- Konu Sahibi bubendegilim
2 yaşında bir kızım var hep zor bi bebekti 1buçuk yaşından sonra çıldırdı 2.ye hata ile hamile kaldım başıma gelmez dediğim şey oldu resmen hayatım bitti emziriyordum bıraktırdım 2buçuk yaşında uyumayı bıraktı resmen gece gündüz uyanık ve huzursuz oldu.hamilelik ayrı sor geçti gece bıtu kusarak ve sadece 1saat iki saat uyuyup sonra gece terörü denen bir ağlama nöbetleri olurdu kucağımda gezdirirken kusmamak için ağzımı tutar dayanamaz çocuğu bırakıp kusardım oda ağlayarak başımda beklerdi be 2yaşını geçti hala uyumuyor düzen yok yemekte yemiyor artık ben doğurmak üzereyim şimdi işin ilginç tarafını söyleyim ben yanlız değilim görümcem kayınvalidem yardım ediyor ama etmeseler yanlız olsam daha iyi çünki insanlar da bunaltıyor şunu besle bunu besleme şu saatte uyuttun böyle yapmadın ondan öyle yapma böyle yapma öpme uykusu açılır herkez annesi ben bakıcısı gibiyim yardım edilsede ben bakıyorum herşeyini ben yapıyorum onlar sadece karışıyor evlendiğimden beri kaynamla altı üstlü oturuyorduk zaten canımdan bezmiş bi durumdayken şehre ayrı eve gidecekken 2.çocuk olacak yanlız bırakamayız bu kış beraber oturalım bahanesiyle bizimle geldiler şimdi aynı ev içindeyiz cümbür cemaat kendi odaları tv varken bile benimle oturuyorlar kayınpederin yanında çocuk dururken uzanamıyorum bile 8aylık hamile halimde diken üstündeyim sanki kalabalık ev iş temizlik ütü bitmiyor kayınvalidem benim evimde kendi düzenini kuruyor eskileri dolduruyor yeni eve eski kafalıdır karışır ve bildiğini okur korana var diye arkadaşlarımı davet edemiyorum bile bişey olsa arkadaşlarından oldu derler onların taraf olunca herkez geliyor benim taraf koronalı olur görümcem geliyor arada kalıyor bekar o çocuğada bakıyor ama oda ayrı karışıyor anlatamam bi yandan durmayan uyumayan yemeyen ağlayan ve yardım edilsede yüzde 90san üstümde olan bi çocuk bi yandan larışan kalabalık rahat hareket edemiyorsun tl ile bile rahat konuşamıyorsun bi yandan doğmak üzere onlan bi bebek eşim işe gidiyor arada ilgilensede hemen bunalıp kaçıyor inanın can taşımasam küçük kızım olmasa kendime birşey yapacak kadar bozuk psikolojideyim çocuklarıma yanlız baksam bunkadar psikolojim bozulmaz inanın bende sizin durumunuza özenecek durumda biriyim işte.
fazla dınlıyorsun onları aslında sorunun buBirde normal doğum yapmıştım eşimin ailesinin baskısı ile çok kötü geçti ve yine korkuyorum baskı yapıyorlar sürekli piskolojik baskı altındayım yardım ettiklerini sanıyorlar ama ben bitmiş durumdayım bunları söylesem anlamazlar sana iyilik yaramıyor derler kayınpeder hasta gidin desem yine diyemiyorum adam hasta kötü hasta bu arada nasıl istemiyorum derim üzülürler diye susuyorum ben yine başkalarını düşündüğüm için kendimi perişan ettim bilemiyorum ne yaptığımı ne yapacağımı ney doğru ney yanlış bitmek üzereyim.
nasıl doguracagına kadar karısabılıyorlarsa ne deseler susan altdan alan bırısın heralde
kayınvalıdem bana normal dogur dese sana da kaynanan boyle mı yapıyordu kıyamam derım
opme cocugu uyandıracaksın deseler sankı sız mı uyutuyorsunuz kı derım
bana nıye dıyemıyorlar cunku ben dedırtmem
ıcerıde yanlarında nıye oturuyorsun gec yatakodana yatagına uzan telefondan ac canlı tv ızle ne ızleyeceksen seslenırlerse ılgılenme kapıyı calan olursa bebek uyutmaya calısıyorum dınlenmeye calısıyorum buraya gelmeyın barı de ?
sana bu kadar karısılmasına ızın verıyorsun ya cocuguna da cok karısacaklar...
cocugunun karsısında otorıten olmayacak haberın olsun
hıc bırsey ıcın gec degıl sımdı hamıleyım gergınım ayagına bır cınnet gecırebılırsın küstür kurtul