- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Oleyy çakBen bu konuyu ne zaman açtım?
Doğduğundan beri geçecek lafını duyuyorum. Geçmiyor ve daha kötüye gidiyor. Bende huzur ve neşe bırakmadı ki. Doktora götürdüm , maşallah turp gibi diyor bir de iliştirdi ama sen pek iyi durmuyorsun diyor. Evet çünküsü beni kemiriyor. Ah çok teşekkürler.Bunlar geçecek, yerini başkaları alacak ama gerçekten geçecek. Sabır sabır sabır.. Anneliğin başka yolu yok. Sen ne kadar sakin olursan bebeğin de o kadar sakinleşir. Senin huzursuzluğunu, mutsuzluğunu hissediyor annesi. Hepsinin birgün geçeceğini, bu günlerin gelip gideceğini düşün ve kendini rahatlat.
Bebeğinle sana sakin, huzurlu yıllar diliyorum..
Annem var ama şu sıralar memlekete gitti.Ay birkaç yıl öncesini hatırladım su an
Kalbim sızımladıdur tahmin edeyim
Tek başına büyütüyorsun
Ben de böyleydim ki huzursuz, az uyuyan bebeğim de yoktu. 2.yi hiç düşünmedim onun için. Ama geçiyor kendine ayiracagin zamanlar, beraber zevkle dışarıda gezecek, etkinlikler yapacaksınız.Oleyy çakbi kötü anne daha . Welcome baby
Aynenn delip geçmek üzereGeçiyor tecrübeyle sabit kızlar evet delip geçiyor ama
Halay çekiyorum manyaklar gibi. Sen hiç ağlarken halay çektin mi jxjsjdj ben ağlıyorum bebek gülsün diye halay….Sabahtan akşama kadar sürekli kulağının dibinde bir bebek ağlaması dinlemek ne kadar zor biliyorum amaa
Geçecek okadar hızlı büyüyorlar ki
Linç edilecek birşey yok 2 bebek kaybı ve 3 sene sonunda bebeğim oldu her bir zerresine şükür ama bizde insanız ve zaman zaman tükenmemiz çok normal .
Benim eşimde öyle geç gelir erkenden gider çok nadir erken geldiği .
Bebeğimi kendime arkadaş olarak görmeye cabalayip onunla egleniyorum .
İyi geliyor çok ağlarsa birr dışarı yürüyüş
Tamamdır . Birde eve gelince neden geldik ki krizi var ağlama ile
Oyalamaya çalışıyorumböyle böyle büyüyecekler sabır
Durun doktorummm durunnn kalbimmm ahhh bişiler oluyorBen de böyleydim ki huzursuz, az uyuyan bebeğim de yoktu. 2.yi hiç düşünmedim onun için. Ama geçiyor kendine ayiracagin zamanlar, beraber zevkle dışarıda gezecek, etkinlikler yapacaksınız.
Ama bu sefer başka şeyler gelecek mesela okul zamanı da sıkıntı ya.
Sanki sen de çocukla okula başlıyorsun gibi oluyorsun mesela.
Aynenn delip geçmek üzereartık diyorum ki her halde bende bir sorun var. Baktım emzik onu teselli etmiyor , ben aldım ağzıma.
Ya öyle namıssız kiOysa kücük balıgı duydugunda el çırpıyordu yavrum
Bizde aynı durumdayız artık gezmeyi biliyor . Geçen gün sırf onun için bir komşuma gittim sinir krizi geçirdi 11 aylık bebe gözlerim önünde Ali Rıza beye döndüHalay çekiyorum manyaklar gibi. Sen hiç ağlarken halay çektin mi jxjsjdj ben ağlıyorum bebek gülsün diye halay….
Ay dışarı çıkma olayını hiç sorma, kapıya gidip ağlıyor. Çıkıyoruz bu sefer de dışarıda ağlıyorbime gidersek en çok orada ağlıyor
Herkes anne olmamalı lincini kendime söylüyorumÇok şükür bugün de evlenmekten korkutan bir konu okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?