- 3 Eylül 2018
- 8.819
- 47.180
- 548
- Konu Sahibi bubendegilim
Bir de doğum günü var dimi, memlekete gidersek aile üyeleriyle bi pasta keseriz iki foto çekeriz bitti gittiAynı bende böyleyim yaaaa şuan konseptli doğum günü planladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de doğum günü var dimi, memlekete gidersek aile üyeleriyle bi pasta keseriz iki foto çekeriz bitti gittiAynı bende böyleyim yaaaa şuan konseptli doğum günü planladım.
Beyni benimki de kafasını hemen kaldırmıştı ve benim kide minnoş. Hiç anasına çekmemiş AYNI BABASIDoğdu 1 dk sonra kafasını tutuyordu doktor kahkaha atmıştı hahaha yandın sen diye . Gerçekten de öyle oldu . Kas gelişimi çok iyi birde zayıf görsen minyon aynı anası
Ben aslında böyle olayları pek önemsemem aman konsept fotosu olsun falan (itiraf gibi itiraf) ama bi yandan da bu yaşları bir daha gelmeyecek hatıra kalsın diyorum. Ana olduğumdan beri bitmedi ikilemlerim
Pelinsular kızını üzerler ilerdeBir de doğum günü var dimi, memlekete gidersek aile üyeleriyle bi pasta keseriz iki foto çekeriz bitti gitti
Kız değil kiPelinsular kızını üzerler ilerde
Olsun o pelinsular herkesi üzecek kapasitede hxhehdhhshdhdKız değil ki
Ben oğluşumu pelinsulara yem olsun diye mi doğurdum haa aakskkdkfOlsun o pelinsular herkesi üzecek kapasitede hxhehdhhshdhd
Kaçıncı doğum günüBir de doğum günü var dimi, memlekete gidersek aile üyeleriyle bi pasta keseriz iki foto çekeriz bitti gitti
İlkKaçıncı doğum günü
Sen şimdi çekecen alanda alınca çeker evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz gerçekten çok zor ama sabır gerekiyor başka çaresi yok. Benim oğlanda her konuda zor bi çocuk oldu gazı emmesi yemesi içmesi kakası şuan 4 yaşına geldi ve 2.yi düşünmeye başladım ama Allahta. Annem var o olmasa bende senin gibi çıldırmaya 5 kala olurdum heraldeAşırı motive oldum o zaman alan baksın ? Ben biye şimdi çekiyorum ulenn hdjsjdhhshs
Annem bana destek olmasa kendimi bi yetimhanenin önüne koyardım üzerimde bi notla. Ay 2. Deme bayılazaammmSen şimdi çekecen alanda alınca çeker evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz gerçekten çok zor ama sabır gerekiyor başka çaresi yok. Benim oğlanda her konuda zor bi çocuk oldu gazı emmesi yemesi içmesi kakası şuan 4 yaşına geldi ve 2.yi düşünmeye başladım ama Allahta. Annem var o olmasa bende senin gibi çıldırmaya 5 kala olurdum heralde
Anam da yok yaşadığım yerde artık düşün doğurduğumdan beri bebem ve ben, artık huni koleksiyonum var o dereceAnnem bana destek olmasa kendimi bi yetimhanenin önüne koyardım üzerimde bi notla. Ay 2. Deme bayılazaammm
Ohooo seninde yardımcı olan annen varsa ne bu şikayet. Yalnız başına çocuk büyütenleri düşün şükret haline daha düne kadar bende 2.çocuk diyince bi kanım çekiliyordu ama şimdi biraz istemeye başladım. Tabi senin bebe daha küçük anladığım kadarıyla sen bi süre daha bekle asdfgAnnem bana destek olmasa kendimi bi yetimhanenin önüne koyardım üzerimde bi notla. Ay 2. Deme bayılazaammm
Keşke bi anda 2 tane olsaydıOhooo seninde yardımcı olan annen varsa ne bu şikayet. Yalnız başına çocuk büyütenleri düşün şükret haline daha düne kadar bende 2.çocuk diyince bi kanım çekiliyordu ama şimdi biraz istemeye başladım. Tabi senin bebe daha küçük anladığım kadarıyla sen bi süre daha bekle asdfg
Kız o zamana kadar video çekerek konu açma özelliği gelir, benim şirret gelin de ağzını yaya yaya kötüler beni abooo
Gel bu işi çözelim 20 gün bar arada yaşlar da yakın beşik kertmesi ? ama doğum günü bi zahmet yap yoksa kızım değil ben ezerim xjnsjdjdjdjjdjdjdKız o zamana kadar video çekerek konu açma özelliği gelir, benim şirret gelin de ağzını yaya yaya kötüler beni abooo
Yaa demek öyle peki benim "hadii hadii anan seni oğluma vermek için kkde yalvardı" diye gelini ezmem yok mu askdfllgçGel bu işi çözelim 20 gün bar arada yaşlar da yakın beşik kertmesi ? ama doğum günü bi zahmet yap yoksa kızım değil ben ezerim xjnsjdjdjdjjdjdjd
Benim kızımı kimse almaz. Kıçı durmuyor hxhshd wc kağıdı olmuş 100₺ o zaman her hal 200 falan olur djjdjdYaa demek öyle peki benim "hadii hadii anan seni oğluma vermek için kkde yalvardı" diye gelini ezmem yok mu askdfllgç
Altın yerine 32li maylo takarız artıkBenim kızımı kimse almaz. Kıçı durmuyor hxhshd wc kağıdı olmuş 100₺ o zaman her hal 200 falan olur djjdjd