- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Aa hemen hemen aynı . 9,5 benimki de ama korkunçlaşmaya başladı. Sürekli üzerimde . İşi gücü benimBir yerde geçiyor illaki. Ama nasıl geçiyor işte onu Allah bilir. Tavsiyem yok sabır dilemeye geldim. Kelin merhemi olsa önce kendine sürer hesabı.Benimki 9 aylık oldu feleğin şaştı ya. Bir de benim iki çocuk var. Büyük de ilgi bekliyor. Kocam çok yoğun çalışıyor yuvarlanıp gidiyoruz işte
Anam varBeni çocuk sorumluluğu korkutuyor, o yüzden hep çocuk dediklerinde kaçacak delik arıyorum; fişi yok ki çekesin, çıktığı yere de geri iteleyemezsinAçıkçası çok zor sabırlar dilerim, yok mu yardım edecek biri arada nefes almanı sağlar?
Bibiiiii nolur sende katıl bu tarikataŞükür bugünde çocuk yapmadığıma şükrettim
Pışık bi ara rahmi aldırayım kurtulayım diyordumBibiiiii nolur sende katıl bu tarikata
Ayyyyy anılarım canlandı.Sıçrama mı bilmem am ağzıma sıçradıduş alırken de rahat değilim. Sürekli peşimde bir sapık gibii
Bak son 1 haftan falan kalmışBeni ürkütüyorsun
Bunu nasıl akıl edemedim bilmiyorumİşte bu yüzden no çocuk. Evlenirsem çocuk yapmayı düşünmüyorumSizin de Allah yardımcınız olsun. Bebekliği bitse maalesef okulu ergenliği başlıyor ölene kadar senin sorumluluğunda bir canlı. 40 yaşında bile olsa canı yansa sorumlu hissediyor insan. Sürekli aklın onda. Mutlu mu sağlıklı mı vssss
Kuzuıuu geçmiyor. Yakında hesabıma kayyum atanabilir. Delirmeme ramak kaldıŞu durumda bile espiri aajajajaksga Yav Alah affetsin linci gelenin de gülmekten içeri kaçar linç minç kalmazgeçecek demeye geldim gidiyorum
Gece üçe dörde kadar mutluluktan uyuyamıyoruzÇocuk çok muhteşem bişey, Nimet nimet
9,5 aylı hem emiyor , hem mama hem de yemekKaç aylık ve sizi emiyor mu?
Nasıl yaa ojelerimizi sürüp şıkır şıkır oturmuyor muyuz doğuncaÇocuk çok muhteşem bişey, Nimet nimet
Bak son 1 haftan falan kalmış
Sana tavsiyem uyu
Uykun olmasa da yat ve tavanı izle
Yatarak yemek ye
Klozete bile uzanarak otur
Her yerde poponu devir
Bol bol yat
Uyu :○
Bunu nasıl akıl edemedim bilmiyorumhani millete bağırıyoruz ya burada bi anlık zevk diye bi anlık zevk mi oldu ne oldu bilmiyorum ama şu an hiçzevkli değil.
Eğlenceyi şimdiden görBeni ürkütüyorsun
Ben kafayı çoktaaan yemişimEğlenceyi şimdiden görve şimdiden kendine iyi bir psikolog ara
Canım ciğerimBen de boyle çileleri hep burada okuyorum ama cevremde hic pasakli, kilolu bir anne yok yani kiz arkadaslarimin hepsi dogurdu bazisi 2 tane dogurdu hatta, kuzenim de dogurdu. Sadece arkadasimin biri bakimli gorunse de yaşlanmiş resmen goz kenarlari kirisik doldu cocuktan sonra ama belki de genetiktir cocuktan degildir.
Neyse hepsi cocugu dogurur dogurmaz normal yaşamaya başladilar. Hicbirinde de kalici hamilelik kilolari olmadi zaten hamileyken bile asiri kilo almadilar. Kucaklarinda 1 aylik bebeyle saç baş yapilmiş, makyajli, ojeli hallerle gezmelere ciktilar.
Disariya mi belli etmiyorlar acaba evin icinde yalnizken nasillar cok merak ediyorum boyle konular okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?