• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Hala mı be? 😂 yaşına gircek çocuk hala uyuyor mu onda?
Evet valla onda uyuyor 😂 annem alırken çok pahalı alma dedi. Şimdi iyi ki almışsın diyor. Bebek arabası da aynı şekilde 😂Alma çok pahalı dedi , şimdi iyi ki almışsın diyor 😬 Ben aşırı araştırıp öyle alıyorum

Benimki kaşık mama aşırı seviyor. Ben içine yarım muz koyuyorum. Özellikle aptamil çok seviyor ama hero baby aldım onu da sevdi.
Muzdan nefret ediyor. Hiç öyle şeyler yediremiyorum. Tarhana içiyor benimki, köfte yiyor, sulu yemek yiyor. Yatmadan önce bi şey yedirmiyorum midesi rahatsız olmasın diye.

Evet valla onda uyuyor 😂 annem alırken çok pahalı alma dedi. Şimdi iyi ki almışsın diyor. Bebek arabası da aynı şekilde 😂Alma çok pahalı dedi , şimdi iyi ki almışsın diyor 😬 Ben aşırı araştırıp öyle alıyorum
Bebek arabanız ne? Ben de çok araştırırım her şeyi ama inanmadım björne nedense 🤣 ev tipi anakucağında uyudu uzunca bir süre, baya tepe tepe kullandık onu da.

Muzdan nefret ediyor. Hiç öyle şeyler yediremiyorum. Tarhana içiyor benimki, köfte yiyor, sulu yemek yiyor. Yatmadan önce bi şey yedirmiyorum midesi rahatsız olmasın diye.
Yatmadan evvel derken 30 dk falan geçiyor öyle yatırıyorum. Bende senin gibi yapıyordum ama sürekli kalkıyor gece öyle. Sonra deneye deneye yedirdim valla. Muz sevmiyorsa elma falanda mı sevmiyor ?

Yatmadan evvel derken 30 dk falan geçiyor öyle yatırıyorum. Bende senin gibi yapıyordum ama sürekli kalkıyor gece öyle. Sonra deneye deneye yedirdim valla. Muz sevmiyorsa elma falanda mı sevmiyor ?
Evet sürekli kalkıyor 😔 meyve sevmiyor genel olarak, yediremiyorum. Mandalina, portakal falan emcüklüyor arada o kadar. Ben de sevmem kış meyvelerini yaz gelsin üzüme kiraza boğcam onu :D
Ya peki bu kaşık mamalarda sütlü falan diyor, e hani süt yasaktı 1 yaşa kadar? Bir de katkı maddesi falan yok mu içinde şeker?

Bebek arabanız ne? Ben de çok araştırırım her şeyi ama inanmadım björne nedense 🤣 ev tipi anakucağında uyudu uzunca bir süre, baya tepe tepe kullandık onu da.
Bende inanmamıştım aslında. Ama arkadaşlarımın hepsinde olunca , kötü şey asla almazlar diye onu aldım.
İnglesina trogy. En en en doğru seçimlerden biri. Hem katlama ve koyması çok kolay hemde ben set halinde almıştım. Yatak gibi olan aparatı da vardı. Bak annem ona da laf etti napacaksın onu alma dedi ama 500₺ fark ediyordu. Tüm tatillerde , anneme gittğimde hep onda uyudu :D tatilde yatağına koyuyordum ( o parçaya ) yürüyüşe falan çıkıyorduk, direkt uyuyordu. Port bebe de ilk zaman (6 ay kadar) çoook işimi gördü.
Bir de eve yatak almıştım. Hanı şu chicco hug 4 in1 harika bir şey gerçekten. Ve çoook ucuza aldım :D Joker kapanıyordu 1200₺ (piyasası 3,5 falan) 7 aya kadar onu da kullandım. Şimdi de mama sandalyesi olarak kullanıyorum. Tepsi ve kılıfını da aldım. Yani ben şuna inanıyorum, uydurul şeylerin cidden ömrü çok az oluyor. Bak senin kızla benimki aynı gibi hemen hemen ama sen ana kucağına artık koyamıyorsun , ben koyuyorum :D

Berikko Berikko eymenle evde nasıl zaman geçiriyorsunuz yaaa ♥️😁 golgefeslegeni golgefeslegeni emzirmeyi olayı ne oldu merak ettim sizi ♥️
Canım 2.gün bant yapmadım süt bitti geceye kadar dolcak dedim. Çok zorlamadı gün içinde arada gelip sevmek istiyor. Açıyorum seviyor öpüyor kapatıyoruz. Yalnız uyumadı dün öğlen onsuz. Bugün öğlen önce 1 saat yatakta döndü durdu sonra kucağımda uyudu. Şimdilik böyle

Evet sürekli kalkıyor 😔 meyve sevmiyor genel olarak, yediremiyorum. Mandalina, portakal falan emcüklüyor arada o kadar. Ben de sevmem kış meyvelerini yaz gelsin üzüme kiraza boğcam onu :KK70:
Ya peki bu kaşık mamalarda sütlü falan diyor, e hani süt yasaktı 1 yaşa kadar? Bir de katkı maddesi falan yok mu içinde şeker?
Bildiğim kadarıyla yok. Doktor önerdi çünkü bana. Kullan farkı göreceksin dedi. Probiyotik lif ve minareller var. Yani şeker asla yok.
Bir de sütle hazırlamıyorsun , devam sütüyle hazırlıyorsun. Anne sütüne en yakın olan sütle. Ben su ile yapıyorum ama ve cidden kendimden tadına baktım lezzetli. Hipp falan sevmedi bak benim kız mesela.

Canım 2.gün bant yapmadım süt bitti geceye kadar dolcak dedim. Çok zorlamadı gün içinde arada gelip sevmek istiyor. Açıyorum seviyor öpüyor kapatıyoruz. Yalnız uyumadı dün öğlen onsuz. Bugün öğlen önce 1 saat yatakta döndü durdu sonra kucağımda uyudu. Şimdilik böyle
Gece ve gündüz beslenmesini aynı anda mı kestiniz ?

Bende inanmamıştım aslında. Ama arkadaşlarımın hepsinde olunca , kötü şey asla almazlar diye onu aldım.
İnglesina trogy. En en en doğru seçimlerden biri. Hem katlama ve koyması çok kolay hemde ben set halinde almıştım. Yatak gibi olan aparatı da vardı. Bak annem ona da laf etti napacaksın onu alma dedi ama 500₺ fark ediyordu. Tüm tatillerde , anneme gittğimde hep onda uyudu :KK70: tatilde yatağına koyuyordum ( o parçaya ) yürüyüşe falan çıkıyorduk, direkt uyuyordu. Port bebe de ilk zaman (6 ay kadar) çoook işimi gördü.
Bir de eve yatak almıştım. Hanı şu chicco hug 4 in1 harika bir şey gerçekten. Ve çoook ucuza aldım :KK70: Joker kapanıyordu 1200₺ (piyasası 3,5 falan) 7 aya kadar onu da kullandım. Şimdi de mama sandalyesi olarak kullanıyorum. Tepsi ve kılıfını da aldım. Yani ben şuna inanıyorum, uydurul şeylerin cidden ömrü çok az oluyor. Bak senin kızla benimki aynı gibi hemen hemen ama sen ana kucağına artık koyamıyorsun , ben koyuyorum :KK70:
Yok ben kendim bıraktım onda uyutmayı, sallamak istemiyorum artık diye. Yoksa daha uyurdu bıraksam 🤣 Kötü yorumları da çoktu onun o yüzden düşünmedim ben. Çevremde kullanan da hiç yoktu. Ben zaten para da vermedim ki hamağından beşiğine birçok şey ablalardan geldi :D
Baby nest vardı bizde de, her yere onu götürdüm onda uyudu 6 aylık olana kadar. Bebek arabasını travel almadım ben pişman değilim.😁

Bildiğim kadarıyla yok. Doktor önerdi çünkü bana. Kullan farkı göreceksin dedi. Probiyotik lif ve minareller var. Yani şeker asla yok.
Bir de sütle hazırlamıyorsun , devam sütüyle hazırlıyorsun. Anne sütüne en yakın olan sütle. Ben su ile yapıyorum ama ve cidden kendimden tadına baktım lezzetli. Hipp falan sevmedi bak benim kız mesela.
Atsana bi resmini hangisini veriyorsun

Yok ben kendim bıraktım onda uyutmayı, sallamak istemiyorum artık diye. Yoksa daha uyurdu bıraksam 🤣 Kötü yorumları da çoktu onun o yüzden düşünmedim ben. Çevremde kullanan da hiç yoktu. Ben zaten para da vermedim ki hamağından beşiğine birçok şey ablalardan geldi :KK70:
Baby nest vardı bizde de, her yere onu götürdüm onda uyudu 6 aylık olana kadar. Bebek arabasını travel almadım ben pişman değilim.😁
Ya şimdi şöyle bir şey var benimki travel gibi asla hantal değil. Tek tuş var basıp kaldırıyorum hemen ufacık oluyor. Stokke almam mesela asla . Alan kim varsa etrafımda hiç memnun kalmadı.

19B21098-685B-494D-8042-53DF1FADF7F8.png
C062BD1F-87C2-4141-BC7E-853582CB4724.png
9F0FA48B-D770-4484-A136-8A537476CE18.jpeg

Delirtiyor Delirtiyor ben bunları veriyorum. Hani değişiklik yaparak yediriyorum.

Ben de gece kesmeyle başladım. Doktor öyle önerdi. Hemde aklı ermeden tamamen kesmek istiyorum ve 2 yaşı bekleyemiycem sanırım😬
Biz 2 yaşı geçtik ya bir de benimki çok düşkündü memeye o yüzden her türlü zor olacaktı benim için. Daha az zor olanından başladım. Doktorumuz da gündüzü önce kesmemi önerdi. Gerçi 1 ay daha emzir domuz gribi salgını bitsin de dedi ama dayanamadım. Çünkü artık işi oyuna çevirmişti 5dakika da bir meme meme diye geliyordu

Biz 2 yaşı geçtik ya bir de benimki çok düşkündü memeye o yüzden her türlü zor olacaktı benim için. Daha az zor olanından başladım. Doktorumuz da gündüzü önce kesmemi önerdi. Gerçi 1 ay daha emzir domuz gribi salgını bitsin de dedi ama dayanamadım. Çünkü artık işi oyuna çevirmişti 5dakika da bir meme meme diye geliyordu
Benim kızım 11 aylık ve günde 3/4 sefer emer. O da ben gösterirsem. Acaba düşkün mü değil ? Yoksa yaş ilerledikçe mi düşüyorlar ?

Benim kızım 11 aylık ve günde 3/4 sefer emer. O da ben gösterirsem. Acaba düşkün mü değil ? Yoksa yaş ilerledikçe mi düşüyorlar ?
Düşkün değil sanırım. Benim oğlum doğduğu andan itibaren çok istekliydi emmek için. Sadece 4.ayda kısa bi süre red yaşadık geçti

Back