golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.461
Son zamanlarda iyi çok şükür. Ama diş dönemlerinde vs. Çok iştahsız dönemleri olduYemesi nasıl peki ?
Yok inglesina güzel bence de, travel alsam onu alırdım ben de.Ya şimdi şöyle bir şey var benimki travel gibi asla hantal değil. Tek tuş var basıp kaldırıyorum hemen ufacık oluyor. Stokke almam mesela asla . Alan kim varsa etrafımda hiç memnun kalmadı.
Heh işte bunu diyorum bak sütlü yazıyor ya üstünde, inek sütü değil mi o?Eki Görüntüle 2995746 Eki Görüntüle 2995747 Eki Görüntüle 2995748
Delirtiyor ben bunları veriyorum. Hani değişiklik yaparak yediriyorum.
Evet.
telefon işi sıkıntıymış benim oğlan oyuncak oynamıyor pek salon koltuklarının yastıklarından parkur yapıyoruz elimden tutup atlıyor birde koltukların tepelerinden atlıyor yerlere pert oluyoruz böyle . Dışarı çıkıyoruz akşam baba gelince yemek saatine kadar . Oyun alanında da öyle kum havuzu istemiyor yine tırpanma zıplama alanına gidiyor . İlk kez dün etkinlik yaptık biraz oyaladı şaşırdım . Temizliği yemeği nasıl yapıyorsun
Ama formüle edilmiş inek sütü o :) yani içindeki bileşenler değiştirilmiş ve anne sütüne yaklaştırılmış. Yoksa manyak mı bu doktorlar falan.Heh işte bunu diyorum bak sütlü yazıyor ya üstünde, inek sütü değil mi o?
Benimki kaşık mama aşırı seviyor. Ben içine yarım muz koyuyorum. Özellikle aptamil çok seviyor ama hero baby aldım onu da sevdi.
Başta istemedi ama çok çeşidi var ben çok denedim. Çok rahat ettim ya. Deliksiz ilk yattığında 3 saat uyuyor.Eymene hıc yedıremedm ya kasık mama.. Dısarıda kurtarıcı oluyo resmen amaa bnm velet alısmıstı ev yemeklerine.. Yedıremedm Bı turlu
18 aylıkken en dogru zaman gıbı gelıo bana.. Ilerleyen zamanda aklı erince koparmak zor oluyo bence.. Tabi bebekten bebege anneden anneye degısırBen de gece kesmeyle başladım. Doktor öyle önerdi. Hemde aklı ermeden tamamen kesmek istiyorum ve 2 yaşı bekleyemiycem sanırım
İşte bu iyi bi şey mi?Ama formüle edilmiş inek sütü o :) yani içindeki bileşenler değiştirilmiş ve anne sütüne yaklaştırılmış. Yoksa manyak mı bu doktorlar falan.
Vall ben senin kadar araştırmıyorum
Geçen içeri kadar gittim gofrettende ısırık almıştım , orta sehpaya bıraktım. Gitmiş almış ve yemişafiyet olsun kızım dedim
Benim kızım 11 aylık ve günde 3/4 sefer emer. O da ben gösterirsem. Acaba düşkün mü değil ? Yoksa yaş ilerledikçe mi düşüyorlar ?
Benim kız 6 aylık olana kadar 9da uyur gece 3e kadar gıkı çıkmazdıBaşta istemedi ama çok çeşidi var ben çok denedim. Çok rahat ettim ya. Deliksiz ilk yattığında 3 saat uyuyor.
Ben 1,5 yaş düşünüyorum. Fazlasına gerek yok18 aylıkken en dogru zaman gıbı gelıo bana.. Ilerleyen zamanda aklı erince koparmak zor oluyo bence.. Tabi bebekten bebege anneden anneye degısır
Damak tadı var demektir. Beni linçleyin kızçeler çünkü ben ayrı yemekte yapmıyorum.İşte bu iyi bi şey mi?ben her şeyin organiğini falan almaya çalışıyorum. Bir sürü ek gıda ürünü aldım mesela organik pirinç unu, yok ruşeymli bebek irmiği falan asla ağzına sürmüyor. Sevmedi bunları da yer mi emin olamıyorum. Bizim gibi yemek istiyor. Ben ek gıdaya başladığımızdan beri hiç bulamaç, püre ne bileyim mama vermedim. İlk başta buharda sebze haşlayıp çatalla ezip veriyordum, sonra baya soğanlı bebek salçalı yemek yapıp yedirdim. O yüzden bunları reddediyor sanırım.
Ben daha hiç tabletle yemek yedirmedim. Karşı değilim asla ama diretiyorum.Yok ben yapmadm.. Denedim ama etrafı bok götürmesine içim elvermedi.. Hatta bu yaz bıraktım kendı yesın dedm sac baş kaş göz heryer yemek oluyordu.. Telefona ılgısı artınca daha rahat yedırmeye basladm.. 2 yasına kadar ne cekmısım ben be dıyorum.. Telefonla yedirmek cok rahatmıshatta Bı arkadas kızını telefonla yedirirken hızlı yedırdı tak dıye bıttı yemek.. Icımden dedmkı eymenım de Bı gun boyle yer mi sonunda bu kış rahatca yedırmeye basladm.. Yoksa o kadar stres yapıodm Kı yemek zamanları nasıl oyalıycam sandalyesinde yıycek mi dıye
Damak tadı var demektir. Beni linçleyin kızçeler çünkü ben ayrı yemekte yapmıyorum.
Baharatlı falan yediriyorum. Seriyorum altına su geçirmez örtü, önlüğüde aynı o şekilde. Öyle bir yiyor kisıkıyor dişliyor vs. Asla ben müdahil olmuyorum.
Benimki de sevmiyordu ama ben çok inatçıyım. En son normal yemeğini 5 fe yiyor. Öyle olunca da 7-8 gibi çok acıkıyor ve red etmiyor.
Sadece sucuk falan hiç vermedim daha. Onları da sağlıklı bulmuyorum.Beni de katın lince.. Bu zmna kadar ayrıca yemek yapmadm hiç evde ne varsa o vallabızım doktor da öyle dedı ama aslnda sız ne yıyosanz ondan yedirin dedı pastırma bıle verebılırsnz demıstı ek gıda zamanında
Ben daha hiç tabletle yemek yedirmedim. Karşı değilim asla ama diretiyorum.
Yahu yer batmasın diye örtüler var. Bence kendine çok büyük kötülük yapıyorsun. Ben hem önlük (koldan geçirmeli) hem de altıba örtü seriyorum. Sabah mis gibi kahvaltımızı ediyoruz. Bir annenin kendine yapacağı en iyi şey yemeği keşfetmesine izin vermek.
7de bizimle birlikte akşam yemeğini yiyor. Zaten şu an hala 2 öğün normalde. Ben kahvaltısını iyi yemezse öğlen de veriyorum.Damak tadı var demektir. Beni linçleyin kızçeler çünkü ben ayrı yemekte yapmıyorum.
Baharatlı falan yediriyorum. Seriyorum altına su geçirmez örtü, önlüğüde aynı o şekilde. Öyle bir yiyor kisıkıyor dişliyor vs. Asla ben müdahil olmuyorum.
Benimki de sevmiyordu ama ben çok inatçıyım. En son normal yemeğini 5 fe yiyor. Öyle olunca da 7-8 gibi çok acıkıyor ve red etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?