• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırtan hareketler...

otobüste yada vs gibi kalabalık ortamlarda tanımadığım bilmediğim insanların direk oğlumun yüzüne ellemeleri ve şap şup öpmeleri beni kızdırıyo ama tabiki ses cıkaramıyorum :(
tamamen iy niyetle yaklaşıyo olabilirler ama o ellerle her yere elliyoruz biraz düşünceli olmak lazım
ben acıkcası bebeğim olmadan öncede başka bi bebeğe ellemeye çekinirdim uzaktan severdim

bende kaynanamın kendi kaşığıyla çatalıyla oğluma bişeyler yedirmesine sinir oluyorum.3 yaşında oğlum ve kendi yiyebiliyor ama hanfendi bilgiçlik taslayıp yedirmeye çalışıyor.bende hemen oğlumun kaşığıyla alıp veriyorum anlasın diye.direk yüzüne söyleyemiyorum.üff sinirlendim yine neden rahatsızlık duyduğum şeyleri yüzlerine söyleyemiyorumm

ah arkadaşlar ben de çok dertliyim şu anda eşimin memleketindeyiz 15 gün oldu ama çıldırıyorum resmen halalar amcalar büyük babaanneler dedeler herkes iç çe burda mıç mıç mıç her gün bir aradayız yazdıklarınızın çoğunu birden yaqıyorlar yetmez miş gibi heqsi ayrı yandan karışıyor onu öyle yaq bunu böyle yaq bilmem ne vıdı vıdı vıdı eşim kaynanam kayınederim halalar yengeler hatta enişteler dahi müdahale ediyor sanki 10 aydır bu çocuğa dedem baktı üfff ya daha 15 gün buradayız işin kötüsü eşim az kalalım dememden de anlamıyor her sene aynı terane bıktım vALLA

Benim kendi ailemde eşimin aileside ayrı şehirde oturuyolar o yüzden bebeğimi mıncıklayan karışan yok çok şükür .Annemin oturduğu şehir bize daha yakın onu daha sık görüyorum . Anneme çok rahat bebeğimi emanet ederim eskilerde kalmış şeyleri uygulamaz oğluma öptürmez kimseye . küçücük yanaklarını tükürüklü öpmeleri beni çok sinir eder. Dediğim gibi Allah tan herkes uzakta.

aaaa ne zormuş yaa okudukça sinirlendim :kızgın: bekarım ben ama kimsenin bebeğini yüzünden hiç öpmem hele yabancıların asla... biraz büyümüşse ellerinden filan öperim ona da dikkat ederim ki çok titiz bi insanımdır. ama olsun yani bebek bu nereden mikrop kapacağı belli mi olur. ben çok kızarım ya gebertirim biri ellese ne demek yaa iyi niyetlerini yiyim onların cahilin iyiliğinden ne hayır gelir :oklava: ama aileden biri olunca bi de huzursuzluk çikacak tabi anneler de haklı.. ya çocuğun sağlığı ya evin huzuru ne zor seçim Allah yardımcınız olsun..

dun gece akrabalara gittik. çay içmeye. saat 10 buçuk oldu gece. çayı çabuk bitirin diye annemleri sıkıştırıyorum. çocuk huysuzlanıyo çünkü. uyku saati 9. ev sahibi gitmiş meyve hazırlıyo benim telaşımı gördüğü halde. ufacık çocuğu zaptedemediniz mi verin bana meyvenizi yeyin dedi. çıldırdım valla. aldım elinden arka odaya geçtim emzirdim bebeğimi uyudu. ben de oturdum başına. annem gelmiş yanıma gel meyveni ye dyor. ayıp olur diyor. bana ne dedim onların yaptığı mı ayıp benmki mi. sanki delirmişim gibi öne çıkmayı sevmiyorum ama anlayış göstermeleri lazım ya.. hoş, torununun kırkı çıkmadan balık yedirmeye çalışan kadından ne beklersin..

ben bu konuda çok dertliyim doğum yaptığımdan beri
karışmayan kimse kalmadı bana çıldırtıyorlar her konuda söylicek bir sözleri var
ben hiçbişey bilmiyorum sanki ben doğurmadım bu çocuğu
annem herşeyime karışır alır çocuğu bu niye basmıyo der
çocuğu bastırmaya çalışır ağzından emziğini almaya çalışır
kaynanam tam tersi çocuk yatıyor oynuyor kendikendine
gidiyo başına dikiliyor mızmızlandırıyor ondan sonarada kucak istiyor deyip alıyor çocuğu bırak
oynasın sanane ya annemin tam tersi ağzına sürekli emzik sokuşturuyor
sinir geldi valla

say say bitmiyor dimi.....ama çıldırmamak elde değil bugün görümceme gitmiştim pasta yapıyorduk arkamı döndüm bir de ne göreyim görümcem kuzuma kremşanti veriyor tatsın mışşşşşşşşşşşşşşşşşş...elini nasıltuttum vermesin diye bilemedim...nasıl sinirlenmiyim sizce...ahh ahhhhhhhhh

ay bebeği yokmu görümcenin yaaa?ay bu kadar da düşüncesizlik olmazki arkadaşlar...hatta bende şimdi konu açmak için girmiştim nete baktım buda yakın bir konu...bugün misafirler geldi sağolsunlar 4 yaşında bi kızları var Allah ım bu kadar da olmaz dedim yaa..biz balkonda oturuyorduk yatak odasına girip bebeğimin sepet beşiğide oturmuş...ya sabır dedim!!!dedim bak çok ayıp yatak odasına girilmez ve kapıyı kilitledim..sonra öbür odaya gitmiş park yatağına çıkmaya çalışıyoki henüz hamak konumunda küt diye kopacak!tezgahta biberonları vardı kızımın almış onları emiyoo.kızımı uyutucaktım emziği arıyorum bide baktım almış emiyoo delikafadulden aaaaaa dedim yeter çektim kenara dedim yaa ne kadar ayıp sen niye böyle herşeyi karıştırıyosun.anlamadım gitti valla çok sinirlendim..elleri tozlu tozlu gelmiş ağzına sokuyo anneside görüyo bişey demiyoooo kollarını çekmeye başladı bide!!sonra seviyorum ben onu diyooo bide baktım serçe parmağını büküyomuş!!!artık dayanamadım dedim annesine kusura bakmayın ama kızım daha çok küçük kıyamıyorum diyerekten kızına kızdım kadının :olmaz: geçende olmuştu böyle bi olay..kadın geldi 3 kızı var üçüde küçük daha..dışarda oynamışlar elleri tozlu..ay yanaklarını elliyolar bide üçü birden üşüştüler napıcağımı şaşırdım...yanlarında büyük halaları vardı kızdı valla kadına kızsana çocuklarına diye..hay ağzını öpiyim teyze dedim içimden..ben suç annelerinde..ben daha çok bu konuda muzdarip olduğumdan şimdilik sadece bunu yazıyorum..ay akşam çok sinirlendim de o çocuğa o yüzden bu kadar uzun arkadaşlar kusura bakmayın...sanki bu oyuncak bebek azcık dikkat yaaaa...bu kadar düşüncesizlik yapmasınlarrrr:oklava:

ay hazır başlamışken dökeyim bari içimi...kırkım çıkmadan söylenenlere ne demelii?çok suyu kaynatmayın!gidene güle güle deme sütün kesilir..sütünü yere damlatma karınca yalarsa sütün kesilir!açmı bu çocuk habire aranıyooooo...ay yeni doğan bebekler hep aranır bizde biliyoz heralde..ay bide kadın kızım 2 günlükken gelmiş sütüm yok doğru düzgün bu çocuk aç demezmi?biliyoz heralde dedim içimdn...mama verin buna mama verin diyo bide...biliyorum teyze dedim ama ağlasın vermicez mama dedim yok dedi aç bu çocuk ölecek verin mama...ayy yeterki sussun dedim verdik mamayıı tabii bizim kız sustu..bide demezmi ben gelmeseymişim aç kalıcakmış bu çocuk diyeee!!!!sinirlenmeyimde napıyım....anladımkii bi kadın doğum yaptıkdan sonra hemen ziyarete gidilmemeliiii!!!!en az kırk gün geçmeliii...ya sersem gibisin kadınlar gelmiş çay içiyolar karşında...bide sorulara bakarmısınız; nasıl emiyomu?geceleri uyuyomu?ee nasılmış uykusuz kalmak?sütün geldimi?kaç dikişin var!!!!ay daha neler neler ya sizene kardeşim napcan?gelip senmi bakacan?hem 3 4 günlük bebek ne anlasın gece uykusundan?bide et basmış filan demeleri sinir ediyodu çok...aaahhh ne günlerdi yaa..Allah tan biz uzağızda karışıcak fazla kimse yoktuu komşulardan başka!bide eltimler neyi olsaydı daha kötü olurdum heralde cahil anne gibi hissederdim kendimi...çünkü eltiminde bir ay büyük bebeği var bizden..ucu kocaman yuvarlak emzik almış kesin 12+ bana niye damaklı veriyon bak bebek ememiyo diyoo..yenge dedim damaklı en sağlıklısı doktora sordum diyorum sen doktora bakma diyo...bide bidahaki gidişimde baktım kızına damaklı emzik almış..kızım daha bir aylık sallanmaktan anlamıyo emerek uyuyordu onun kızı mama yediği için emerken uyuma gibi bi lüksü yoktu sallıyodu.gittik ev curcuna kızım afalladı tabii..gidiyorum öbür odaya evleri sobalı öbür oda soğuk...emziriyorum geliyolar yanıma hadi gel çayın soğuyo ya çayı kim düşünüyooo?tamam diyorum ayıp olmasın diye gidiyorum bizim kız uyanıyo..haydaa git bi daha emzir gene gelsinler hadi gel...artık baktım olmucak yanlarında emziriyim dedim..bide eltimin eşi gelmesin mi küt diye içeri...emzirdiğimi gördü ama geldi oturdu çekyataaaa....ayy dedim iyiyki buralarda oturmuyorum!!!en güzeli evim ve kimsenin olmadığı yerler :olmaz: belki bencilce ama hiçbiryer raahat değil kızlar kendi evinizden başka..bazen öyle oluyorki çocuklu kimse gelmesin istiyorummm....çok uzattım hakkınızı helal edin ama ilk defa itiraf ediyorum birilerine...ama çok rahatladımm oohhh

ay bebeği yokmu görümcenin yaaa?ay bu kadar da düşüncesizlik olmazki arkadaşlar...hatta bende şimdi konu açmak için girmiştim nete baktım buda yakın bir konu...bugün misafirler geldi sağolsunlar 4 yaşında bi kızları var Allah ım bu kadar da olmaz dedim yaa..biz balkonda oturuyorduk yatak odasına girip bebeğimin sepet beşiğide oturmuş...ya sabır dedim!!!dedim bak çok ayıp yatak odasına girilmez ve kapıyı kilitledim..sonra öbür odaya gitmiş park yatağına çıkmaya çalışıyoki henüz hamak konumunda küt diye kopacak!tezgahta biberonları vardı kızımın almış onları emiyoo.kızımı uyutucaktım emziği arıyorum bide baktım almış emiyoo delikafadulden aaaaaa dedim yeter çektim kenara dedim yaa ne kadar ayıp sen niye böyle herşeyi karıştırıyosun.anlamadım gitti valla çok sinirlendim..elleri tozlu tozlu gelmiş ağzına sokuyo anneside görüyo bişey demiyoooo kollarını çekmeye başladı bide!!sonra seviyorum ben onu diyooo bide baktım serçe parmağını büküyomuş!!!artık dayanamadım dedim annesine kusura bakmayın ama kızım daha çok küçük kıyamıyorum diyerekten kızına kızdım kadının :olmaz: geçende olmuştu böyle bi olay..kadın geldi 3 kızı var üçüde küçük daha..dışarda oynamışlar elleri tozlu..ay yanaklarını elliyolar bide üçü birden üşüştüler napıcağımı şaşırdım...yanlarında büyük halaları vardı kızdı valla kadına kızsana çocuklarına diye..hay ağzını öpiyim teyze dedim içimden..ben suç annelerinde..ben daha çok bu konuda muzdarip olduğumdan şimdilik sadece bunu yazıyorum..ay akşam çok sinirlendim de o çocuğa o yüzden bu kadar uzun arkadaşlar kusura bakmayın...sanki bu oyuncak bebek azcık dikkat yaaaa...bu kadar düşüncesizlik yapmasınlarrrr:oklava:

valla o düşüncesiz kadınları ve onların sıpalarını sopalayıp eve sokmamak lazım. :oklava: ben bile deli oldum

ay hazır başlamışken dökeyim bari içimi...kırkım çıkmadan söylenenlere ne demelii?çok suyu kaynatmayın!gidene güle güle deme sütün kesilir..sütünü yere damlatma karınca yalarsa sütün kesilir!açmı bu çocuk habire aranıyooooo...ay yeni doğan bebekler hep aranır bizde biliyoz heralde..ay bide kadın kızım 2 günlükken gelmiş sütüm yok doğru düzgün bu çocuk aç demezmi?biliyoz heralde dedim içimdn...mama verin buna mama verin diyo bide...biliyorum teyze dedim ama ağlasın vermicez mama dedim yok dedi aç bu çocuk ölecek verin mama...ayy yeterki sussun dedim verdik mamayıı tabii bizim kız sustu..bide demezmi ben gelmeseymişim aç kalıcakmış bu çocuk diyeee!!!!sinirlenmeyimde napıyım....anladımkii bi kadın doğum yaptıkdan sonra hemen ziyarete gidilmemeliiii!!!!en az kırk gün geçmeliii...ya sersem gibisin kadınlar gelmiş çay içiyolar karşında...bide sorulara bakarmısınız; nasıl emiyomu?geceleri uyuyomu?ee nasılmış uykusuz kalmak?sütün geldimi?kaç dikişin var!!!!ay daha neler neler ya sizene kardeşim napcan?gelip senmi bakacan?hem 3 4 günlük bebek ne anlasın gece uykusundan?bide et basmış filan demeleri sinir ediyodu çok...aaahhh ne günlerdi yaa..Allah tan biz uzağızda karışıcak fazla kimse yoktuu komşulardan başka!bide eltimler neyi olsaydı daha kötü olurdum heralde cahil anne gibi hissederdim kendimi...çünkü eltiminde bir ay büyük bebeği var bizden..ucu kocaman yuvarlak emzik almış kesin 12+ bana niye damaklı veriyon bak bebek ememiyo diyoo..yenge dedim damaklı en sağlıklısı doktora sordum diyorum sen doktora bakma diyo...bide bidahaki gidişimde baktım kızına damaklı emzik almış..kızım daha bir aylık sallanmaktan anlamıyo emerek uyuyordu onun kızı mama yediği için emerken uyuma gibi bi lüksü yoktu sallıyodu.gittik ev curcuna kızım afalladı tabii..gidiyorum öbür odaya evleri sobalı öbür oda soğuk...emziriyorum geliyolar yanıma hadi gel çayın soğuyo ya çayı kim düşünüyooo?tamam diyorum ayıp olmasın diye gidiyorum bizim kız uyanıyo..haydaa git bi daha emzir gene gelsinler hadi gel...artık baktım olmucak yanlarında emziriyim dedim..bide eltimin eşi gelmesin mi küt diye içeri...emzirdiğimi gördü ama geldi oturdu çekyataaaa....ayy dedim iyiyki buralarda oturmuyorum!!!en güzeli evim ve kimsenin olmadığı yerler :olmaz: belki bencilce ama hiçbiryer raahat değil kızlar kendi evinizden başka..bazen öyle oluyorki çocuklu kimse gelmesin istiyorummm....çok uzattım hakkınızı helal edin ama ilk defa itiraf ediyorum birilerine...ama çok rahatladımm oohhh

malesef ben de yaşadım bunların tıpkısını ve hatta daha beterini. yeni yeni kendime geliyorum benkafamçokkarıştı

malesef ben de yaşadım bunların tıpkısını ve hatta daha beterini. yeni yeni kendime geliyorum benkafamçokkarıştı

ay pregant cığım bugün noldu dersin?ya sanki kadın buraya yazdığımı okududa damarıma basıyo iyice..akşam namazından sonra komşumuz ameliyat olduydu onu ziyarete gittik..bu mama meselesini yaşadığımız teyzede orda..başka yabancı kadınlar filan da var tabii...ben mutfağa geçmiştim konuşuyolar kendi aralarında..dikkat kesildim bian ne diyo acaba diye çünkü söyledikleri yabancı gelmedi de pek ...ay bide baktım açmış,mam filan diyo...bide gittim içerii kimden bahsediyonuz dedim...senin bebekten diyoo..başladı bana tekrarlamaya..hani diyo geldim bebek açtı mam verin buna dedim diyoo..aç bu dedim diyoo ölücek dedim diyoo sonra verdiler Allah dan da çocuk açlıktan uyuyamıyomuş bi uyuduki sorma diyooo...işte öyle öyle büyüdü diyo...ya sabıııırrrrrrrrrrr!!!sanki o büyüttüüü...ay o kadar kötü hissettim ki kendimi bian sanki bakamıyomuşum gibi..sanki o çekti sıkıntıları sanki onun göğüsleri kanadıda o ağladı sabahlara kadar..aaayy ne lüzumsuz insanlar var yaa gereksiz yere can sıkıyorlar...eşim yarın izmite gidicek ailemiz orda hep senide götiriiym diyo ben gitmek istemiyorum pek..malum yine karışanlar olucak bol bol...ee herkes orda yaa..bide hava sıcak yol çekilmez bizim kızda mızmız diş çıkarıyormuşş..inan doğum yapmak dan zor insanlarla baş etmek!ne diyim Allah yardımcımız olsun yaa...

ah kızlar ahhhh
bende çok öektim yaniii
sevdiği oyuncakları elinden alıyolar oğlum sinir krizi geçirene kadar vermiyoalr buda onların çoook hoşalrına gidiyoooo
herşeyi ağzına tıkıştırıyolar özellikle çikolataa sebebide çikolata yiyen insanlar çok zekii olurmuşşşşşşşşşşkafamçokkarıştı
şimdide ısırmaya alıştırdılar geleni geçeni ısırıyo yavrumda tabi buda hoş bişey onlara göre basıyoalr kahkahayııı

yapmayın dedikçe onlara kızıp bağırdıkçaaa ben şuçluymuşum gibi sanki onlar hiç çocuk yetiştirmemiş gibi lafları iştimekten usandım artıkkk
daha nerle neler

ondan sonra da cocuk gider okulda arkadaslarını ısırır, niye çünkü artık sayelerinde cocugun gözünde ısırmak sevgi gösterisidir! öyle olunca da kına yakarlar artık okuldan sikayet geldiğinde, pedagoga götürün dediklerinde,ısırılan arkadası da ona bir tane vurup gözünü morarttıgında, çocugun ben onu sevdim halbuki o bana niye vurdu diye kalbi kırıldıgında...

ay pregant cığım bugün noldu dersin?ya sanki kadın buraya yazdığımı okududa damarıma basıyo iyice..akşam namazından sonra komşumuz ameliyat olduydu onu ziyarete gittik..bu mama meselesini yaşadığımız teyzede orda..başka yabancı kadınlar filan da var tabii...ben mutfağa geçmiştim konuşuyolar kendi aralarında..dikkat kesildim bian ne diyo acaba diye çünkü söyledikleri yabancı gelmedi de pek ...ay bide baktım açmış,mam filan diyo...bide gittim içerii kimden bahsediyonuz dedim...senin bebekten diyoo..başladı bana tekrarlamaya..hani diyo geldim bebek açtı mam verin buna dedim diyoo..aç bu dedim diyoo ölücek dedim diyoo sonra verdiler Allah dan da çocuk açlıktan uyuyamıyomuş bi uyuduki sorma diyooo...işte öyle öyle büyüdü diyo...ya sabıııırrrrrrrrrrr!!!sanki o büyüttüüü...ay o kadar kötü hissettim ki kendimi bian sanki bakamıyomuşum gibi..sanki o çekti sıkıntıları sanki onun göğüsleri kanadıda o ağladı sabahlara kadar..aaayy ne lüzumsuz insanlar var yaa gereksiz yere can sıkıyorlar...eşim yarın izmite gidicek ailemiz orda hep senide götiriiym diyo ben gitmek istemiyorum pek..malum yine karışanlar olucak bol bol...ee herkes orda yaa..bide hava sıcak yol çekilmez bizim kızda mızmız diş çıkarıyormuşş..inan doğum yapmak dan zor insanlarla baş etmek!ne diyim Allah yardımcımız olsun yaa...

amann salla gitsin. bi kere mama vermeyle bebek büyümüyo canım. ayrıca o mama vermeseydi de allah korurdu bişey olmazdı. ölüm bilmem ne laflarını ağızlarına alanlara sinir oluyorum. bana da diyolar su vermiyon yandı çocuk, böbrekleri kurur, öldüreceksiniz çocuğu... boşver canım sen biliyosun bebeği bu duruma nasıl geldiğini, gece uyandığında sen uyutuyosun sen doyuruyosun. sabaha kadar gazdan uyumadığında sen bekliyosun başında. sen bakıyosun. emzirebilmek için göğüslerin paramparça olduğunda o acıları sen çekiyosun. onlar gelip zahmetsizce çocuğu seviyorlar sevmekle kalmayıp anneyi tedirgin ediyorlar... tek kelime etmeye hakları yok...

yarama bastınız arkadaşlar aynı dertlerden bende şikayetçiyim...aynılarının tıpkısıyla ben karşılaştım....off bebek büyütüyoruz ama çevredekilerin psikolojik baskılarından kurtulmak inanın bebek bakmaktan daha zor..anneliğimiizn tadını çıkaramıyoruz bile..yok sütün yaramıyor,sütün yağsız,çocuk aç doymuyor,kes memeden mamaya başla,şunu giydirme söyle yapma offfffff allaha şükür şimdi yanlızım annem bakıyor oğluma kafam dinççç...sizi en iyi anlayanlardanım :))))))))

öfff valla sorma gitsin çeneleri kopasıcalar insan bu kadar mı eziyet eder diliyle insana ya ne demişler ya hayır söyle ya da sus:oklava:

memleketten yeni döndüm kızlar...
sinirlerim laçka... zor toparlarım...
ellerine geçeni yine kızımın ağzına tıkmaya çalıştılar. artık 8. ayımızdayız biçok şeyi yiyoruz, bi gün bi baktım teyzem gizli gizli şaftali yedirio, beni görünce gülmeye başladı dedim noooldu, ay sen görme dedi, nie dedim şeftali veriyoruz, eee geçen geldiğinde bi şey vermiyordun, iyi de o zaman daha 3 aylıktı diyorum anlamıyoooooorrr...

şeftaliyi gizli gizli yedircem die kıyafetini batırmış kızın tabi, bişey demedim anneme gidip lekeyi çıkaramayınca homurdandım bu sefer annem küstüüüü....

yine teyzemdeyiz gece yatcaz, bebeğe süt vercenmi dedi, yok teyze inek sütü vermiyorum dedim, sabah oldu eee sen gece bebeğe süt verebildinmi dolapta vardı dedi, teyze inek sütü vermiyoruuuzzz, öğlen oldu süt verelim belki uyur dedi, yaaa ne alaka bende süt vaarrrrrr ineğinkini siz içiiiinnnnn...

annem uyutcak kızı emziği eline alır yıkamayla uğraşmaz hoooppp kendi ağzına, anne yapmaaaa die bağırırım sonra yine aynısı, su vercek biberonu da sokar ağzına güya temizlio, yaaa nie sokuyon ağzına hem biberonun ağzı kapaklııı...

anne karpuz verme, anne kavun verme, anne çikolata verme vs., annemin cevabı ee azcık verdimmmm laa havleeeeee...

bebeğe evdeki çorbadan yedirsene o tatsız tuzsuz şeyi nasıl yesin, anne o seviyor, ne bilsin çocuğum yazık, asıl bana yazııııııkkkk...

anne sakııınn bal verme, eee biz veriyoduk size nie bişey olmadı, sabır Allahım sabııırrrrrrr..

annem sıcağı hiç sevmez, tamam hava çok sıcak ama anacığım bebek de bu kadar çıplak gezdirilmeeezzzz...

kızım arabada araba koltuğunda uslu uslu oturuyor annem başladı vayyyy o kuyu gibi şeyin içinde sen otur bu hiç rahat değiilll....

anneanneme gittik mecbur ziyarete, kız ellerinde oyuncak bebek, şunu yedir bunu yedir, biz öyle büyüttük,eee bende büyüttüm koç gibi maşallah bakın oğluma, bu ikinci karışmayın artııkkkk... ama olmaz ben hala hiçbişey bilmiyorum onların gözünde yedirme dediğimi yedirdiler, giydirme dediğimi giydirdiler bebişimi maymun beni de deli ettiler çoookkkkk şükür döndük evimize ben KIZGIN onlar KIRGIN...

geldik ertesi gün gittik kayınvalideye kız acıktı uykusu da geldi mızmızlanıyor dedim aç şunu doyurayım kayınvalide çorba pişti yedir demez mi, dedim onun yiyeceği var o çorbayı biz yeriz, evirdiler çevirdiler kız huysuzlandı, vayyyy bu bizi unutmuuuşşşş...

aksi gibi kayınvalide de misafir var misafirin de 8-9 yaşalarında kızı... benim cadıyı uyuttum benim oğlanı da o kızı da tembihledim sakın odanın önünde gürültü yapmayın diye oğlum tamam dedi, zilli kız inadına sanki gidip gidip orda koşuyor kızım yapma etme derken benim cadı ıngaaaaa die bastı bağırtıyı, emzirip tam uyutcam kız pat die odaya daldı, kıza çık mık derken benimkinin uykusu açıldı, neyse tam uyuttum iki lokma bişey yicem bu kız çıktı apartmanın bahçesine oynicam die ev zaten giriş kat kızın yattığı odanın camının dibinde bağrışıo aman etme demeye kalmadı zıırrrrr die zile bastı benimki yine ıngaaaa nerdeyse ben de ağlicaktım artık ki gittiler...

Allahım sabır diyorum, onlarada akıl diyorum, başka da bi şey demiyoruuummm....

oyyyy oyyyy kimse bişey demediği için ben bi kendimi bilirdim ifrit olan meğersem herkkes aynı konudan dertliymiş :delphin:

bende en çok uyuyan çocuğumu uyandıranlara gıcık oluyodumm zor zorakiuyutmuşum ayy çok özledik napalı diyen odasına dalardıı çocuk ağlayıp durmayıncada ayy niye ağlıyoo acaba bi yerimi ağrıyoo hasta mı bilmem ne :oklava: bırakın çocuğumu bana ben bakarımmm :mymeka:

emziği ağzına alıp vermelerii sanki su yokk yıkamak için mikropları ölürmüş öleee:kızgın:

minnacık bebeğe su vermeleriii

öpmek şöle dursun resmen yalamalarıı benii deli ediyoduu neyseki geçti o günler ama ben bilirim nasıl geçtiğinii:1closedeyes:

bide ben insanları kıramam canım burnuma gelmeyince bişey diyemem az sıkıntı çekmedimmm yaniii :1closedeyes:

oğlum eylülde 3 yaşını doldurcakk hala herşeye karışıorlarr bırakın artık bana yaaaa:kızgın:

neyse çok uzattım kızlar ama çok dertliyim bu konudaa:oklava: :kahve:

gene depreşti yaram....inanın evden çıkmaya korkuyorum artık..bu kadar mı olur resmen paranoyak oldum ben kaydirigubbakcemile3 ya bebeğim battaniyesine sarılmadan uyumuyor bu sıcakta niye sarıyosun diyolar..(halbuki incecik kundağı var ona sarıyorum) emziriyorum oda da geliyoruz çocuğun uykusu var sesden uyuyamıyo milletde azıcık sessiz olalımda uyusun demiyoo..sonra neden uyumuyo bu çocuk belkide açççç diyooolar beni sinir ediyolar...yyaa üüff say say bitmicek anlaşılan arkadaşlar...hiçbir zamanda kurtulamıcaz bu tür olaylardan..çünkü insanlar maalesef (hepsi değil tabii) anlayışsız lar...düşüncesizlerr...hep ben böyle büyüttüm bişeycikde olmadı mantığı var büyüklerde...kaynanam henüz görmedi torununu ama eminim şunu yedir bunu ver niye bunu giydirdin der...bişey desem ben böyle büyüttüm dicek..belli mamayı vermişsin çocuklara hepsi hemen hasta oluyolar...ama annem 2 yaşıma kadar emzirmiş bi kere hasta olduğumu hatırlıyorum inanın?neyse kafama takmıcam artık geçen ilk defa dayanamayıp cevabım verdim...biri bişey dedi biri başka bişey artık illallah dedim ve; ya dedim bi çocuğu en iyi annesi bilir..tamam siz tecrübeli olabilirsiniz ama bu bebeğin annesi benim ve en iyi ben bilirim...o yüzden karışmayın lütfen dedim...sanırım kadın bu lafıma da alındıki gayet kibar söyledim tamam tamam sen bildiğini yap en iyi sen bilirsin dedi :kızgın: hasbinallah ama eşimle konuştum bundan sonra herhangi bir sözde direk beni çağır dedi öyle yapıcam ona havale edicem :teselli:

ben bu konuda gelenlere degil kendime cok kiziyorum hatta geceleri uyuyamayacak kadar kafama taktim ama degismeyi beceremiyorum, sizlerin basina gelenlerin cogunu yasadim, ama sesimi cikaramiyorum, gecen kuzenim geldi 30 yasinda koca kiz cocugu oturttu kucagina (bebek 1,5 aylik) ben de oyle seyrettim, bebegim huysuzlandi tabi cani yaninca, hic sesimi cikaramadim, ulan salak kafam, "o daha cok kucuk oturamaz" deyip alsana kucagindan, bir de diyoki "bu bebek beni sevmedi, kucagimda huysuzlaniyor" , Allahtan annem o kadar kucuk cocugun oturamayacagini soyledi de "aaaa oyle mi diye diklestirdi biraz" 30 yasinda bu insan ya, cocugu olmayabilir ama bunu bilmesi gerekmez mi? daha anlatsam sayfalar yetmez, dedim ya suclu benim biri alinacak kusecek diye bisey diyemiyorum, sonra da oturup agliyorum, babasi ve ben daha hic cocugumuzu yanagindan opmedik, cok zor sahip oldugumuzdan midir nedir, odumuz kopuyo bisey olacak diye, ama bizim disimizda eve gelenlerin cogu optu:(

Back