- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
Kuzuıuu geçmiyor. Yakında hesabıma kayyum atanabilir. Delirmeme ramak kaldı
On yaşında falan duruur ümidini kaybetme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzuıuu geçmiyor. Yakında hesabıma kayyum atanabilir. Delirmeme ramak kaldı
Bekle senNasıl yaa ojelerimizi sürüp şıkır şıkır oturmuyor muyuz doğunca
Kız bunlar 10 günün patlaması ;D aslında R rosseyy gibi günde bi konu açsam böyle olmaz zannımcaBebek dediğin cennetten bir parça...
Hele bi doğsun, kokunu içine çek o zaman düzelir....
Dur ya o konu bu değildi wjsjsh
Seni engellicem. Seni gördükçe geleceğimden korkuyorum 4.aydan selamlar...
Tek pasaklı ben değilmişim skskaj. Paçalarımı uzun emmi çorabımın içine sokmuş, uyusun diye mememi bebenin ağzına tıkmış yazıyorum bu satırları
Geçecek diyorlar.
Ama çocuk olmadan da bir anlık zevk yaşanmıyor mu neyse şaka bir yana, mevcut durumdan mutluluk çıkarmaya bakacaksınız artık. Büyüdüğünde beraber fink atarsınız, arkadaş gibi olursunuz inş :) yüzünüz güler umarım evladınızdanBunu nasıl akıl edemedim bilmiyorum hani millete bağırıyoruz ya burada bi anlık zevk diye bi anlık zevk mi oldu ne oldu bilmiyorum ama şu an hiçzevkli değil.
İyi yanından bak
Sen dayak yemekten korkmuyorsun ki, arsız olmuşsun hahahha müge aplaÇocuk çok muhteşem bişey, Nimet nimet
Gece üçe dörde kadar mutluluktan uyuyamıyoruz
Şaka bi yana cidden nimey ama ya
En yorgun anımda bi gülüyo geçiyo hepsi
Benimki de öyle. Gerçi emeklemeye keşfetmeye başladı, abisiyle oyun oynuyorlar odada beraber vakit geçiriyorlar fakat aklına ben düştüm mü mutfağa gelip dibimde oturup ağlamaya başlıyor odaya kontrole geliyorum beni görünce ağlıyor. Beni görmesin diye kaçıyorum. Az önce ağlama krizine girdi sebepsiz. Uykusu vardı uyumak istemedi. Abisinin odasına bıraktım kaçtım beraber oynuyorlar sıkılınca fıtı fıtı gelir zaten. Diş cikarma dönemleri korkunç oluyor ya. Sende anormal bir ağlama varsa diş geliyordur. Ve ayrıca ben de pasaklıyım. Ancak yemek pisirebiliyorum. Saçımı banyodan banyoya tarayabiliyorum. Epilasyonun ne olduğunu unuttum. İste arada bir çılgınlık yapıp ruj sürüyorum ama o da ne bıyıklar almış yürümüş. Tip böyle nerdeyseAa hemen hemen aynı . 9,5 benimki de ama korkunçlaşmaya başladı. Sürekli üzerimde . İşi gücü benim takıntılı. Obsesifff !!!
Git burdanBenim çocuk garipmis heralde neden ben böyle şeyler yaşamadım
Çok kıskanıyorum sizi ya bizim hep düzenli hayatımız oldu
Ne gecelerce uyku problemi,ne leş gibi gezmek,ne ağlaması falan neden problem olmadı kendimi dışlanmış hissediyorum
Kendimi anne olarak görmem okula başlayınca oldu o zaman aaaa ne zormuş dedim
Ne sıçraması ne sıçması bitmedi. Ben inanmıyorum bu tablolara.Ayyyyy anılarım canlandı. sıçrıyordur o. 9.5 aylıksa büyüme atağındaymış baktım şimdi, çok zor. God bless u Eki Görüntüle 2964770
Canım ciğerim kilom pek yok ama makyaj falan hak getire. Belki ben beceremiyorumdur bilmiyorum
Sen hiç topuklu ayakkabıya bakıp ağladın mıııı
Üzülmeyin,ben 3 çocuğumu tek basina büyüttüm.,var yani yalniz buyutenler:)Annem var ama şu sıralar memlekete gitti.
Genelde yalnızım evet.
Ay halime daha çok üzüldüm şu an
Neyse tutayım biraz daha içimdeBekle sen
Sizi kıskanıyorum işte keşke benimde olsaGit burdan
Kaybol ulan saçını bilmemm nee saçımın rengini unuttummmmmmTamam kızlar, harika bir doğum kontrol yöntemi oldu bu. Asla doğurmayacağım.
Konuyaysa yorumum yok hatunum valla. Çocuğum yok, bekarın dibiyim giggles tespiti yaptı bugün.
Ne bileyim ben de yarın öğlen yemeğine ne koysam, saçımı balık sırtı mı örsem diye düşünüyordum. Böyle dertlerim var henüz işte.
Ben de özlemiştim topuklu ayakkabılari çok,sonra bool bol giydim, hasretiniz bitecek bir günCanım ciğerim kilom pek yok ama makyaj falan hak getire. Belki ben beceremiyorumdur bilmiyorum
Sen hiç topuklu ayakkabıya bakıp ağladın mıııı