- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
Hahahhaha ölcemmmmOje iptal arkadaşlar
Yüzümü yıkadığım günler cilt bakımına gitmişim etkiai oluyor ruhumda
Kıazzzz üzülme ilerde oje düşünemiosun ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha ölcemmmmOje iptal arkadaşlar
Ben tuvalete gittim diye sevincten agladigimi biliyorumOje iptal arkadaşlar
10. Aydan bildiriyorum tuvaleti tutuyorum hdjdjdhjdhdBen tuvalete gittim diye sevincten agladigimi biliyorum
O oje yanımda duracak amaHahahhaha ölcemmmm
Kıazzzz üzülme ilerde oje düşünemiosun ;D
Henüz etrafım dolu ama hissediyorum yakında o günler de yüklenecekBen tuvalete gittim diye sevincten agladigimi biliyorum
Gigişş emme sorunu acaba gazdan mı oluyor ?O oje yanımda duracak ama
En kötü viyrinekoyarım sembolik olarak
Vitrinim yok gerçi
Koyarım bi yere ibreti alem için
Özellikle gittim aldım çünkü
Henüz etrafım dolu ama hissediyorum yakında o günler de yüklenecek
Ya buna dikişlerim patlamadan zor cevap veriyorumGigişş emme sorunu acaba gazdan mı oluyor ?
Hahahha küçük kıçların mahareti büyük hdjsjdYa buna dikişlerim patlamadan zor cevap veriyorum
Öyle gazlar çıkarıyor ki ben hayatımda o desibelde çıkarmadım
Insallah kolikli bebek olmaz, fabrikada calisir gibi saatli mesai demek kolik, görürsün ise dönebilsem keşkeyi o zamanYa buna dikişlerim patlamadan zor cevap veriyorum
Öyle gazlar çıkarıyor ki ben hayatımda o desibelde çıkarmadım
Aynı bensin biliyor musun kimse yok yanlızız çok zorAnam da yok yaşadığım yerde artık düşün doğurduğumdan beri bebem ve ben, artık huni koleksiyonum var o derece
24. Aydan bildiriyorum bu hafta sırf tuvalete gitmeyeyim diye su içmedim çünkü pazartesi salı Çarşamba eşim yoktu su içmeye başlayınca bebe de geliyor illa içecek bidonu tepesine dikiyor 1.5 litre sonra üzeri full su git üzerini değiş . Sonra benim tuvaletim geliyor ben bebe mıckey tuvalete gidiyoruz o lavaboda suyla sabunla oynuyor her yeri su sabun git üzeri değiş 4. Gün susuzluktan sürekli başımın ağrıdığını hissettim10. Aydan bildiriyorum tuvaleti tutuyorum hdjdjdhjdhd
Mickey kim pardon24. Aydan bildiriyorum bu hafta sırf tuvalete gitmeyeyim diye su içmedim çünkü pazartesi salı Çarşamba eşim yoktu su içmeye başlayınca bebe de geliyor illa içecek bidonu tepesine dikiyor 1.5 litre sonra üzeri full su git üzerini değiş . Sonra benim tuvaletim geliyor ben bebe mıckey tuvalete gidiyoruz o lavaboda suyla sabunla oynuyor her yeri su sabun git üzeri değiş 4. Gün susuzluktan sürekli başımın ağrıdığını hissettim
Mıckey mouse benim oğlanın kankası kafası benim bebemin kafasından büyük filan 60 cm peluşMickey kim pardon
Ayyy maşallah yok o konuşacak yaw. Az kaldı hadi bakalımbubendegilim canım dil terapistini sormuştun.. Güncelden bildiriyorum.. Evde surekli bıdırdayan Bi bebe oldu nurtopu gibi.. Gecende de sankı İlk kelimesini dedi.. Ayakkabı dedi yaa.. Ama sadece bir kerelıktı.. Sonrası gelmedi.. Son dakika gelişmeleri de yazacagım
Nasıl çalıştırıyor terapistbubendegilim canım dil terapistini sormuştun.. Güncelden bildiriyorum.. Evde surekli bıdırdayan Bi bebe oldu nurtopu gibi.. Gecende de sankı İlk kelimesini dedi.. Ayakkabı dedi yaa.. Ama sadece bir kerelıktı.. Sonrası gelmedi.. Son dakika gelişmeleri de yazacagım
Nasıl çalıştırıyor terapist
Ya inşallah. Bir arkadaşımın oğlu Mayıs doğumlu konuşmuyor . Doktor otizm olabilir demiş çocuk psikologuna yönlendirmiş . Evde baktığınız kitabın adını öğrenebilir miyimOyun oynayarak.. Eymeni kitaplarla yapamayız dedi.. Oyun baz Bi bebek dedi.. Oyun uzerınden gitmek daha mantıklı dedi.. Sadece onunla konusmaları onu zorlayıcı duzene gore gidio.. Mesela kapagı acmasını ıstıo Eymen.. O bıkac kere tekrarlıo acmamı mı ıstıosun acaym mı dıye.. Baktı Eymen sinirlenmek uzere acıo kapagı.. O sinir eşiğine sürüklemio eymenı.. Mimik kullanıo ve Bi saat boyunca bolca konusuyo.. Bıde eve kıtap odevı verıo.. Hergun en az Bı kere bakılacak dıo.. Bızımkı nın her zmn Kı gibi ılgısı nı cekmedi İlk basta.. Ben pes etmedim okumaya devam ettim ettıkce kıtabı dinlemeye basladı az da olsa.. Biz ne cocukları burda kıtap kurdu yaptık dedi merak etmeyin dedi.. Bakalım.. Sımdılık hersey olması gerektıgı gibi ilerlio.. Yakında konuscak gibime gelıo yani inşallah
Ya inşallah. Bir arkadaşımın oğlu Mayıs doğumlu konuşmuyor . Doktor otizm olabilir demiş çocuk psikologuna yönlendirmiş . Evde baktığınız kitabın adını öğrenebilir miyim
Çocuk kesinlikle normal doktor biraz garip sırf gitmiş olmak için gideceklerKırmızı itfaiye arabası, Türkiye iş bankası yayınları.. Sesli Bi kitap..
Otizm öyle basit bişey degıl ya.. Her konusamayan cocuga otizm dıyıp duruyorlar.. Biz ne psıkologa gittik ne Baska bıseye.. Dil terapisti eymenı gördu otizm olmadığı belli zaten dedi.. Ki bizde olmadığını bılıoduk.. Eger belirtiler yoksa hıc bosuna hastanelerde ugrasmasn derim sahsen Ins bişey cıkmaz