Çıldırmama ramak kaldı.

Emekliyor kenarlara tutunup kalkıyor bu yüzden hayatım aşırı zorlaştı ddffgb

Konuyu şimdi okudum. O kadar ben ki bazen eski hayatımı özlüyorum ve bunun için suçluluk duyuyorum
Benim ki emeklemiyor ama 24 saat elimden tut evi gezelim diyor. O daha berbat . Annem kamburun çıkmış dedi Dua et fıtığım çıkmasın diyorum kdjjd
Bu hafta kızımı 1 yaş çekimine götürecemm. İnşallah o babasının saçma sapan üzgün suratınıyla poz vermez hdjdjdjjdjd (Kocamı ne kadar seviom gör)

Benimki o elimi tut alemlere akalım durumunu geçen ay yaptı bu ay emeklediği için iyi ama şimdi de sürekli her yere tutunup kalktığı için düşme tehlikesi yüzünden sıkıntılar başladı
10 aylık bebeyi 1 yaş çekimine götürmeye utanmıyor musun askdlfşg buarada aranızdaki aşk gözümü yaşarttı

Şeyi düşün mesela Bigün bebende evlenip gidecek yanından. Bir daha görüşlerin bile kısıtlı olacak. Seni üzmek istemem ama ben öyle motive oluyom asdf

Anasını satayım yavrum otursanıza götünüzün üstüne bir ton oyuncak var oynadanızaaa!!!
Ya yürümeden götürmem lazım

Şeyi düşün mesela Bigün bebende evlenip gidecek yanından. Bir daha görüşlerin bile kısıtlı olacak. Seni üzmek istemem ama ben öyle motive oluyom asdf
Aşırı motive oldum o zaman alan baksın ? Ben biye şimdi çekiyorum ulenn hdjsjdhhshs

Benim oğlan 6.5 aylık emeklemişti yaşına gelince uzman oldu tabi sonra dedi ki neden yürümekle uğraşayım ki zaten böyle her işimi daha hızlı hallediyorum

Benim oğlan 6.5 aylık emeklemişti yaşına gelince uzman oldu tabi sonra dedi ki neden yürümekle uğraşayım ki zaten böyle her işimi daha hızlı hallediyorum
Kıçının üzerinde gidiyor benimki kız sen çocukdoğurduğuna eminsin dimi hxjdjdjdj

Ben de götürmek istiyordum yürümeden mi oluyor o işler
Yes canım. Yürüyen bebeği çekmek çok zor diyorlar gerçi benim kızım pek niyetli değil ama ossun. Haftaya götürüp çektiricem. Zamlanacak nasılsa öbür ay. Şimdi hem uygun hemde güzel bir yer buldum.

Ben daha hiç araştırmadım bi bakayım bakalım bu zımbırtı için nerde kazık yesem diye

Bu arada bu başlığı her gördüğümde Fatih Erkoç'tan oynatmaya az kaldı isimli eseri mırıldanıyorum aösldld eşim de dün duydu "sen zaten hafif oynatıksın" diye iltifatta bulundu

O zaman çekme boşver hxhshdhhshdhdhdjjdj
Ben aslında böyle olayları pek önemsemem aman konsept fotosu olsun falan (itiraf gibi itiraf) ama bi yandan da bu yaşları bir daha gelmeyecek hatıra kalsın diyorum. Ana olduğumdan beri bitmedi ikilemlerim

Kıçının üzerinde gidiyor benimki kız sen çocukdoğurduğuna eminsin dimi hxjdjdjdj
Doğdu 1 dk sonra kafasını tutuyordu doktor kahkaha atmıştı hahaha yandın sen diye . Gerçekten de öyle oldu . Kas gelişimi çok iyi birde zayıf görsen minyon aynı anası

Ben aslında böyle olayları pek önemsemem aman konsept fotosu olsun falan (itiraf gibi itiraf) ama bi yandan da bu yaşları bir daha gelmeyecek hatıra kalsın diyorum. Ana olduğumdan beri bitmedi ikilemlerim
Aynı bende böyleyim yaaaa şuan konseptli doğum günü planladım.

Doğdu 1 dk sonra kafasını tutuyordu doktor kahkaha atmıştı hahaha yandın sen diye . Gerçekten de öyle oldu . Kas gelişimi çok iyi birde zayıf görsen minyon aynı anası
Arkadaşımın minyon minicik bebesi de öyleydi fıldır fıldır, demek ki minyon bebeler böyle benimki tosun gibiydi doğduğunda pek hareket edesi yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…