Çıldırmama ramak kaldı.

Bende 4 numara alıyorum. Evde epey bi stok var. Ucuz bulunca hemen alıyorum valla. Çağrı da geçen ay 120 tane bezi 130₺ aldım. İyi ki almışım. En azından yine bulana kadar idare edecek.
Evet biz de de yaklaşık 3,5 aylık stok var O market yok burda. Migrostan aldım ben en son sleepyde ikincisi %50 kampanyası vardı. Baya uyguna geldi. Bir de hepsiburadadan ikincisi 1₺ kampanyalarından alıyorum.

Evet biz de de yaklaşık 3,5 aylık stok var O market yok burda. Migrostan aldım ben en son sleepyde ikincisi %50 kampanyası vardı. Baya uyguna geldi. Bir de hepsiburadadan ikincisi 1₺ kampanyalarından alıyorum.
Ya böyle şeyleri sormak çok saçma ama kilosu nasıl kızının ?

Haha benimki de öyle şu an 9 kg olmuştur. Götürmedim bu ay doktora Şubatta 1 olacak 10 u göremez.
Daha 6 aylık elbiseleri yeni kaldırdım
Ha yok bizimkinin boyu uzun, 6 aylıklar olmuyor maalesef 9-12 giyiyor şu an. Ama uzun süre giymeleri çok güzel değil mi ya ben bir çok şeyi 1 kez ancak giydirebildim

Ha yok bizimkinin boyu uzun, 6 aylıklar olmuyor maalesef 9-12 giyiyor şu an. Ama uzun süre giymeleri çok güzel değil mi ya ben bir çok şeyi 1 kez ancak giydirebildim
Benimkinin boyu da fena değil ama genel olarak çok minyon bir kız. Ek gıdayı da çok sevmesine rağmen yine de kg almıyor. Sağlıklı olsun da zayıf olsun. Valla seviniyorum ben. Her giydiği bana göre yakışıyor hele tütülü bi tulum aldım inanılmazzz tatlı. Dolaptan kupon gelmişti o tulumu 25₺ aldım ve etiketliydi

Sakın hatırlama. Bazen aklıma geliyor gerçekten yine ruhun daralıyor. Aç oradan bi müzik oynaaa
Şuan bir gerildim gerçekten yaaa Oğlana diyorum Ki tuvaletim geldi gitmem lazım bana hayır diyor birde baş parmaklarını sallıyor

Bence de kilolu olmasındansa zayıf olması daha iyi. Hem taşımak daha kolay
Bizimkiler yiyip yiyip kilo almayanlardan işte kız

Şuna dünya para vererek aldım. Ama 3/4 kez giydirebilrdim. Yeni doğduğunda hava çok soğuktu ve hiç çıkartmadım dışarıya. Ama inanılmaz sevimli. Seninki ufak olaydı yollardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…