- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.762
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.401
Eskiden ben Nexten alıyordum . İngiltereden geliyordu elbiseleri ama %200 zam yemiş. İnan toplu alınca H&M gibi oluyordu fiyatı. Her şey niye bu kadar pahalııOo carters zengin hatun senibende sadece zıbınları var
Zaten öyle birlikte gidiyoruz o lavabo da ellerini yıkıyor her yeri ıslanıyor gidip birde üst değişiyoruzSen git o da yanında dursun. Ben koridora bırakıyorım giderkenemekleyerek gelirken halletmiş oluyorum hxhdhü
O zengin kızzzzOo carters zengin hatun senibende sadece zıbınları var
Ay evet ya kanayan yaram. Bir tulum seti beğenmiştim. Tam alıcam zam geldiEskiden ben Nexten alıyordum . İngiltereden geliyordu elbiseleri ama %200 zam yemiş. İnan toplu alınca H&M gibi oluyordu fiyatı. Her şey niye bu kadar pahalıı
carters artık almıyorum çünkü bedenleri çok saçma. Birde indirimde alırsan çok pahalı olmuyor
Ay iyi mi bu alayım mu
Al al sleepyi aratmadı bana. Gittigidiyor.Ay iyi mi bu alayım muhangi site burası
Buldum hemen aldım yaa sağ olAl al sleepyi aratmadı bana. Gittigidiyor.
Berikko eymenle evde nasıl zaman geçiriyorsunuz yaaa golgefeslegeni emzirmeyi olayı ne oldu merak ettim sizi
Param pul oldu yeaawO zengin kızzzzrezidanstan yaşıyor
Kar tulumu giydirdim bebikee ve attık arabaya gittikAl al sleepyi aratmadı bana. Gittigidiyor.
Ayyyyyyy çoook geçmiş olsunAy kızlar dun tam eymenı sallıorm ayagımda Bı patlama sesi ve ısıklar cakması.. Sonra elektrik hattı var burda ondan derken Bi baktm bızım evın yanındaki evın catısı yanıo... Herkes cok korktu yaayuregım agzıma geldı
Kız onu hemen dövize altına bi şeye çevir 500 bin her gün azalıyorParam pul oldu yeaaw
Ben bu herif olmasa yine eski refahımda yaşarım. Neyse ki 500 bine el koydum hxjdjdj ağlıyor her gün hdjdjd
Bizimki de seviyor gezmeyi.Kar tulumu giydirdim bebikee ve attık arabaya gittikyeni girdim eve. Ay bebek dışarıda çok mutlu ya.
Dolar aldım bir kısmıyla 30 bin içerdeyim hxbdjdKız onu hemen dövize altına bi şeye çevir 500 bin her gün azalıyor
Korkma sakın giydir çıkart valla en soğukta da çıkartıyorum. Aldım bir yağmurluk. Bebek arabasına geçiriyorum o bayağı iyi olduBizimki de seviyor gezmeyi.
Ayyyyyyy çoook geçmiş olsunvalla üzüntüden beğenmedim attım yanlışlık oldu.
Çok korkmuştur
Var aslında bizim bebek arabasının yağmurluğu. Yok ya korkmuyorum ben bütün yaz çıplak gezdirdim bebeyiKorkma sakın giydir çıkart valla en soğukta da çıkartıyorum. Aldım bir yağmurluk. Bebek arabasına geçiriyorum o bayağı iyi oldu
Ay valla sabah telefona yapısıo 1 saat.. O sırada ben ayılıorm.. Snra kahvaltı.. Snra kitaba bakıorm terapıstın verdıgı.. Bıraz oyun snra tekrar telefon ve uykuya gecıo.. Kalkınca yıne telefona yapısıo.. Yemek faslı.. Snra oyun.. Snra benım cnm cıkıo bıraz kendı halıne takılıp babası gelene kadar, sıkılıo halıyle.. Ama Bi şekilde aksam edıyoruzoyle etkınlık fılan yaptırmıyorm ben.. Anaokulunda sıkılmasın orası hosuna gitsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?