ayy hiç sevmiyorum böyle şeyleri, kendim bekarım da abimlerin bebeğinden biliyorum. yengem az cekmiyo valla. herkes cok eleştiriyo demediklerini bırakmıyo diye bişey de diyemio bizim akrabalara. kendi tarafına daha rahat tabi. o diyemedikçe ben üzülüyorum. çekiyorum alıyorum bebeği ellerinden. minicik 3-5 yaşında cocuklara veriyolar yaa. kendisi bebek daha o ne anlar bebek sevmekten bebek tutmaktan. git içerde oyuncak bebekler var onlardan al dedim geçenlerde birinin cocuguna, başladı ağlamaya, anneside bana kızıyo, kücükmüş o daha bilmezmiş. e ben de kücük, tutamaz bilmez diye almak istyrm bebeği zaten. bide hoplata hoplata sarsa sarsa seviyolar, kusup aglamadan da bırakmıyolar. ağlayınca da gülüp eğleniyolar bununla. bide sora ay bu ağlıyo diye annesine veriolar, ağlattıgın gibi sustur o zaman. sanki elalem oynasın diye dogurdu kızcagız onu. sürekli ay söyle yapma böyle yapma ben 4 cocuk büyüttüm hepsini de böyle büyüttüm sen de böyle yap akıl fikir verme derdinde herkes. doktora sordum böyle önerdi diyo yengem. aman doktor ne bilcek diyolar. boşuna mı 6 yıl tıp okudu bu adam? heralde o bilcek yani. uyuyo bebek, ay uyandrda sevelim diyolar, nesini sevceksin yaa, sen sev diye mi var o, bırak uyusun işte. bana dediler ki cemre senin bebeğin olursa yandık, sen elletmezsin bize onu. elletmem tabi, ellemek istiyosanız kendiniz dogurun onu kepaze edin böyle dedim.
elleyince ellerine ne geciyosa artık, veya öpünce... ben yegenimi öpmedm hic 5 aylık oldu. ne gerek var ki? uzaktan da seviyorum. hem de cok seviyorum. ama eve gelen giden, uzaktan akrabalar falan bile öpüyo ısırıyo bebegi yaa. öldürcem yakında birini o olcak :bbo: