- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.381
Evet yapıyor hep böyleydi önceden 4 yapardı senin kızın gibiykenŞu an hala 3 kez yapıyor mu ?? Ay çok değil mi yaw ?
Şuan seninle konuşurken lohusayken vs anılarım canlandı moralim bozuldu yaaaaaŞu an hala 3 kez yapıyor mu ?? Ay çok değil mi yaw ?
Evet biz de de yaklaşık 3,5 aylık stok varBende 4 numara alıyorum. Evde epey bi stok var. Ucuz bulunca hemen alıyorum valla. Çağrı da geçen ay 120 tane bezi 130₺ aldım. İyi ki almışım. En azından yine bulana kadar idare edecek.
Aaa koşun hala varsa ben dün aldımMolfix güzeldir yaw ama artık çok pahalı.
Ya ucuz bez bulursak buradan paslaşalım. Islak mendillere ne diyorsunuz ? Tanesi 8₺ olmuş. Yazık günah bu ülkenin haline.
Sakın hatırlama. Bazen aklıma geliyor gerçekten yine ruhun daralıyor. Aç oradan bi müzikŞuan seninle konuşurken lohusayken vs anılarım canlandı moralim bozuldu yaaaaa
Bende aldım bundan
Ya böyle şeyleri sormak çok saçma ama kilosu nasıl kızının ?Evet biz de de yaklaşık 3,5 aylık stok varO market yok burda. Migrostan aldım ben en son sleepyde ikincisi %50 kampanyası vardı. Baya uyguna geldi. Bir de hepsiburadadan ikincisi 1₺ kampanyalarından alıyorum.
Ben de sürekli alıyorumBende aldım bundanbenim evde 1 koca koli ıslak mendil var
Baby Turko da çok güzel hele beyaz sabun olanıBen de sürekli alıyorumsleepy ve bu ikisinden de memnunum.
Zayıf. 8 kg şu an. 1 yaşında 10u ancak görürüz belki de görmeyizYa böyle şeyleri sormak çok saçma ama kilosu nasıl kızının ?
Haha benimki de öyle şu an 9 kg olmuştur. Götürmedim bu ay doktoraZayıf. 8 kg şu an. 1 yaşında 10u ancak görürüz belki de görmeyiz
Ha yok bizimkinin boyu uzun, 6 aylıklar olmuyor maalesefHaha benimki de öyle şu an 9 kg olmuştur. Götürmedim bu ay doktoraŞubatta 1 olacak 10 u göremez.
Daha 6 aylık elbiseleri yeni kaldırdım
Benimkinin boyu da fena değil ama genel olarak çok minyon bir kız. Ek gıdayı da çok sevmesine rağmen yine de kg almıyor. Sağlıklı olsun da zayıf olsun. Valla seviniyorum ben. Her giydiği bana göre yakışıyorHa yok bizimkinin boyu uzun, 6 aylıklar olmuyor maalesef9-12 giyiyor şu an. Ama uzun süre giymeleri çok güzel değil mi ya ben bir çok şeyi 1 kez ancak giydirebildim
Şuan bir gerildim gerçekten yaaaSakın hatırlama. Bazen aklıma geliyor gerçekten yine ruhun daralıyor. Aç oradan bi müzikoynaaa
Bence de kilolu olmasındansa zayıf olması daha iyi. Hem taşımak daha kolayBenimkinin boyu da fena değil ama genel olarak çok minyon bir kız. Ek gıdayı da çok sevmesine rağmen yine de kg almıyor. Sağlıklı olsun da zayıf olsun. Valla seviniyorum ben. Her giydiği bana göre yakışıyorhele tütülü bi tulum aldım inanılmazzz tatlı. Dolaptan kupon gelmişti o tulumu 25₺ aldım ve etiketliydi
Sen git o da yanında dursun. Ben koridora bırakıyorım giderkenŞuan bir gerildim gerçekten yaaaOğlana diyorum Ki tuvaletim geldi gitmem lazım bana hayır diyor birde baş parmaklarını sallıyor
Oo carters zengin hatun seniEki Görüntüle 2995375
Şuna dünya para vererek aldım. Ama 3/4 kez giydirebilrdim. Yeni doğduğunda hava çok soğuktu ve hiç çıkartmadım dışarıya. Ama inanılmaz sevimli. Seninki ufak olaydı yollardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?