- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Emekliyor kenarlara tutunup kalkıyorbu yüzden hayatım aşırı zorlaştı ddffgb
Benim ki emeklemiyor ama 24 saat elimden tut evi gezelim diyor. O daha berbat . Annem kamburun çıkmış dediKonuyu şimdi okudum. O kadar ben kibazen eski hayatımı özlüyorum ve bunun için suçluluk duyuyorum
Benimki o elimi tut alemlere akalım durumunu geçen ay yaptı bu ay emeklediği için iyi ama şimdi de sürekli her yere tutunup kalktığı için düşme tehlikesi yüzünden sıkıntılar başladıBenim ki emeklemiyor ama 24 saat elimden tut evi gezelim diyor. O daha berbat . Annem kamburun çıkmış dediDua et fıtığım çıkmasın diyorum kdjjd
Bu hafta kızımı 1 yaş çekimine götürecemm. İnşallah o babasının saçma sapan üzgün suratınıyla poz vermez hdjdjdjjdjd (Kocamı ne kadar seviom gör)
Hahahahatuce_tuce yine ekşınlı bir zabaaah oluyor galiba
Eskiden @accessdenied ile açardık kk yı. O uyuyor galiba
Anasını satayım yavrum otursanıza götünüzün üstüneBenimki o elimi tut alemlere akalım durumunu geçen ay yaptı bu ay emeklediği için iyi ama şimdi de sürekli her yere tutunup kalktığı için düşme tehlikesi yüzünden sıkıntılar başladı
10 aylık bebeyi 1 yaş çekimine götürmeye utanmıyor musun askdlfşg buarada aranızdaki aşk gözümü yaşarttı
Aşırı motive oldumŞeyi düşün mesela Bigün bebende evlenip gidecek yanından. Bir daha görüşlerin bile kısıtlı olacak. Seni üzmek istemem ama ben öyle motive oluyomasdf
Benim oğlan 6.5 aylık emeklemişti yaşına gelince uzman oldu tabi sonra dedi ki neden yürümekle uğraşayım ki zaten böyle her işimi daha hızlı hallediyorumBenim ki emeklemiyor ama 24 saat elimden tut evi gezelim diyor. O daha berbat . Annem kamburun çıkmış dediDua et fıtığım çıkmasın diyorum kdjjd
Bu hafta kızımı 1 yaş çekimine götürecemm. İnşallah o babasının saçma sapan üzgün suratınıyla poz vermez hdjdjdjjdjd (Kocamı ne kadar seviom gör)
Canım ben banlanınca kk bi huzura eriyorHahahahagarip ki sakiniz banı yedin ortadan kayboldun
Kıçının üzerinde gidiyor benimkiBenim oğlan 6.5 aylık emeklemişti yaşına gelince uzman oldu tabi sonra dedi ki neden yürümekle uğraşayım ki zaten böyle her işimi daha hızlı hallediyorum
Ben de götürmek istiyordum yürümeden mi oluyor o işlerAnasını satayım yavrum otursanıza götünüzün üstünebir ton oyuncak var oynadanızaaa!!!
Ya yürümeden götürmem lazım
Yes canım. Yürüyen bebeği çekmek çok zor diyorlarBen de götürmek istiyordum yürümeden mi oluyor o işler
Ben daha hiç araştırmadım bi bakayım bakalım bu zımbırtı için nerde kazık yesem diyeYes canım. Yürüyen bebeği çekmek çok zor diyorlargerçi benim kızım pek niyetli değil ama ossun. Haftaya götürüp çektiricem. Zamlanacak nasılsa öbür ay. Şimdi hem uygun hemde güzel bir yer buldum.
İstanbulda mısınız hanfendii ?Ben daha hiç araştırmadım bi bakayım bakalım bu zımbırtı için nerde kazık yesem diye
Hayır, hatta şehir merkezinde bile değilim akskdlflİstanbulda mısınız hanfendii ?
O zaman çekme boşver hxhshdhhshdhdhdjjdjHayır, hatta şehir merkezinde bile değilim akskdlfl
Ben aslında böyle olayları pek önemsemem aman konsept fotosu olsun falan (itiraf gibi itiraf) ama bi yandan da bu yaşları bir daha gelmeyecek hatıra kalsın diyorum. Ana olduğumdan beri bitmedi ikilemlerimO zaman çekme boşver hxhshdhhshdhdhdjjdj
Doğdu 1 dk sonra kafasını tutuyorduKıçının üzerinde gidiyor benimkikız sen çocukdoğurduğuna eminsin dimi hxjdjdjdj
Aynı bende böyleyim yaaaaBen aslında böyle olayları pek önemsemem aman konsept fotosu olsun falan (itiraf gibi itiraf) ama bi yandan da bu yaşları bir daha gelmeyecek hatıra kalsın diyorum. Ana olduğumdan beri bitmedi ikilemlerim
Arkadaşımın minyon minicik bebesi de öyleydi fıldır fıldır, demek ki minyon bebeler böyle benimki tosun gibiydi doğduğunda pek hareket edesi yoktuDoğdu 1 dk sonra kafasını tutuyordudoktor kahkaha atmıştı hahaha yandın sen diye . Gerçekten de öyle oldu . Kas gelişimi çok iyi birde zayıf görsen minyon aynı anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?