Çıldırmama ramak kaldı.

Ya şimdi şöyle bir şey var benimki travel gibi asla hantal değil. Tek tuş var basıp kaldırıyorum hemen ufacık oluyor. Stokke almam mesela asla . Alan kim varsa etrafımda hiç memnun kalmadı.
Yok inglesina güzel bence de, travel alsam onu alırdım ben de.

Valla yemegı geceleri yapıyorum.. Temızlıgı de haftada Bi gun yapıyorum eymenı kaynanama bırakıyorum.. Dip köşe yapıorm oyle buyuk temızlık olmasada

Heh işte bunu diyorum bak sütlü yazıyor ya üstünde, inek sütü değil mi o?
Ama formüle edilmiş inek sütü o :) yani içindeki bileşenler değiştirilmiş ve anne sütüne yaklaştırılmış. Yoksa manyak mı bu doktorlar falan.
Vall ben senin kadar araştırmıyorum
Geçen içeri kadar gittim gofrettende ısırık almıştım , orta sehpaya bıraktım. Gitmiş almış ve yemiş afiyet olsun kızım dedim

Eymene hıc yedıremedm ya kasık mama.. Dısarıda kurtarıcı oluyo resmen amaa bnm velet alısmıstı ev yemeklerine.. Yedıremedm Bı turlu
Başta istemedi ama çok çeşidi var ben çok denedim. Çok rahat ettim ya. Deliksiz ilk yattığında 3 saat uyuyor.

İşte bu iyi bi şey mi? ben her şeyin organiğini falan almaya çalışıyorum. Bir sürü ek gıda ürünü aldım mesela organik pirinç unu, yok ruşeymli bebek irmiği falan asla ağzına sürmüyor. Sevmedi bunları da yer mi emin olamıyorum. Bizim gibi yemek istiyor. Ben ek gıdaya başladığımızdan beri hiç bulamaç, püre ne bileyim mama vermedim. İlk başta buharda sebze haşlayıp çatalla ezip veriyordum, sonra baya soğanlı bebek salçalı yemek yapıp yedirdim. O yüzden bunları reddediyor sanırım.

Başta istemedi ama çok çeşidi var ben çok denedim. Çok rahat ettim ya. Deliksiz ilk yattığında 3 saat uyuyor.
Benim kız 6 aylık olana kadar 9da uyur gece 3e kadar gıkı çıkmazdı nolduysa bozuldu hep. acıkıyor belki de artık yetmiyor yediği emdiği bilmiyorum.

Yok ben yapmadm.. Denedim ama etrafı bok götürmesine içim elvermedi.. Hatta bu yaz bıraktım kendı yesın dedm sac baş kaş göz heryer yemek oluyordu.. Telefona ılgısı artınca daha rahat yedırmeye basladm.. 2 yasına kadar ne cekmısım ben be dıyorum.. Telefonla yedirmek cok rahatmıs hatta Bı arkadas kızını telefonla yedirirken hızlı yedırdı tak dıye bıttı yemek.. Icımden dedmkı eymenım de Bı gun boyle yer mi sonunda bu kış rahatca yedırmeye basladm.. Yoksa o kadar stres yapıodm Kı yemek zamanları nasıl oyalıycam sandalyesinde yıycek mi dıye

Damak tadı var demektir. Beni linçleyin kızçeler çünkü ben ayrı yemekte yapmıyorum.
Baharatlı falan yediriyorum. Seriyorum altına su geçirmez örtü, önlüğüde aynı o şekilde. Öyle bir yiyor ki sıkıyor dişliyor vs. Asla ben müdahil olmuyorum.
Benimki de sevmiyordu ama ben çok inatçıyım. En son normal yemeğini 5 fe yiyor. Öyle olunca da 7-8 gibi çok acıkıyor ve red etmiyor.

Ben daha hiç tabletle yemek yedirmedim. Karşı değilim asla ama diretiyorum.
Yahu yer batmasın diye örtüler var. Bence kendine çok büyük kötülük yapıyorsun. Ben hem önlük (koldan geçirmeli) hem de altıba örtü seriyorum. Sabah mis gibi kahvaltımızı ediyoruz. Bir annenin kendine yapacağı en iyi şey yemeği keşfetmesine izin vermek.

Beni de katın lince.. Bu zmna kadar ayrıca yemek yapmadm hiç evde ne varsa o valla bızım doktor da öyle dedı ama aslnda sız ne yıyosanz ondan yedirin dedı pastırma bıle verebılırsnz demıstı ek gıda zamanında

Sadece sucuk falan hiç vermedim daha. Onları da sağlıklı bulmuyorum.
Ama haricinde ben kek bile yapıyorum. Şeker koymuyorum ve unu da glutensiz yapıyorum. Bayılarak yiyor. Bence çocuklara yazık yaw öyle yemekler verseler bana bende yemem.

Yok sımdı ben yedirirken bıle mama sandalyesının altına ortu serıorum ben kendim yedırmeye ragmen ama yıne batıo heryer.. Mutfagı duvarını görsen hep yemekler yapısıo

7de bizimle birlikte akşam yemeğini yiyor. Zaten şu an hala 2 öğün normalde. Ben kahvaltısını iyi yemezse öğlen de veriyorum.
Kendi yemeyi çok istiyor bizimki de. Katı yiyecekleri veriyorum ben de en başından beri kendi yiyor. Yoğurt çorba gibi şeyleri ben yediriyorum.
Ya ben bazen bizim yemeklerden de tattırıyorum. O kadar oluversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…