- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Of 2 den sonra da başka şeyler başlıyor. Uyumayı geçtim , o önemsiz. E be çocuk nolur ağlama yeterrrr.2 yaşına kadar uykusuzluk ve ağlama nöbetli Kolik bebek büyüttüm uykusuzluktan o ağlama sesi hala ne yaşadığımı anlamlandıramıyorum
Ben bi koşu intihar edip gelemm. Bebeğimi uyutunca bonibon yutucam bi avuçBunlar iyi gunlerin bad mom
Of 2 den sonra da başka şeyler başlıyor. Uyumayı geçtim , o önemsiz. E be çocuk nolur ağlama yeterrrr.
9,5 diyolllllaa ama külliyen yalanKaç aylık? :)
Şu an ki aklim olsa ne kadar sülalem varsa başıma toplar baktirirdimAnnem var ama şu sıralar memlekete gitti.
Genelde yalnızım evet.
Ay halime daha çok üzüldüm şu an
Yürüteçle bunları yaşıyorumSakin ol şampiyon
Al benden de o kadar.. Büyüdükçe level artıyor bence.. Geçecek diyenler nasıl geçirmişler acaba.. 2 yaştan bildiriyorum burası fenaaaa
Benim oğlanda bensiz bişey yapmaz.. Mutfağa giderim peşimde, tuvalete girerim ağlar, yeni buldu şimdilerde de hırkamdan tutup kuyruk gibi peşimde geziyor
Bana da birisi geçecek deyiversin, yoksa hunime yenisini ekliycem
Püff hayran kaldım ben bu cocugaYa öyle namıssız kiben delirinxe öpücük atıyor. Ben sakinleşince o başlıyor. Düşün evde 15 saat rahat dram var.
Sıçrama evresinde olmasın? Bizimkinin sıçrama evresi 2-3 hafta sürüyordu 1 hafta normal olup sonra tekrar sıçramaya giriyordu9,5 diyolllllaa ama külliyen yalanbilmiş bir kadın gibi .
Allah seni jdjdjdjdjdjdBizde aynı durumdayız artık gezmeyi biliyor . Geçen gün sırf onun için bir komşuma gittim sinir krizi geçirdi 11 aylık bebe gözlerim önünde Ali Rıza beye döndüevet ağlarken sırf o gülsün diye gözümden yaş tam düşerken bebek şarkısı söyleyip kahkaha atmaya çalışmıştım en son whatsap durumum 3.47 de bebeğimin oyun oynadığı fotoğrafı çünkü gece kalkıp oyun oynamak daha tatlı keyfi öyle istiyor .
Bende kalkıp oturuyorum onunla el mahkum allah sağlık versin hepsine
Ya anneme baktırıyordum da kadın kaçfı djjsjdhjdhdjdŞu an ki aklim olsa ne kadar sülalem varsa başıma toplar baktirirdim
Bazi bebekler öyle,kendi kendine takilamaz
Hic birşey olmasa bile oda oda gezdireceksin çünkü canısı öyle ister
Yürümeyi öğrensin iyice,evin odalari da güvenli olsun sal gitsin dolansın dursun
O tehlikeli şeyleri illa bulacaktır ama gözün kulağın yine orda olcak yani
Sıçrama mı bilmem am ağzıma sıçradıSıçrama evresinde olmasın? Bizimkinin sıçrama evresi 2-3 hafta sürüyordu 1 hafta normal olup sonra tekrar sıçramaya giriyorduuyuduğu anda duş almaya bakın, insanı en rahatlatan şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?