• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Doğdu 1 dk sonra kafasını tutuyordu 🤣🤣doktor kahkaha atmıştı hahaha yandın sen diye . Gerçekten de öyle oldu . Kas gelişimi çok iyi birde zayıf görsen minyon 🤣 aynı anası
Beyni benimki de kafasını hemen kaldırmıştı :D ve benim kide minnoş. Hiç anasına çekmemiş AYNI BABASI :D

Ben aslında böyle olayları pek önemsemem aman konsept fotosu olsun falan (itiraf gibi itiraf) ama bi yandan da bu yaşları bir daha gelmeyecek hatıra kalsın diyorum. Ana olduğumdan beri bitmedi ikilemlerim 😢

Bir de doğum günü var dimi, memlekete gidersek aile üyeleriyle bi pasta keseriz iki foto çekeriz bitti gitti
Pelinsular kızını üzerler ilerde :D

Aşırı motive oldum :KK70: o zaman alan baksın ? Ben biye şimdi çekiyorum ulenn hdjsjdhhshs
Sen şimdi çekecen alanda alınca çeker :D evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz gerçekten çok zor ama sabır gerekiyor başka çaresi yok. Benim oğlanda her konuda zor bi çocuk oldu gazı emmesi yemesi içmesi kakası :D şuan 4 yaşına geldi ve 2.yi düşünmeye başladım ama Allahta. Annem var o olmasa bende senin gibi çıldırmaya 5 kala olurdum heralde :D

Sen şimdi çekecen alanda alınca çeker :KK70: evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz gerçekten çok zor ama sabır gerekiyor başka çaresi yok. Benim oğlanda her konuda zor bi çocuk oldu gazı emmesi yemesi içmesi kakası :KK70: şuan 4 yaşına geldi ve 2.yi düşünmeye başladım ama Allahta. Annem var o olmasa bende senin gibi çıldırmaya 5 kala olurdum heralde :KK70:
Annem bana destek olmasa kendimi bi yetimhanenin önüne koyardım :D üzerimde bi notla. Ay 2. Deme bayılazaammm

Annem bana destek olmasa kendimi bi yetimhanenin önüne koyardım :KK70: üzerimde bi notla. Ay 2. Deme bayılazaammm
Ohooo seninde yardımcı olan annen varsa ne bu şikayet. Yalnız başına çocuk büyütenleri düşün şükret haline :D daha düne kadar bende 2.çocuk diyince bi kanım çekiliyordu ama şimdi biraz istemeye başladım. Tabi senin bebe daha küçük anladığım kadarıyla sen bi süre daha bekle asdfg

Ben oğluşumu pelinsulara yem olsun diye mi doğurdum haa aakskkdkf
İlerki kk konusu ne olacak sanıyon ? Annesi doğum günüsü çekimi bile yaptırmamış kocişime , öyle sevgi görmeyen bir çocuk derler :D hahaha ayy benim kızda yorum yazar ‘ boşan bence’ hzjdjdjd ölcemm
N nscckts haklı mıyım reis ???

Ohooo seninde yardımcı olan annen varsa ne bu şikayet. Yalnız başına çocuk büyütenleri düşün şükret haline :KK70: daha düne kadar bende 2.çocuk diyince bi kanım çekiliyordu ama şimdi biraz istemeye başladım. Tabi senin bebe daha küçük anladığım kadarıyla sen bi süre daha bekle asdfg
Keşke bi anda 2 tane olsaydı :D

İlerki kk konusu ne olacak sanıyon ? Annesi doğum günüsü çekimi bile yaptırmamış kocişime , öyle sevgi görmeyen bir çocuk derler :KK70: hahaha ayy benim kızda yorum yazar ‘ boşan bence’ hzjdjdjd ölcemm
N nscckts haklı mıyım reis ???
Kız o zamana kadar video çekerek konu açma özelliği gelir, benim şirret gelin de ağzını yaya yaya kötüler beni abooo

Kız o zamana kadar video çekerek konu açma özelliği gelir, benim şirret gelin de ağzını yaya yaya kötüler beni abooo
Gel bu işi çözelim 20 gün bar arada yaşlar da yakın beşik kertmesi ? :D ama doğum günü bi zahmet yap yoksa kızım değil ben ezerim xjnsjdjdjdjjdjdjd

Gel bu işi çözelim 20 gün bar arada yaşlar da yakın beşik kertmesi ? :KK70: ama doğum günü bi zahmet yap yoksa kızım değil ben ezerim xjnsjdjdjdjjdjdjd
Yaa demek öyle 😈 peki benim "hadii hadii anan seni oğluma vermek için kkde yalvardı" diye gelini ezmem yok mu askdfllgç

Back