- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.741
Regl günlerine şahane bi çözüm buldum. Vall her çocuklu anaya lazım.Bu arada birde regl oldum dün hiç derdim yokmuş gibi
Olur tabi ya.. Gün geçtikçe duzelıo bak görürsün.. Vücut hemen kapatıo yarayı..Benimki benden önce wc koşuyor
Yarın herşey daha iyi olur dimi
Keske bende yapabılsemBeriko biz bi oyun buldukyerde sürünmece. En favorim o yatıyorum malak gibi
Ya karın ağrısı ve halsizlik çok kötüRegl günlerine şahane bi çözüm buldum. Vall her çocuklu anaya lazım.
Şu şeyler varya külotlar büyükler için. Ondan almıştım doğumda. O zaman keşfettim yani , şimdi regl olunca o külodu giyiyorum ve üzerine de normal ped koyuyorum. Sadece kanat kısmını yapıştırıyorum. Orta kısmını kağıdıypa koyuyorum zaten kaymıyorda. Ulan öyle bir rahat oluyor ki. Sızarsa da asla bir yere geçme ihtmali olmuyor hemde çok rahat bir külot.
İnşallahOlur tabi ya.. Gün geçtikçe duzelıo bak görürsün.. Vücut hemen kapatıo yarayı..
Regl günlerine şahane bi çözüm buldum. Vall her çocuklu anaya lazım.
Şu şeyler varya külotlar büyükler için. Ondan almıştım doğumda. O zaman keşfettim yani , şimdi regl olunca o külodu giyiyorum ve üzerine de normal ped koyuyorum. Sadece kanat kısmını yapıştırıyorum. Orta kısmını kağıdıypa koyuyorum zaten kaymıyorda. Ulan öyle bir rahat oluyor ki. Sızarsa da asla bir yere geçme ihtmali olmuyor hemde çok rahat bir külot.
Halsizlik ve tatlı isteği berbat. 4 kg verdim toplamda . Geri almamam lazımYa karın ağrısı ve halsizlik çok kötü
İnşallah
Depend adıLohusa pedi mi dıosun yoksa başka bısey mi
Bende de halsizlik ve uyku hali oluyor hepHalsizlik ve tatlı isteği berbat. 4 kg verdim toplamda . Geri almamam lazım
Evet o galiba adı.depend marka.Lohusa pedi mi dıosun yoksa başka bısey mi
Okut yazdığımı. ARTIK UYUYUN YAVRUM :SDoktordan geldik bu ilaç vs içmedi bile koltuğa çıkmış beni de yanına çıkarttı atlayacakmışızbenim beynim ellerim uyuşmuş çocuk ne derdinde
Depend adı
Hemde kaç sefer kullanmış oluyorum ve çok rahat oluyor. Ben külotla asla rahat edemiyorum ama bunla çok rahatım.Hee Lohusa pedi o.. Aslında mantıklı ya.. Normal pedler bıle kaç para.. Lohusa pedi daha kullanışlı olur
Geçmiş olsunKabus gibiydi şuan hala ellerim uyuşuk2 dikiş atıldı . Sonuçları temiz tomografi prof gördü . Bittim resmen ya şuan ceset gibiyim
Ben doğum sonrası ilk adet olduğum aylarda depend giymiştim, foşur foşurdu çünkü o zamanlarRegl günlerine şahane bi çözüm buldum. Vall her çocuklu anaya lazım.
Ben normal doğum yapıcam diye düşündüğümden 2 paket almıştımBen doğum sonrası ilk adet olduğum aylarda depend giymiştim, foşur foşurdu çünkü o zamanlarşimdi daha insani allahtan
Ben doğuma giderken de giymiştim yaaajssj çünkü suyum gelmişti ve arabanın koltuğu ıslansın istememiştimBen normal doğum yapıcam diye düşündüğümden 2 paket almıştımgöya yetmeyecekti fjjf
En mantıklısı zaten. Ay ben hiç onları yaşamadım ya. Değişik bir histir eminim. Benim ki galiba 3/4 yaşına kadar kalmayı planlıyorduBen doğuma giderken de giymiştim yaaajssj çünkü suyum gelmişti ve arabanın koltuğu ıslansın istememiştim
Kız benimki de sezaryen oldu sonradanEn mantıklısı zaten. Ay ben hiç onları yaşamadım ya. Değişik bir histir eminim. Benim ki galiba 3/4 yaşına kadar kalmayı planlıyordutık yoktu
Ay iyi ki bunları çekmedim yaw. Benimde acil sezaryen oldu. Benim ki hemen gözlerini açtıKız benimki de sezaryen oldu sonradannstlerde hiç sancım çıkmadı ama hiç. Dümdüzdü. Doğumdan 2 gün önce nişanım geldi. Sonra gece bi ıslaklıkla uyandım, baktım ılık ılık bi şeyler akıyor doktorumu aradım 2-3 saate sancın başlar dedi. Bekle bekle sancı yok. Hiçbir şey hissetmiyorum. Duşa girdim, giyindim, saçıma fön çektim sonra sabah hastaneye gittik. Nstde yine sancı yok. Bekle bekle bekle öğleden sonra suni sancı verdiler artık. O fenaydı 6 saat suni aldım Doğum ilerlemedi. Sonra sezaryene aldı doktorum. Kızım ilk şakasını orda yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?