Çıldırmama ramak kaldı.

Oo carters zengin hatun seni bende sadece zıbınları var
Eskiden ben Nexten alıyordum . İngiltereden geliyordu elbiseleri ama %200 zam yemiş. İnan toplu alınca H&M gibi oluyordu fiyatı. Her şey niye bu kadar pahalıı
carters artık almıyorum çünkü bedenleri çok saçma. Birde indirimde alırsan çok pahalı olmuyor

Ay evet ya kanayan yaram. Bir tulum seti beğenmiştim. Tam alıcam zam geldi hala içimdedir o set. O kadar uyguna gelecekti ki 5 tulum 245 lira gibi bi şeydi. 600 lira oldu

Berikko eymenle evde nasıl zaman geçiriyorsunuz yaaa golgefeslegeni emzirmeyi olayı ne oldu merak ettim sizi

Ay valla sabah telefona yapısıo 1 saat.. O sırada ben ayılıorm.. Snra kahvaltı.. Snra kitaba bakıorm terapıstın verdıgı.. Bıraz oyun snra tekrar telefon ve uykuya gecıo.. Kalkınca yıne telefona yapısıo.. Yemek faslı.. Snra oyun.. Snra benım cnm cıkıo bıraz kendı halıne takılıp babası gelene kadar, sıkılıo halıyle.. Ama Bi şekilde aksam edıyoruz oyle etkınlık fılan yaptırmıyorm ben.. Anaokulunda sıkılmasın orası hosuna gitsin diye

Ay kızlar dun tam eymenı sallıorm ayagımda Bı patlama sesi ve ısıklar cakması.. Sonra elektrik hattı var burda ondan derken Bi baktm bızım evın yanındaki evın catısı yanıo... Herkes cok korktu yaa yuregım agzıma geldı

Ayyyyyyy çoook geçmiş olsun valla üzüntüden beğenmedim attım yanlışlık oldu.
Çok korkmuştur

Korkma sakın giydir çıkart valla en soğukta da çıkartıyorum. Aldım bir yağmurluk. Bebek arabasına geçiriyorum o bayağı iyi oldu
Var aslında bizim bebek arabasının yağmurluğu. Yok ya korkmuyorum ben bütün yaz çıplak gezdirdim bebeyi sadece burası aşşşırı rüzgarlı oluyor bazen, yürünmüyor

telefon işi sıkıntıymış benim oğlan oyuncak oynamıyor pek salon koltuklarının yastıklarından parkur yapıyoruz elimden tutup atlıyor birde koltukların tepelerinden atlıyor yerlere pert oluyoruz böyle . Dışarı çıkıyoruz akşam baba gelince yemek saatine kadar . Oyun alanında da öyle kum havuzu istemiyor yine tırpanma zıplama alanına gidiyor . İlk kez dün etkinlik yaptık biraz oyaladı şaşırdım . Temizliği yemeği nasıl yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…