- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.501
Yok beybi su. Aile asla kabul etmiyor bunu diyeyim. Görüşmüyorlar. Ha çok zenginken hepsi arıyorduOlur olur kanka,sizi kaybetme korkusunu göze alamaz.O zaman sanırım kendi ailesinde hiçbir sorumluluk almadan,paşa kıvamında yaşamış.Ah bu Türk anneleri yok mu?Klasik Türk erkeği işte1.
En iyisini ses bilirsin kankitom,hayat kısa ve bir defa geliyoruzYok beybi su. Aile asla kabul etmiyor bunu diyeyim. Görüşmüyorlar. Ha çok zenginken hepsi arıyordugeçen bana sürekli herkesle kavga ediyorsun dedi. Kavga ettiğim kişilerde 10 kişide 2 kişi. Ve kavga ettiğim konu da çok eski saçmalıklar. Etrafında insan kalmadı dedi bende o an o kadar sinirlendim ki en azından ailemle kavgalı değilim dedim. Hak ettiğini vermeye karar verdim. Artık benim de sinirlerim kaldırmıyor sanırım. Bakalım göreceğiz. Olmazsa yollayacağım evden.
Acaba bugün neden banlanıcamEn iyisini ses bilirsin kankitom,hayat kısa ve bir defa geliyoruz.
Akşama geldiğimde burada ol kankaAcaba bugün neden banlanıcam
Saçımı en son kökünden kazıycamm. O kadar çok çekiyor kii
Bende onun çektim accık hdhdhd ama gülüyorBenım kafamda cidden saç kalmadı.. En son 2yasında bıraktı saç çekmeyi
Benim saçım kısa emzirirken saçımı çekemiyor burnumu koparacak çizikler var burnumu tutuyorBende onun çektim accık hdhdhd ama gülüyorçocuk inanılmaz vahşi
Ah burun deme… dünya paraya bunnumu yaptırdım sürekli burnumu çekiyorBenim saçım kısa emzirirken saçımı çekemiyor burnumu koparacak çizikler var burnumu tutuyor
Tırnaklar da mübarek 2 güne üzüyor bütün gün agizda diş kaşıyincaAh burun deme… dünya paraya bunnumu yaptırdım sürekli burnumu çekiyor
Aynı durumdayız. Ama benimki mayıştı
Ay bebelerimizin arası çok yakın. Ben tırnak keserken aşırıı zorlanıyorum ve hemen uzuyor namıssızlar hdhdh nasıl yapıyorsun ?Tırnaklar da mübarek 2 güne üzüyor bütün gün agizda diş kaşıyinca
Tam oğlanı uyuttum kız kudurdu saçımı or or diye şimdi ördüm yattık oğlan uyandı şansıma tüküreyim
Hadi inşallahAynı durumdayız. Ama benimki mayıştı
Bende aynı durumdayım ya çekiyor elini ya da bas bas bağırıyor. Bu akşam yıkadım tırnağını keserken şarkı söyledim sesini bastirdimAy bebelerimizin arası çok yakın. Ben tırnak keserken aşırıı zorlanıyorum ve hemen uzuyor namıssızlar hdhdh nasıl yapıyorsun ?
Balkonum yok gibi bir şey. O gideri kapatacak bir şey vardı. Mutlaka onu kapat bir şeyle. Bantla en kötü içten.Benimki balkon kapısını görse bağırıyor sonra dis kapıda sürekli gözü. sizde nasıl durumlar. Balkona çıkıncada rahat durmuyor gider kısmına parmak sokuyor ya demirlere başını vuruyor.Yazın ben yandım bahçeden parktan sokamayacagiz eve belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?