Çıldırmama ramak kaldı.

Bu arada birde regl oldum dün hiç derdim yokmuş gibi
Regl günlerine şahane bi çözüm buldum. Vall her çocuklu anaya lazım.
Şu şeyler varya külotlar büyükler için. Ondan almıştım doğumda. O zaman keşfettim yani , şimdi regl olunca o külodu giyiyorum ve üzerine de normal ped koyuyorum. Sadece kanat kısmını yapıştırıyorum. Orta kısmını kağıdıypa koyuyorum zaten kaymıyorda. Ulan öyle bir rahat oluyor ki. Sızarsa da asla bir yere geçme ihtmali olmuyor hemde çok rahat bir külot.

Ya karın ağrısı ve halsizlik çok kötü
Olur tabi ya.. Gün geçtikçe duzelıo bak görürsün.. Vücut hemen kapatıo yarayı..
İnşallah

Lohusa pedi mi dıosun yoksa başka bısey mi

Doktordan geldik bu ilaç vs içmedi bile koltuğa çıkmış beni de yanına çıkarttı atlayacakmışız benim beynim ellerim uyuşmuş çocuk ne derdinde

Ben doğum sonrası ilk adet olduğum aylarda depend giymiştim, foşur foşurdu çünkü o zamanlar şimdi daha insani allahtan

Ben doğuma giderken de giymiştim yaaajssj çünkü suyum gelmişti ve arabanın koltuğu ıslansın istememiştim
En mantıklısı zaten. Ay ben hiç onları yaşamadım ya. Değişik bir histir eminim. Benim ki galiba 3/4 yaşına kadar kalmayı planlıyordu tık yoktu

En mantıklısı zaten. Ay ben hiç onları yaşamadım ya. Değişik bir histir eminim. Benim ki galiba 3/4 yaşına kadar kalmayı planlıyordu tık yoktu
Kız benimki de sezaryen oldu sonradan nstlerde hiç sancım çıkmadı ama hiç. Dümdüzdü. Doğumdan 2 gün önce nişanım geldi. Sonra gece bi ıslaklıkla uyandım, baktım ılık ılık bi şeyler akıyor doktorumu aradım 2-3 saate sancın başlar dedi. Bekle bekle sancı yok. Hiçbir şey hissetmiyorum. Duşa girdim, giyindim, saçıma fön çektim sonra sabah hastaneye gittik. Nstde yine sancı yok. Bekle bekle bekle öğleden sonra suni sancı verdiler artık. O fenaydı 6 saat suni aldım Doğum ilerlemedi. Sonra sezaryene aldı doktorum. Kızım ilk şakasını orda yaptı

Ay iyi ki bunları çekmedim yaw. Benimde acil sezaryen oldu. Benim ki hemen gözlerini açtı ağzına edicem gibi bi gülüşle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…