemıyorum bugun markete gıttım kızımla kucaamdaydı kasıyer kız görunce elını uzattı yanaklarını sıkıcaktı o anda elını ıttım elımle can havlıyle butun gun paralarla oynuyolar bunlar ya ne dusuncesızse bı davranıs sorada kırılmasın dıye lutfen cnm bılıyosun heryer salgın dolu daha cok mınık dedım 3 aylık yanı oda pardon haklısın dedı belkıde bozuldu ama bozulduysa bozuldu babası bıle eve gelınce duş almadan kucana almıyo kıızını hıc kımse kusura bakmasın .. bugune kadar sevdıklerımın ve yakınlarımın bebeklerını kucaağıma aldıysamda hıc öpmeden mınıcık koklamısımdır .. yabancıların bebeklerıne dokunmadım hıc cunku kan bağım olmayan bebeklerı kucağıma alma hıssı duymuyorum cok kucukluğumden berı yeğen duygusunu tattığım ıcın yabancıların bebeklerı bana sadece uzaktan seker gelmıstır:)))
Çok ilginç..fisfisfis
Ben de gayrıihtiyari bebek gördü mü çok tatlı falan diyorum mutlaka..Belki bazen elim de gidiyor..Bundan sonra çok çok dikkat edeceğim kesin..Bebeğime yapılsa aynı şey kızamazdım ki..
Ne bileyim anne yüreği tabii herkes farklı düşünür.Sadece bana biraz sert geldi bu tutum..Eskiler hep sakınılan göze çöp batar der ya.O aklıma gelir.
Allah herkesin evladını bağışlasın.