• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Aa bende minie mouseli yaptırıcam. Ya bir organizsayon mu tutsam bilemedim. 1000₺ süslemeyi yapıyor.

Ben o kadar basite kacmama ragmen 1300tl tuttu hersey🙄 organizasyon 1000tl iyi fiyat bence.. Kıyafete de 300 gitse aynı hesap olur ama organizasyon masası daha guzel durur bnmkı gibi durmaz😅😄

IMG_20211212_144958.jpg

Bakın bu masa 1000tuttu.. Ortada bişey de yok yani ikramlar sadece😐 süs püs abartmadm cok tutmasın dıye.. Ama organizasyon olsa daha ucuza gelirdi vallahi.. Ne ugrastm, ne strese gırdım yetıssın dıye hersey.. Kargo beklemeler filan oyy oyy😅

Ben artık bitsin istiyorum öğle uykuları.. Cunku onu uyutayım derken kendim uyuyakalıom 🤦‍♀️ en azından işimi gucunu yapardım o uyurken uyumasam🙄😅

Dogumgunu hazırlıklarına bayılıorm 😍
1 saat uyudu biliyor musun sadece 1 saat 👿

Eki Görüntüle 2968538

Bakın bu masa 1000tuttu.. Ortada bişey de yok yani ikramlar sadece😐 süs püs abartmadm cok tutmasın dıye.. Ama organizasyon olsa daha ucuza gelirdi vallahi.. Ne ugrastm, ne strese gırdım yetıssın dıye hersey.. Kargo beklemeler filan oyy oyy😅
Bence çok güzel olmuş ama 1000 TL lik ne var 🤔🤣🤦🏻‍♀️

Eki Görüntüle 2968538

Pasta çok güzell

Bu tarz çok hoşuma gidiyor.

Eklentiler

• A1F119A3-8718-4EC1-BA85-4C75F8388025.jpeg
    A1F119A3-8718-4EC1-BA85-4C75F8388025.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 34
Ya sinir oldum yine . Oğlumu kum havuzuna götürdük eşim başında duruyor bende Migros’a indim . Bizimkinden büyük bir çocuk benimkinin elinden oynadığı oyuncağı çekmiş zorlamış benimki bırakmamış sonra daha çok çekip zorla almış ağlatmış oğlumu . Sonra ben geldim olay durulmuştu ama oğlum üzgündü . Bu seferde elindeki kürekle benimkinin gözüne kum attı . Oğluma gel hadi dedik ilk istemedi sonra durdu durdu çığlık kıyamet nasıl ağladı boynuma sarılıp çok üzüldüm yaa . Diğer çocukta yaptığın yanlış olduğunu bilecek yaşta ve bilerek yapıyor . Birde üzerine annesi bırakıp gitmiş ortada yok. İnsanlar nasıl rahat kızlar ya

Ya sinir oldum yine . Oğlumu kum havuzuna götürdük eşim başında duruyor bende Migros’a indim . Bizimkinden büyük bir çocuk benimkinin elinden oynadığı oyuncağı çekmiş zorlamış benimki bırakmamış sonra daha çok çekip zorla almış ağlatmış oğlumu . Sonra ben geldim olay durulmuştu ama oğlum üzgündü . Bu seferde elindeki kürekle benimkinin gözüne kum attı . Oğluma gel hadi dedik ilk istemedi sonra durdu durdu çığlık kıyamet nasıl ağladı boynuma sarılıp çok üzüldüm yaa . Diğer çocukta yaptığın yanlış olduğunu bilecek yaşta ve bilerek yapıyor . Birde üzerine annesi bırakıp gitmiş ortada yok. İnsanlar nasıl rahat kızlar ya
Milleteki rahatlık bana batıyor. Ağzına etseydin anasının.

Back